Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19201) Pedro78 válasza TaRka94 (#19200) üzenetére


Pedro78
senior tag

Volt 1db, meg egyszer volt bp dupla xp.

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#19202) Linem válasza prokxy (#19185) üzenetére


Linem
senior tag

Aki TDM meccseken 40-50 killt tol, az vagy csal, vagy shotival szaladgál megállás nélkül, és mindent tarol, ami az útjába kerül. Ezért sem tetszik a shipment, mert a shotik ellen 3 másodpercenként feküdtem. Hiába szórtam bele egy fél tárat. :D Viszont sniper ellen az AR meglepően hatásos, lassan céloznak be vele, és addigra 10 lövés és headshot.
A harc közben folyamatosan lefekvő majmokat én is utálom, de már kezdem megszokni, hogy lefelé kapom a fegyvert ilyenkor.
Én inkább a TDM meccsek alatt a folyamatosan szaladgáló játékosokat nem értem. Ennek a játékmódnak szerintem az egyik célja, hogy minél kevesebb legyen a death. Akkor miért szaladnak a célkeresztem elé megállás nélkül? Én többségben becélozva szoktam sétálni, vagy guggolva lassan közelítek a fordulók felé, és közben hallgatok mindent. Már messziről hallom, hogy jön a futkosó. Néha a saját futkosó társaim miatt halok meg, mert a minimapot figyelem folyamatosan, hogy ugyan megint ki fut a hátam mögött, közben szemből lelőnek. :)

(#19203) BandiHUN


BandiHUN
veterán

23/25 :O
A büdös életbe nem lesz kész ez a hülye pajzs...
Rengeteg ma a tapír,meg csaló is akadt,tegnap az se volt.De sikerült 1-2 jó FFA-t is menni,bele se gondolok,mi lenne,ha beszállnék rendes szettel ;]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#19204) voyi


voyi
aktív tag

Megint visszajott az fps drop, ez tuti a jatekban lesz valami mert csak egy bizonyos reszen a mapnek ahol raadasul meg nem is kell annyit rendelenie. Nemcsak nekem sok mas jatekosnak is ez a problemaja.

Aláírás

(#19205) BandiHUN


BandiHUN
veterán

:DDDHogy is szokták mondani?Köszönöm a családomnak,a rajongóknak meg az utálóknak,meg a cicámnak,meg a szomszéd Gazsi néni 23 éve nem látott alkesz unokájának,meg igérem,hogy védem a földet,meg igérem ültetek fát,de irtom a gyökereket...
NNa szóval megvan ez is.Pffúúú... :C

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#19206) lowzor válasza TaRka94 (#19191) üzenetére


lowzor
veterán

Mindenképp USB-vel oszd meg.

(#19207) Acheron válasza BandiHUN (#19205) üzenetére


Acheron
őstag

:C Gratula master, főleg a kitartásodért. Nem semmi ezt összehozni, én nem érzem, hogy tudnám vállalni az agyvérzés közeli állapotokat :) No de most mihez kezdesz? :DDD
(#19184) lowzor: Pedig ha egy kicsit beleszoksz a HC -ba (TK ide vagy oda), kínkeserves lesz visszamenni Core -ra,. annyira élhetetlen az a fél tár / egy halál beállítás :U (számomra konkrétan játszhatatlan).
(#19186) prokxy: Ahogy nézem, hozzám képest mindenki űberprofi, én perpill az 1:1 KD aránytól is messze vagyok (a goldozás tett érte, az SBMM pedig összetöri magát,hogy ne engedjen visszamenni az induló szintre) Mindezek mellett egy Cruise missile - Vtol - Chopper gunner combót összelőni napi rutin, előfordul, hogy meccsen belül többször is összejön.
(#19194) JSaN: Az is az SBMM műve, ne legyenek kétségeid. Az SBMM az intézményesített cheater a rendszerben, egyetlen feladata van, ne engedje javulni a KD arányod. Ennek érdekében bármit (is) megtesz, kód szinten belenyúl a rendszerbe, összehoz cheaterekkel, lerontja a pontosságod, növeli az ellenfélét, ha kell, stb. A lefutott meccsekbe való bedobálás (ahol már potyog rád a Vtol és Chopper gunner áldás) csak ennek a része. Reméljük a fejlesztők is látják, hogy mennyire visszás ez egy szórakoztatásra kitalált játékban, és a következő szériákban már mellőzik ezt az erősen elqúrt MI -t. Sajnos ennek a játéknak már örök bélyege marad ez a sz@r. :(

(#19208) DrTechnoid válasza Acheron (#19207) üzenetére


DrTechnoid
őstag

"No de most mihez kezdesz? "

Mehet a party tovább a Damascus-hoz nem szükséges fegyverekkel is , pl az SKS-t azt pénteken csináltam meg én is aranyra , meg ott van a Kali bot neki, a Renetti pisztoly, a Barett 50 cal sniper, és csinálhatja a CrossBow-t is. Meg még a Galil AR, plusz az újabb shotgun aminek most nem jut eszembe a neve , meg még akár lehet más is.

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#19209) TaRka94


TaRka94
senior tag

Srácok a marksman rifle-nél a platinához elég a kar-t, ebr-t meg a winchestert megcsinálni aranyra?

(#19210) FaTHI


FaTHI
őstag

Nekem nincs türelmem még aranyozni sem a fegyókat, helyette begyüjtöm a mission fegyókat. Talán ez némileg egyszerűbb. Legújabb szerzeményem Silverstar:

(#19211) prokxy válasza BandiHUN (#19205) üzenetére


prokxy
veterán

Grat!
Egyik nap írtam Rád, ha kell help, szólj, de úgy látom már nem szükséges. :)

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#19212) Rinkasime


Rinkasime
tag

Áruljátok már el hogy lesz meg nektek fél óra alatt arany egy fegyver?

(#19213) prokxy válasza Rinkasime (#19212) üzenetére


prokxy
veterán

Gondolom úgy, hogy bazi sokat játszott már vele, rég ki van maxolva neki és csak pár fennmaradó feladat maradt hátra. :)

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#19214) Acheron válasza TaRka94 (#19209) üzenetére


Acheron
őstag

Nem, a Sniperekkel együtt lesz platina, kell az AX-50, HDR és Dragunov is hozzá.
(#19212) Rinkasime: Sehogy. Ahogy Prokxy is említi, csak pár részfeladat fér bele ennyi időbe.

(#19215) BandiHUN válasza Acheron (#19207) üzenetére


BandiHUN
veterán

:R :R :R
Hát,van még mit csinálni,ottvan még a Rytec és a számszeríj,ami nem kellett a damascushoz+lehet feketíteni és a embléma-calling card mastery dolgokat csinálni...
De a legfontosabb,lehet nyugodtan lődözni,végre nem határozzák meg a skinek,mit csináljak,hogy longshot kell,3 kill kell,chrouch ölés...megyek,és lövök,ahogy tetszik. :DD Nomeg nyerni kell.
Pajzzsal egyébként jó volt a hét ilyen téren,kétszer annyi kört nyertem,mint amennyit vesztettem,foglalni remek a pajzs.Még az se lett vészes,hogy a heti K/D csak 0.6 lett,rosszabbra számítottam.

Proxy,köszi a felajánlást,végül csak sikerült shoot house-n+FFA-n :R

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#19216) Linem válasza Rinkasime (#19212) üzenetére


Linem
senior tag

Fél óra alatt sehogy. Ha olyan módokkal játszol, ahol hetekig kell szenvedned 1 fegyver aranyozásával, mint ahogy én is, akkor a még hiányzó camo-t fél óra alatt megoldod a shipment meccseken. Nekem a gyengém volt a hipfire, esélyt sem adtak rá a saját játékmódom során. Most az M13 aranyozása folyik második napja, és már megint csak a hipfire nagy része, az attachment nélküli, a mounted killek maradtak. Már csak fél év és platina leszek. :C

(#19217) H14


H14
csendes tag

sziasztok!

kiírom magamból, különben agyf@** kapok :)

plunderezem (néha Br), multiban KC, TDM, HP, minden pálya kiismerve, de a multi annyira nem köt le!

szóval plunder! saját team néha jön csak össze, úgyhogy random emberkékkel tolom! 30 partiból egy értékelhető! rengeteg a balfácán, sokat nem várnék pedig, csak úgy az alapdolgokat!

szubjektíven vannak helyek, amiket nem szeretek, általában átfedéssel az objektivitással :)
együtt mozogni, ugye ez a legfontosabb! szétválni max a hosszabbításban, ha kell a pénz, több helyet lootolni, pláne, ha nemjártarrasenkisem!

rendszeresen találkozom olyanokkal, akik nincsenek tisztában a képességeikkel ! Superstore tetejére nem ugrunk, csak akkor, ha valóban tudsz játszani! inkább az alját kell kifosztani, amig fent lerendezik egymást :) ( amúgy szeretem az Sst, de csak értelmes brigáddal!)
militarybase ugyanez, sniperek melegágya, komoly csapatmunka kell onnan kivájpolni a többieket, pénz meg nincs ott annyi, h megérje odamenni, fedezék sincs, kimentőhely sem túl gyakori, érthetetlen, miért akar szinte mindenki odamenni ( pláne ha nincs rutinja) ! aztán persze két halál után kilép, mire gondolt? h ott élvezetes lesz a nulla tudásával játszani? gyalog kb mindentől messze van, és fedezék nélkül gyalogolhatsz kb nonstop!

Downtown torony!! persze, ugorjunk oda úgy, h egy egyhelyben álló játékost a 60mps praticeban se tudsz megölni, pedig 4 50es tárat lőssz el rá!!!!

vagy a Storageban, kérlek gubbassz egy garázsban, miközben a másik egy teljes csapattal küzd, biztos izgalmas a fegyverek ropogását hallgatni egy sötét lukban, végülis háborús lövöldözős játék, igazad van!
Boneyardra is menjünk nyugodtan, szépek a repülőroncsok :D kár, h arra is képtelen vagy, h kb a jelölés irányába elnézz, és kb onnan várj/számíts vkire, ne, megnemozdul, ebben a játékban nincs gránát, amit besomhatnak a sufnidba, ahol kuporogsz :W

ha bountyn vagyunk, ne, ne cserkésszük be a 100 méterre levő csókát együtt, inkább nyiss ki egy ládát, és nézegesd a szuperkést percekig helyette, kenyeret vajazni jó lesz :DD

már eljutottam oda, tudom, mindenki kezdte egyszer, de 70-80 as rangúval a csapatban már a practise alatt kilépek, nincs élvezet a hülyékkel való bandázásban! :)) kéne valami négyzet, amit játékindítás előtt be lehet ikszelni, h lütyi vagyok, vagy valami ilyesmi, h rögtön látszódjon :D
a 30ból egy parti ellenére, még mindig a legjobban élvezhető játékmód a plunder, számomra :C

engem annyira nem izgatnak a fegyóhúzások, h el nem tudom mondani :) statisztikát azt sem tudom, h hol tudom megnézni, annyira nem mozgat :D tényleg, viccen kívül, hol tudom megnézni a statjaimat ?

ezt a tegnapi, kis házimunkával megszakított, kb nonstop plunderezés után írtam, bocsánat , senkit nem akartam megbántani, csakcsak kijött :W :)

[ Szerkesztve ]

(#19218) Tsebacsi válasza H14 (#19217) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Plundert egyedül kell csinálni, ha nincs ismerős, aki jön veled és értelmes. Fegyóhúzásra jó, meg tesztelni az adott loadout-ot. Illetve még pár mission teljesítésre alkalmas, többet nem szabad várni tőle.

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#19219) Linem válasza H14 (#19217) üzenetére


Linem
senior tag

Mindig vannak újak mindenben. Én is újnak számítok a 2019-es game-ben, mert kicsit későn kezdtem el ráérni játékra a más dolgaim miatt, de ettől még a kezdetektől játszom COD és BF szériákkal. Szóval szerintem azért nincs értelme kilépni egy meccsről, mert másoknak a rangja alacsonyabb. Úgy meg főleg nincs, hogy mindenki elölről kezdi a rangját szezononként, és nem tudhatod, hogy előtte kimaxolt már 2-3 szezont. A meccs végi statisztikákat figyelve többségben a 155-ösök végeznek a végén, vagy középtájékon, és az alacsonyabbak az ügyesebbek. Engem is sokszor megaláznak.
A másik, hogy szeretek olyanokkal csapatban lenni, akik nem vágják annyira a témát, mert nekem több marad. :DDD Utálom az olyan meccseket, amikor olyanokkal rak össze, akik learatnak előttem mindent, mire odaérek.

(#19220) TaRka94 válasza Acheron (#19214) üzenetére


TaRka94
senior tag

Ooo szemetek. :D

(#19221) Ed3r_X_ válasza Laraxior (#19189) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

1.16.

Only HC ;]

Valami billentyűzetgyártó elkezdhetne szponzorálni. Ez a játék miatt már a második billentyűzet kitámasztóit töröm le ;] Evvan' ha jön a rage :D

[ Szerkesztve ]

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#19222) Laraxior válasza Ed3r_X_ (#19221) üzenetére


Laraxior
titán

Mert ne olyan billentyűzetet vegyél ami alulról kifelé hajtható a kitámasztó, hanem olyat ami oldalirányban. Nekem ez már 4 éve bírja a gyepát. :K
De van külön kocalövészeknek kifejlesztett is. ;] :P

[ Szerkesztve ]

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#19223) Dragon3000 válasza Ed3r_X_ (#19221) üzenetére


Dragon3000
veterán

Erre van olcsó megoldás is, ha nem bírsz magaddal, tegyél oda magad mellé egy 1000Ft-os billentyűzetet és kiélheted azon magad ;]

(#19224) Ed3r_X_ válasza Laraxior (#19222) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Most kitámasztó nélkül lapos, innen már nem megy lejjebb :DDD

Nem akartam én sose eltörni, de van mikor elgurul a gyógyszer... :D SBMM-es szívások tömkelege után, hiába lépek ki egy meccsből, a következő még szarabb lesz. Bár ma 3 kört toltam, egész jól adta.

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#19225) prokxy válasza Ed3r_X_ (#19224) üzenetére


prokxy
veterán

Múltkor a gyerek a vizes poharát odatette az asztalomra, ahol azért volt érték, elég csak a perifériákat megnézni + fejeld ezt meg 2 jobbfajta telefonnal. Mondom fiam, ha ez kiborul, akkor seggszétrúgás lesz :D Szóval én sem csapkodok, max az asztalt, azt már párszor sikerült. :P

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#19226) Dragon3000 válasza prokxy (#19225) üzenetére


Dragon3000
veterán

Ehhez csapkodás sem kell, egy figyelmetlen kéz mozgás/fordulás és máris boríthatod a poharat, ezért szoktam én is a lányomnak megtiltani, maximum üres poharat tehet az asztalra.

(#19227) csuzda válasza Ed3r_X_ (#19221) üzenetére


csuzda
aktív tag

Csak billentyűzet kitámaszókat törsz le? Kezdő ;] :P [KÉP] (igen, ez egy PS/2-es billentyűzet :D kivívta azzal a tiszteletemet, hogy kibírta az ideigrohamaimat, így nem cserélem le :D pedig mindenki beszólogat, hogy "hogy néz ez ki?!?!" :DD )

A monitoron egyébként a CoD táblázatom található, benne a rank progression-nel, az orosz számokkal, küldetésekkel, és hogy a fegyverek aranyozásában hogy állok :D (Egyébként szombaton meglett a damaszkus és már csak 4 fegyver van hátra)

Amúgy a pajzs témára reflektálva. Két pajzsot húztam fel aranyra, egyiket magamnak PC-n, másikat egyik barátomnak PS-n crossplay nélkül.

Perk 1: Double Time
Perk 2: Restock
Perk 3: Battle hardened
Specialist perk 1: EOD
Lethal: Thermite (más pajzsosok, wheelson ellen), de dobókés se rossz
Tactical: Smoke

Core shipmenten látod melyik sarokban vannak a csapattársak, valószínű velük szembeni sarokban az ellenség van, középről beszaladsz mögéjük, közben bedobsz egy smoke-t és 1-2 embert illik hátulról leütni. Ezután ismét a térképet figyeled és megpróbálod ezt megismételni mikor betölt a füst. Nagy mázli kell hozzá, de ha megvan az EOD akkor jobban bírja az ember.

Nem kell sietni, lehet várni kell 5-20 másodpercet is mire megfelelő szituáció alakul ki. Mindig sprinttel rohantam be az ellenség mögé, ha ellenség rámnéz azonnal becsúszás, ilyenkor kisebb a felület és a pajzsot maga elé húzza. Utána felállok és ha nem lövi a lábamat akkor leütöm. Megfelelő játékmódot nem tudok, lehet próbálkozni mindegyiken. Team defenderen érdemes berakni kezdő perknek az EOD-t és vinni trophyt. Bekempelsz egy egy oldalról nyitott konténerbe és a sok suta rád rohan :D Jó tanács: a thermites embereket kerülni kell :D

Amúgy ha egy játékostárs segít elterelni a figyelmet vagy sima fegyverrel, vagy pajzzsal az sokat tud segíteni. Illetve ha ő dobál be gázt az ellenség közé akkor nem tudnak futni, se célozni és úgy is könnyebb dolga van a pajzsosnak.

[ Szerkesztve ]

(#19228) Linem válasza Ed3r_X_ (#19224) üzenetére


Linem
senior tag

Ismerős. :D Néha én is olyat odavágnék valahova, de sajnos nem lehet. Túl drága cuccok, még az asztal is új. Helyette inkább csak szentségelek. A múltkor az egeret vágtam oda egyszer, és kiakadt rajta a dpi váltó gomb, pedig ez minőségi darab. Azóta vigyázok, és inkább szídom a rézangyalukat. Talán időnként a szomszédok is hallják. :)

Viszont ahogy észrevettem néhány meccsen én is kaphatok rendesen szóban. Némelyik szerencsétlent egymás után ötször szedem le ugyanazzal a módszerrel, mire megunja, és játék helyett rám figyel, hogy tud hátba támadni. :B

(#19229) SharpSA válasza csuzda (#19227) üzenetére


SharpSA
veterán

Ez már azért elég beteg... :C

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#19230) Ed3r_X_ válasza Linem (#19228) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Nekem egy régi Dell PS/2-es bill van, ezt nem sajnálom (annyira). Nem szokott ez gyakori lenni azért. A Hama uRage-et viszont kíméltem, az sose kapott. Bár akkor a CoD közelében sem voltam még :DDD

Múltkor én nem nyomtam ki a mikrofonokat (mindig ki szoktam, nem érdekel a kecskeóbégatás), aztán hallom, hogy a gyerek nagyon szid :D

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#19231) KaitouP


KaitouP
veterán

Fél OFF:

Suprise! Gyors volt. :) CoD: MW2* már holnaptól elérhető!

*csak a Campaign módot tartalmazza

Ghost skin pack NEM jár!

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#19232) Szellem. válasza KaitouP (#19231) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Gondolom ez csak PS-re lesz elérhető Freeben?

(#19233) KaitouP válasza Szellem. (#19232) üzenetére


KaitouP
veterán

Természetesen.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#19234) nincsnév007 válasza KaitouP (#19231) üzenetére


nincsnév007
őstag

bizonyos ideig lehet vele játszani, vagy ez az augusztusi ps plus?

Megvan ez a ps plus :D

[ Szerkesztve ]

(#19235) redingitell


redingitell
senior tag

Sziasztok!
Meg lett a battlepass 100. Elvileg ad egy kilo blueprintet (emissary)
Hogy tudom elővarázsolni? Az armoryban nincs....

(#19236) lowzor válasza redingitell (#19235) üzenetére


lowzor
veterán

Mert az nem Kilo, hanem Amax blueprint.

(#19237) KaitouP válasza lowzor (#19236) üzenetére


KaitouP
veterán

Kap egy Klio blueprintet is, de azt majd az XP lvl 155-nél adja. Gondolom a srác keveri a BP lvl 100 és az XP lvl 155 jutalmak neveit.

