Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A pénteki gyermeknap szuperül sikerült. Az előadásunk remek lett, mi is nagyon élveztük, hát még a gyerekek...
Az idő is kedvezett nekünk, a programok is flottul mentek. Szó, ami szó, jó lett, és nagyon elfáradtunk.A mesejelenet szereplői. A fehér cica vagyok én.
A pénteki nap zárásaként Budapestre utaztunk egy legénybúcsú-szülinapi bulira. Nagyon jól éreztem magamat, csak kár, hogy nem tudtam tovább maradni. Sajnos - itt szégyellem most magam veszettül - hamar megártott az alkohol, de időben távoztunk ahhoz, hogy rossz vége nem lett. Így is elég nehézkes volt a reggeli felkelés.
Szombaton aztán bevásároltunk a két esküvőre, amire az elkövetkező két hétben menni fogunk. Ezt is letudtuk. Ráadásul kaptam két csuda édes pizsamát, amikről nem gondoltam volna, hogy az Auchanban fogok rábukkanni.
Hazafelé jövet kedvesem kitett Balatonmáriafürdőn, ahová egy leánybúcsúba voltam hivatalos - miért is ne, richtig erre a hétvégére tették mindkét bulit...
Jól éreztem magam a csajokkal. Jókat nevettünk, ettünk. Aztán egyszer csak megjelent Párocskám, hogy most azonnal menjek haza, mert botrány lesz otthon.
Először azt hittem, túloz, de nem.
Mihelyst megláttak a lányok, könnyekben törtek ki, és görcsösen csimpaszkodtak rajtunk. A rosszabb állapotban Borka volt, aki még alváskor is szipogott. Ennek örömére a kis család egy ágyban aludt, mindenki ölelt mindenkit.Vasárnap pedig, hogy megkoronázzuk a hétvégét, elmentünk a Westernparkba. Volt 4 ingyen jegyünk, gondoltuk, kipróbáljuk. Az eső esni kezdett, mire odaértünk, de az ebéddel végezvén gyönyörű napsütés várt minket odakint. Kipróbáltunk mindent, felmásztunk, amire fel lehetett, lovagoltak a csajok, amin lehetett.... stb. Jól sikerült ez is.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest