Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A tegnapi reggel megjött a nyuszi. Sok ajándékot hozott, örültek is neki a lányok.

[kép]

Réka csokitömegeket tömött magába, és alig győztük elvenni előle. Borkán pedig kijött a húsvéti depi. Annyira várta már az ünnepet, az ajándákokat, hogy délutánra sokszor sírós, nyűgös és kedvetlen lett. De mindig sikerült megnyugtatnom, és játszottunk sokat.

Délelőtt leteszteltük a nyuszi által hozott kis kosárlabdapalánkot, majd sétáltunk egy kellemeset. Az idő is jó volt és a kedvünk is.

[kép]

[kép]

11 előtt értünk haza, és nekiálltam az ebédkészítésnek. Gyorsan betettem a sütőbe. Rékát megetette Eszter, mert végre babázhatott kedvére. El is aludt a drága, aztán lefektettem, és mi is ebédeltünk.

Kimentünk az udvarra sziesztázni, elfeküdtünk a hintaágyban, és élveztük a napsütést.

Aztán hamarosan Eszterék készülődtek, és indultak. Olyan gyorsan elment az idő.... Maradhattak volna még. Majd legközelebb remélem így lesz.

A délután nagy részét kint töltöttük. Réka szinte fürdött a homokban, úgyhogy alapos fürdésben kellet részesítenem.

Játszottunk még, aztán 8 után alvás. Mi pedig filmet néztünk. Jaj, annyira szeretem a romantikus filmeket.... :B

Aktív témák

Hirdetés