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#19238) redingitell válasza lowzor (#19236) üzenetére


redingitell
senior tag

Köszi :R
GhostPetya : Nem keveri :D Csak megzavart a leírás: Legendary Blueprint (assault rifle kilo)

[ Szerkesztve ]

(#19239) lowzor válasza KaitouP (#19237) üzenetére


lowzor
veterán

Szerintem az tévesztette meg, hogy az Assault Rifle Kilo-ra való a blueprint, az pedig az Amax.

[ Szerkesztve ]

(#19240) KaitouP válasza lowzor (#19239) üzenetére


KaitouP
veterán

Jaja, valami ilyesmi.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#19241) KaitouP


KaitouP
veterán

Ezen a héten a Modern Warfare-ben: [link]

Csak pár finomság:
- 2x XP, 2x Weapon XP, 2x Tier Progression
- Shoot House 24/7
- Shipment 24/7
- Deathmatch Domination + Drop Zone
- Juggernaut Royale Quads

Nyomjátok, már nincs sok hátra a szezonból.

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#19242) TaRka94 válasza KaitouP (#19241) üzenetére


TaRka94
senior tag

Na a héten függeni kell, még 75 körüli a bp-m csak.

(#19243) JSaN válasza TaRka94 (#19242) üzenetére


JSaN
addikt

Nekem is, most BP80 vagyok, de a a hetvegen cod lesz mikulasig talan dupla BP-vel meg lesz.lesz.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#19244) csuzda válasza TaRka94 (#19242) üzenetére


csuzda
aktív tag

[Függő vagyok] Bocs, ezt nem hagyhattam ki :P

[ Szerkesztve ]

(#19245) lacy86


lacy86
addikt

Ti melyik palyan tudtátok a leggyorsabban unlock-olni a Bruen MK9-et?

(#19246) Vikus válasza KaitouP (#19231) üzenetére


Vikus
tag

Szia!
Ha esetleg leszedném szerinted elképzelhető, hogy van bármiféle "pozitív hatása" warzone-hoz?
Skinek, kozmetikai cuccok, CP point, bármi? Annyira nem vagyok otthon COD témában.. Tudom hülye kérdés, csak időm most nagyon nincs vele játszani, meg annyira nem is mozgat, így ha nincs semmi vonatkozás, feleslegesen nem kapnám le.. :U

(#19247) Cheesus válasza lacy86 (#19245) üzenetére


Cheesus
senior tag

Shoothouse illetve Shipment

Más:
Melyik játékmódokban lehet "leggyorsabban" enemy equipmentet elpuszítani? (Spotter perk természetesen be van kapcsolva, de 9/30-nál eléggé leragadtam most).

https://www.twitch.tv/csehla

(#19248) BerserkGuts válasza KaitouP (#19241) üzenetére


BerserkGuts
őstag

Warzone? ;]

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#19249) KaitouP válasza Vikus (#19246) üzenetére


KaitouP
veterán

A hozzászólásban beillesztettem egy screenshotot arról a tweetről, ami írja, hogy nem jár az a skin pack a Ghost nevű karakterhez, ami a CoD: MW2 CR megvásárlásakor viszont járt. Hatása tehát nincs az éppen futó részre, legyen az a teljes játék, vagy a Warzone.

És akkor most figyelj rám:

Hatása RÁD viszont annál inkább lenne, végigjátszhatnád minden idők egyik legjobb, legakciódúsabb, legemocionálisbab háborús történetét olyan csavarokkal hogy csak lesel, a játék original soundtrackjétől - melyet maga a német mester, Hans Zimmer szerzett - pedig a padlón keresed majd az állad. Az intrótól (For the record) a mai napig olyan libabőröm van hogy karcol, és karikába pisilek a gyönyörtől - most is meghallgattál hogy megkerestem neked: [link] Fak, régi szép Call of Duty-s idők...

Játszd végig. Nem fogod megbánni.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#19250) lowzor válasza Acheron (#19131) üzenetére


lowzor
veterán

FAMAS pipa, nekem jobban bejön, mint a FAL. :)
Így, ahogy belőttem, nagyjából még rusholni is lehet vele. Bár nem sűrűn fogom már használni. :D
A FAL kb 80%-os készültségben van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.