- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Első nap a suliban. Jó volt, megvolt. Kedvesek, aranyosak, nagyon segítőkészek. A tantárgyak pont, mint a fősulin, és persze vizsgázni kell belőle itt is. De az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy minden tantrágy után van a vizsga, és így nem halmozódik fel. Amitől tartok az a furulyázás, ami a főiskola alatt is végigkísért. Semmi érzékem nincs hozzá, teljes antitálentum vagyok. Úgyhogy ezzel még küzdeni fogok, de elővettem már a szekrényből, konfrontálódok vele minden nap. Ezennel megígérem (csak hogy tartsam magam vmihez, különben elsummantom), hogy minden héten gyakorolni fogok, hogy mire ténylegesen elkezdődik a tantárgy tudjak is vmit.
Gyakorlat persze ezerrel, ide-oda. Gyermekjóléti szolgálat, védőnői szolgálat, házi gyeremekorvos, bölcsödei gyakorlat... szóval van dögivel mindenből. Mindezt persze a suli mellett. Ha éppen nem okításon vagyunk, akkor itthon dolgozhatunk. Tehát teljes embert kíván az iskola, és nincs lazsálás. Szakdolgozat és záróvizsga a 4. félév végén. Távolinak tűnik, de aztán mégsem. Így már most el kell gondolkozzak, hogy miről is szeretnék írni, és szépen lassan elkezdhetek gyűjteni hozzá anyagot. A nyáron jó lenne megírni, mert akkor a következő évben a munka mellett már nem kellene ezzel is foglalkoznom, meg nem is igen hiszem, hogy jutna rá időm.
Könnyen odataláltam egyébként, és hamar (45 perc) oda is értem. És hazafelé már repültem is. 7-re kényelmesen hazaértem.
Olyan jó volt megölelni a kis drágáimat. A csacsogásuk, a nevetésük, az ölelésük elfeledtetnek minden bajt és kellemetlengéset. Szeretek itthon lenni velük.
Borka hétfőn megy oviba. Itthon már nem igen tudtam lekötni, meg el is unta magát. Délelőttönként megy oviba, aztán ebéd után hazahozom. Gyerekek között lesz, és jól érzi magát, ez a legfontosabb neki. Pénteken pedig pakolunk neki, és szombaton irány Máltára a mamiékkal.
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest