- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Ma sem fényképeztem, pedig tényleg szerettem volna, de annyi mindent csináltunk ma is, hogy nem jutott rá idő.
Éjjel megint kicsi a rakás volt az ágyon. Fene, kicsi lesz a nagy ágyunk, ha négyen fekszünk rajta...
Reggel Borcsit elkísértük az oviba, szépen gyalogosan, aztán jöttünk is haza, mert nem kellett boltba mennünk. Itthon rendrakás és ebédelőkészítés után kimentem, és kitisztítottam a kis tavunkat, amibe délután bele is tettük a szökőkutacskánkat. Az egész Délelőttöm el is ment vele. Ebédet gyorsan befejeztem, megettem Rékust, aztán elaludt.
Kiteregettem, majd Kedves is megjött. Kávéztunk kint a hintágyban, aztán ő visszament dolgozni. Borka mesét nézett, én meg leültem kb 20 percre, mert Rékust fél 2 előtt már ébren volt.
Kis játék bent, aztán ki az udvarra. Ma sokkal hűvösebb volt, mint az elmúlt napokban, ez azonban mégsem szegte kedünket a kintléttől. Amíg apa füvet nyírt, a lányok szaladgáltak, játszottak körülöttem, én pedig az utcai járdát szedtem rendbe, mert nagyon ránőtt a fű.Aztán anyának segítettem kiirtani a tüskés bokrot, ami igencsak nem volt jó helyen az udvarban, ráadásul nincs is rá szükségünk. Aztán a füvet gereblyéztam össze, majd a fák körüli földet is megkapáltam.
Mostanra már elfáradtam teljesen, de anyukám kitalálta, hogyy még tüzeljünk. Mivel neki nem sikerült meggyújtania a rakást, rám hagyta a dolgokat, és csak pakolta mellém a tüzeénivalókat. Remek... Jó füstösek is lettünk.
6 után be, vacsi, majd fürdés, és végre szusszantás. 8-kor pedig lefektettem a lánykákat, mert mindketten nagyon fáradtak voltak.
Aktív témák
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest