Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Borka 1/4 7-kor felébresztett, hogy Réka fent van. Hirtelen magamhoz tértem, és nekilendültünk a mai napnak. Kedvesem is hamar felébredt utánunk. Reggeli, aztán nyugis délelőtt.

Édesanya 9-kor jött haza a templomból, és bejött. Kérdem tőle, ilyen korán volt ma az istentisztelet? Mire ő, már 10 óra van ám. Hoppá. Hoppá. Erről teljesen el is feledkeztem. Aham, akkor a lányok ezt érezték, és keltek fel mostanában egyre korábban.

Beállítgattuk az órákat, aztán kimentünk az udvarra. Kellemes idő lett, szépen sütött a nap. Játszottunk egy órácskát, aztán bejöttem Rékával befejezni az ebédet és megetetni. Borka addig kint maradt, és a szomszéd kislánnyal játszott.

Réka hamar elaludt, az ebéd is kész lett. Aztán szieszta.

Borka megint panaszkodik a fülére. Még nem fájlalja, de mondja, hogy pattog. Félek vmi utózöngéje az előző betegségnek. Este már a torka is fájt. Meglátom reggel hogyan lesz, ennek fügvényében viszem oviba vagy sem.

Délután is sokat tartózkodtunk az udvaron. Réka imád kint lenni, mindig talál vmi elfoglaltságot. Borka is jobban feltalálja magát, mint idebent, de a kutyával nem tud rendesen játszani. Állandóan felhecceli, aztán meg panaszkodik, hogy Mogyi ugrál rá. Ehh. Egyszer majd csak megtanulja.

Nos, és megint kép hegyek. Muszáj volt kattintgatni ma is.

[kép]
    Takarítás Réka módra.

[kép]
    Lányok a térdelőszékkel is tudnak játszani.

[kép]
    A kis katona. (saját maga öltözött be)

[Lehet hogy nem kéne annyit cséznem hétvégenként... - peterkeT]

Aktív témák