Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka kezd jobban lenni. Ma reggel 7 után szólalt meg először, addig pihenés volt. Nekem is jólesett ez a hosszú alvás.
Miután Borka megint hosszas válogatás és nyafogás után kiválasztotta a ruháit, reggeliztünk, és elindultunk az oviba. Aztán gyors bevásárlás, és irány haza.
Megvettük anyával a szekrényre való fogantyúkat, és megnéztük az ajtó- és bútorlapmintákat is. Gondoltam, ha látja élőben, akkor könnyebb választani.
Amint hazaértünk lefektettem Rékust, és amíg aludt kitakarítottam és megfőztem mára és holnapra is. Szerencsére majd' 2 órát aludt, így jutott időm mindenre.
A gipszkartonosok jöttek ma megint dolgozni. A konyha-étkező majdnem kész van. Kisebb munkálatok vannak még vissza.
Holnap megint nyüzsi lesz. Jönnek a lépcsőkészítő fiúk, a villanyszerelő. A csempézők is, ők folytatják a munkájukat, amit ma nem fejeztek be. A fürdőszobának már kezd a teljes jellege kialakulni.
Beszéltem a festővel is, mert anyával megdiskurálva megállapítottuk, hogy egyedül ez nekünk nem fog menni. Örültem, hogy ezt belátta.
Főleg azért is, mert ma éppen őt kellett ügyeletre vinnem. Jaj, de mérges voltam rá. Nem elég, hogy nem szól, hogy segítsünk neki lecipekedni a szemetet (gipszkartondarabok nehéz tömkelege), még közli is velem, hogy ő nem megy orvoshoz. A lépcsőről 5-6 lépcsőfokot lezúgott, kezében ezzel a szeméttel, és a bal karjából - csukló alatt - kihasadt egy kb 10 cm-es bőrdarab, éppen hogy egy kis részen tartotta vmi - ez volt a szerencse.
Az asszisztens volt csak ott, mert az orvos épp betegnél volt kint, és ő kötötte be. De ha elég erőszakos vagyok, akkor Keszthelyre kellett volna bemenjünk a baleseti sebészetre. De persze anya ide sem akart eljönni, mondván, hogy neki nincs semmi baja, és ne drámázzak. Jaj, olyan ostoba tud néha lenni.A tetanuszoltást pedig igenis kiváltom holnap, és elviszem anyát az ügyeletre, hogy beadják neki.
Az őrületbe tud kergetni anya azzal, hogy neki már mindegy, hisz majdnem 60 éves. Nekem, az unokáinak és a férjének viszont egyáltalán nem mindegy.
Ez a kis affér jól felzaklatta a családot. Borkát is győztem megnyugtatni, hogy maminak nincs semmi baja.
Réka este maga aludt el. Szépen betettem a kiságyba, és kis ide-oda gurulás után, elaludt. Egyre többször alszik el így. Ez azért jó, mert nem szenvedünk az elalvással.
Mai menü: reggeli - kakaó, kakaós csiga; ebéd - tökfőzelék fokhagymás, sült hússal, utána csokis keksz; uzsonna - alma, keksz, kis kapucsínó; vacsora - margarinos pirítós sonkás szalámival; lefekvés előtt kakaó.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jeorjosz7 károsultjai
- Lexus, Toyota topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest