- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
kovisoft #5986 üzenetére
Nagyon köszönöm. Már munkahelyen vagyok, este megnézem.
Bár, most első ránézésre... Na, megpróbálom majd értelmezni. És tisztáznám, mit is akarok, mert valószínű nem voltam valami összeszedett már tegnap este. Mondjuk nem biztos, hogy most jobb lesz...
Szóval a feladat szerint a program egy fájlból kiolvas majd 3 dolgot. Egy egész számot, mint kód. Ennyi oszlopa lesz majd a mátrixnak, amibe be kell "tölteni" a harmadik paraméterben kapott szöveget, amit kódolni, vagy dekódolni kell. Illetve egy kulcsot azaz számsort, ami ebben a mátrixban mutatja az oszlopok sorrendjét. Kódolásnál be kell írni sorfolytonosan a mátrixba a szöveget: azaz a[0][0]-ba az első karakter, a[0][1]-be második, stb, és kiolvasásnál a kulcs által megadott sorrendben kell kiírni. Nálam a konkrét kódban, ugye a 3. oszlop utolsó sorában lévő karakter lesz az első, aztán ugyanezen oszlop utolsó előtti sorában lévő a második egészen az első sorig, majd jön a 4. oszlop utolsó sorában lévő, stb. Ezt a segítségetekkel sikerült is megcsinálni. Viszont a dekódolásnál ezt írja szó szerint a feladat: "A dekódoláshoz az adott sorrendben töltjük fel az oszlopokat, majd a szöveget sorfolytonosan olvassuk ki a táblázatból..." Azaz ha jól értem, fordítva kéne, mint a kódolásnál. Bocs a hosszú szövegért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest