- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Javulnak a csöppségek. Az éjjel megint jól aludtak, és köhögés sem hallatszik. Napközben ugyan időnként elköhintik magukat, de akkor is felszakad nekik.
Reggel korán kelés volt. Réka fél 7 előtt már kukorékolt, ráadásul ott is aludt közöttünk hajnaltól, nagyon sírt ezért vettem közénk. Borka is 7 előtt már jelentkezett, hogy ébren van. Így hát nekikezdtünk a mai napnak is.
Délelőtt reggeli után játszogattunk, meg pakolgattam, rendet tettem. Aztán elkészítettem a prószát. Betettem a sütőbe, és megkértem édesanyámat, hogy amíg Borkával visszamegyünk kontrollra, kapcsolja majd le a sütőt. És akkor nem hül ki ebédig. rékát is ráhagytam, mert a korai kelés miatt gondoltam hamar elalszik.
A rendelés 1 órával később kezdődött a szokásosnál, és Borka már nagyon unta magát, mire sorra kerültünk. Ráadásul mire hazaértünk Réka sem aludt, és a prószát is elégette édesanya. Mindegy. Olyan éhesek voltunk, hogy befaltuk a felét, de többit Mogyoró kapja majd holnap ebédre, mert másodszorra már nem bírtunk enni belőle.
Rékát is lefektettem, és hamar el is aludt. Ebéd után pedig kimentünk Borcsival az udvarra. Kellemes idő volt ma is, bár 2 körül elkezdett fújni a szél. Anya nekiállt a kertnek, és mivel nem bírtam nézni ahogy szenved vele, besegítettem. Ástam. Ahh, jól ki is purcantam tőle.
Fél 6-ig az udvaron voltunk, aztán elmentünk még pár apróságot megvenni. Szörnyű ez a város, komolyan. Most, hogy holnap ünnepnap lesz, és péntek helyett állítólag szombat lesz - bár az üzletek pénteki nyitvatartással működnek -, mindenki úgy bevárásolt a hétvégére, mintha katasztrófa közelegne, vagy legalábbis atomtámadásra kellene készülnünk. És minden hosszú hétvégén ez van. És karácsony előtt is. Meg húsvét előtt is. Meg általában minden 3 napos ünnep körül. Szóval egy téboly, ami ma a városban volt.
Utána csaptunk egy jó kis hamburger partit. Akkora hambit készítettem, hogy na. Duplahúsos, sok salátával, hagymával, sajttal meg minden. Huh, de finom volt. Most meg csak vedelek utána.
Rékát 8 után lefektettem. Hamar elaludt. Borka pedig dinózott kicsit, majd ő is lefeküdt.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyaralás topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Bluetooth hangszórók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest