Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Borkát tegnap este 3/4 11-kor sikerült elaltatnom. Hamarosan azonban Réka nyöszörgött többször is. Kedvesem csitította el, mert én elmentem lefeküdni. De 1 körül nagyon sírt. Tűzforró volt. Lázat nem is mértem, rögtön kúpot adtam neki.Aztán magam mellé fektettem. Kb fél 4-ig csak forgolódott, nyöszörgött, sírdogált, aztán végre elaludt. Fél 5 felé Borka ébredt fel, és jött, hogy ott alhat-e mellettünk- Hát persze. Négyen is elférünk...
    Aztán 6-kor Rékával áttelepültünk a lányok szobájába, mert Rékus többször is sírt. Szerencsére fél 9-ig aludtak a kis mazsolák, így kipihenhették magukat.

Réka nyűgös volt egész délelött. Sírt mindenért, semmi nem érdekelte. Folyton felkéredzkedett a karomba, ölembe. Jó volt ölelgetni, de jobb lett volna, ha nem boldogan játszik. Néha ezt is tapasztalatam a nap folyamán, de főleg a nyöszörgés és sírás volt ma jellemző a viselkedésére.

Borka délután 4 körül lett rosszul, de hamar elmúlt neki a fájdalom miután megkapta a cseppeket. Szépen jtszogatott egész nap, nagyn aranyosan viselkedett.

8 után lefektettük őket. Most alszanak. Megkapták éjjelre a fájdalomcsillapítókat és köhögés elleni szirupokat. Remélem hatnak, és tudnak aludni reggelig.

[kép]

Lányok együtt játszanak. :)

Aktív témák

Hirdetés