Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Tegnap este úgy aludt el Kismanó, hogy alig szopizott. Kicsit sírt, de aztán elszenderült. Hajnali 5-ig fel se ébredt. Akkor szopizott megint, és aludt reggel 8-ig.
Azóta már 2x próbálkozott a szopizással, persze mindig csak alváskor, de sajnos egyre kevesebb a tej, illetve egyre nehezebben akar termelődni. Szopizik, és kb 1-2 percnek el kell telnie, mire lesz egy kis tej a mellemben. Kicsit szívja, aztán kiköpi. Így ma már 2x aludt el cici nélkül. 2-3 perc sírás, én simogatom, meg beszélek hozzá, aztán elalszik.
Borka ma ahogy hazajött az oviból közölte, hgy rendetlen volt az óvodában, verekedett. Nem nagyon volt hajlandó róla beszélni, aztán kiderült, hogy azzal gúnyolták a társai, hogy ő rossz. Az önérzetét persze sértette, emiatt ''védekezett''.
Megbeszéltem vele, hgy ezt így nem illik, és ne hallgasson azokra, akik csúfolják.
Holnap pedig szülői. Szerintem semmi extra, csak a szokásos protokoll.
Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest