Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19131) Acheron válasza dombi81 (#19128) üzenetére


Acheron
őstag

Épp a minap linkeltem erről egy cikket. Elvileg ez az eszköz "csak" arra való, hogy testre szabd vele a kontrollered. Emellett viszont valójában bármibe bele tudsz nyúlni vele - és ezt használják is számosan. Ha rákeresel, egy rakás cikket és YT videót találsz erről. Arcpirító csalásra ad lehetőséget, a lebukás veszélye nélkül. Ámbár azt nem teljesen értem, hogy ha az egér makrót tudják detektálni, ezt miért nem?
Igazán csak egy megoldás lenne "ellene" - mindenkinek ilyen eszköz kell, és akkor megint egyelők az esélyek ;] (persze csak ha egér - billentyűvel is működik :D ).
(#19129) prokxy: Sima Core módban a sok találat igény miatt nagy szívás tud lenni a kisebb tűzgyorsaság a rengeteg automata fegyver között. HC -n viszont mindkettő OSOK fegyó, ott rendkívül hatásosak tudnak lenni.
(#19130) lowzor
Köszönet a setupért és a javaslatokért (nem lettem volna rest megkeresni, de így még könnyebb :R )
Igen, gondoltam, hogy ezért nem fekszenek, nem is arra valók igazán, de azért megoldható. Nekem a headshotok okoztak fejtörést a FAL -al, azzal bíbelődtem a legtöbbet, de csak meglett végül. A FAMAS pedig már MW2 -ben is nagy kedvenc volt. Persze nálad tutira nem ez lesz a setup, mivel nem ugyanaz a stílusunk. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.