- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nantucket
tag
Hát ezzel tökéletesen egyetértek, matek nem nagyon fog kelleni a programozáshoz, én megírtam már 1-2 programot, de olyan problémával nem szembesültem még amihez hű de nagy matek tudás kéne, és még nem írta meg senki előttem. Szerintem most így elég nehéz lenne olyan témakört mondani amit még nem írt meg senki (és persze ingyé hozzáférhető), kellöen ügyesen. Szerintem programozni, csak netről lehet megtanulni, és nem arról szól a dolog, hogy mekkora koponya vagy, hanem, hogy mennyire tudsz modellezni (ez is inkább tapasztalat) és mennyire tudod felhasználni azt a rengeteg cuccot ami már létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ASRock lapok általában
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest