Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A mai reggel is felébredt Kismanó 6 körül, de 5 perc alatt visszaaludt. Aztán negyed óra múlva megint felébredt, és akkor viszont már úgy aludt csak vissza, hogy lefeküdtem, és a hasamra fektettem. Olyan jó volt így pihenni.

Miután Borkát elvittem az óvodába, indultunk Keszthelyre, hogy bevásároljunk. Vettünk édesanyáéknak mosgógépet, villanytűzhelyet, szőnyegeket, linóleumot, csempét és járólapot. Az utóbbi kettőt elhoztuk, a többit pedig jövő héten hozatjuk el, mert akkorra szegik be a szőnyegek szélét. Csudaszép lesz minden.

12 után értünk haza, de még annyi időm sem volt, hogy ebédeljünk Rékával. Gyorssan elmentünk Borkáért az oviba, aztán utána vettünk végre magunkhoz élelmet. A délutánt megint az udvaron töltöttük. Olyan szépséges idő volt. Kíváncsi vagyok meddig lesz ilyen. Remélem még egy ideig.

Réka egyre jobban köhög. Az orrából visszacsorgó váladék irritálja nagyon a torkát, emiatt nehezen is alszik el. Adtam neki lándzsás útifüvet és Nurofen szirupot is, hogy nyugodtabban tudjon pihenni.

Aktív témák