- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
A szüleim síútjának összegzése:
- egyikük eltörte a bal csuklóját a negyedik nap végén; műtötték, ma reggel ért haza, majdnem egész nap segítettem a napi dolgokban + előkészítettem a holnapot, hogy egyedül is el tudja látni magát alapszinten
- másikuk eltörte a bal felkarját az utolsó nap végén; műtétre vár, nem tudjuk mikor műtik és mikor jöhet haza, egyelőre a külföldi kórházban vesztegel.Pár ismerősünk nyugtatott minket, hogy majd én úgyis ápolom őket. Szerintem ők is ettől félnek a legjobban.
És mivel hazaúton törött kézzel kisebb gond is nagyobb volt a vásárlásnál, ezért még francia sajt / csoki sem jött haza.
Oh, well.Mindenesetre mókás két hónapnak nézünk elébe. Még jó, hogy én nem voltam velük, mert ha én is tönkrevágom a bal kezecskémet, akkor aztán vakarhatnánk a fejünket a megmaradt végtagjainkkal, hogy mihez is kezdjünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged