Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#86024) bandus válasza föccer (#85982) üzenetére


bandus
veterán

én amúgy bírlak, csak most marhára nem értek egyet veled.

ha ebből a threadből indulunk ki, akkor te most azt mondod, hogy aki belefér a munkaidejébe és nem dolgozik napi 14 órát, az leszarja a munkáját? plusz a fizetéssel való párhuzam sem értem hogy kerül ide, én ismerek olyanokat is akik fele annyi munkával mint amit te nyomsz megkeresik az említett összeg tízszeresét, akkor ők leszarják? meg persze olyat is, aki ugyanennyi munkával az említett összeg felét.

a ritka szakmákat meg általában jól megfizetik és jól megbecsülik. ezt te is így érzed? mert az itteni hsz-eid alapján nem ez jön le.

olvasva az írásaid tényleg ijesztő, hogy mindig találsz valami önigazolást, amiért jó neked, hogy kihajtod a beled. ha már ezt nem fizetik meg, legalább az épületekben gyönyörködhetsz amiknek a mélyén valahol a te betonod van. no offense, de azért szerintem ez nem akkora magasztos dolog. tudod ki tette jobbá a világot? tesla, meg curie, szilárd leó meg semmelweis ignác, nem föccer a betinjával :) mert ha te nem keversz/ellenőrzöl betont, akkor megteszi más. tényleg ne vedd sértésnek. én sem gondolom, hogy jobbá teszem a világot, mert van áram a hálózatban. ha mi nem termelünk, akkor termel másik erőmű.

talán célszerűbb lenne azt figyelembe venni, hogy a lányodnak a gimis ballagásán is szüksége van az apjára és 25 évesen sem feltétlenül úgy akar emlékezni rád, hogy "na a papa ebbe az épületbe is belevert 10 köbméter betont".

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.