- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Front volt, vagy mi? A gyerekeim az oviban olyan hangosak és rendetlenek voltak, hogy fél 11-re megfájdult a torkom, mert folyamatosan hangosan kellett beszélnem. Szörnyen elkeseredek ilyenkor, de aztán a másik csoportos kolléganőm mondta, hogy náluk is ki voltak magukból kelve a lurkók. A dadusunk szerint pedig ilyen neveletlen gyerekek, mint a mostaniak nem nagyon voltak még.
Kell velük dolgozni az biztos 3-4 éven át, mert ami most van, az sokáig nem működik. így nem lehet foglalkozásokat tartani, így nem lehet a délelőtt folyamán játszani sem.
Itthon viszont nyugalom várt. Végre Rékát én hozhattam el az oviból. Édes volt, ahogy feküdt az ágyában. Aztán hamarosan Borkáért is elmentünk az iskolába.
Itthon aztán rohantak ki játszani az utcára a szomszéd gyerekekkel, én pedig ezalatt kitakarítottam a lakást.
A jövő heti gyakorlatot sikerült lebeszélnem a bölcsődével. Hétfőn 9-kor kezdünk.
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest