Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #54596 üzenetére
mi? a Zsolnay? jó az. nálam most nem férne el. De egyszer biztos jó lesz.
I humbly and respectfully decline™
-
-
Mercutio_
félisten
Jó, elcsesztem bocsi, ha asztali mellett leszek berakom rendes linkkel, mert mobilról nem lehet kecsege index által generált linket másolni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #54592 üzenetére
Miből gondolod, hogy mások is regisztrálva vannak az Index fórumára?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Kis színes nepper pillanatkép, kíváncsi leszek az új netes lekérdezőrendszerrel legalább az ilyeneket ki lehet-e majd szűrni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
milyen motor volt?
az 1.6benga ezekben a legjobb, azok a legtöbbet tűrőek a szög egyszerűségük miatt. (nekem is 1.6benga ugye)..
ja, figyu, az ECU-ban tárolt futásteljesítményem is egyezik a km óra állásával.. egy esetleges vissztaekerésnél az ECU is változik, vagy akár hihetem - 2. tulajdonosként - azt, hogy tényleg 202k km van a kocsimban?
milyen a pnci mágnes? még mindig üt, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #54579 üzenetére
És megint a Legával jönnél?
Múltkor néztünk egyet Fóton de botrány szar állapotban volt. Rommá volt törve, be se ültünk menni vele egy kört azonnal otthagytuk a 'csába. 1 azaz egy sélülés mentes elem nem volt rajta.
mod:
Persze apróbb esztétikai hibákkal volt hirdetve... Hát ott kezdődött, hogy pl a szélvédő szarul volt berakva meg ilyen "apróbb hibái" voltak.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
[link] Volt ma kis autómosás is a városon belüli kirándulás után.
jó pénzért eladó!
a cipőm kell? leveszeeem!(tényleg. vennék 1 évre egy Passat 3B-t, meg arra 18as fellákat és még lehet, hogy le is ültetném )[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Magnum_ #54582 üzenetére
Értettem de attól hogy megismétled hogy másnak igen, attól még nálam ez a másnak takarás kérdőjel marad...ha már beengedek vkit akkor is ugyanúgy használni akarom És nem indulok ki abból hogy mindenki arra utazik hogy tönkretegye
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #54563 üzenetére
Irtam mar, hogy magamnak nem takarom le. En is hasznalni szeretem a szepet. De megertem werszomjast. Ki tudja, ki fingja ossze.
Mercu: a 30k km-s longlife-os auton is dobok olajcseret 10k km-kent / evente (kb annyi jelenleg a futasom).
De mivel uj a tietek es bejaratos, lehet, hogy 5k km-nel inteznek a szervizben valami kedvezmenyes olajcseret.I humbly and respectfully decline™
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz PeeterssoN #54580 üzenetére
Nem tűnik rossznak de a felbontása nem tetszik. Főleg 10 colon. "1024 x 600"
Live-Die-Respawn
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Megéri? Jó? Vagy van ennél jobb vétel? -
föccer
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz Mercutio_ #54571 üzenetére
Ártani nem ártasz ha 10k km-ként ledobod a motorolajat. A váltón elméletileg ( ha manuális ) elég lesz a vezérléscserével együtt lecserélni, de amíg nem akad v nehezedik nincs vele baj. Ugyan idehaza már nem kötelező márkaszervizbe hordani, de ha garis még, jobban jársz ha oda viszed, mert ha van olyan gyári előírás amit az olajcserével együtt kell megtenni, és más szerviz ezt nem tudja akkor ott már is gyanús hogy nem fogják szeretni a gariztatási szándékot bármi is a baj.
-
Earl_Muttley
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #54572 üzenetére
Hmm, az érdekelne! WRX-es haver volt azt mondta nagyon jó és hasznos.
tomcsi23: Majd inkább a téli képességére leszek kíváncsi, mert eddig nyári körülmények között jól vizsgázott. De csak essen le az első hó, már veretek is fel a Mátrába vele.
Érzésre amúgy hozza a Conti SC5 szintet (már amennyire így utcán használva normál körülmények között össze lehet hasonlítani két tök eltérő autón... ).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Egy jó hamburgert valaki?
werszomjas: Bővebb infó?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Skacok, ha már autób*zulás: Új Dusterben (4x2 1.6 benyás) hány Km után érdemes olajat (motor elég, vagy váltót is) cseréltetni, és hol? (Márkaszerviz, vagy ugrik a gari?)
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #54557 üzenetére
Ezen az ülés letakarás dolgon ugyanúgy nincs értelme problémázni mint azon, hogy sok helyen elvárás, hogy levedd a cipőt az előszobában máshol meg az egész lakásban/alsószinten abban vannak.
brumi : Nálunk bőr van a nappaliban (igaz nem 800k-s) de mi imádjuk, egyedül nyáron kánikulában takarjuk le, de olyankor a szövetet is letakarnánk hiába a légkondi izzadás van.
Viszont a bőr miatt sincs macska, ismerős a szövetet is takargatja, de így is szét van karmolva a huzat, bár ő azt is elviseli, hogy a karját/lábát szanaszét karmolja a dög56-osok tere októberfeszten volt valaki, tapasztalatok?
-
bitpork
nagyúr
válasz Magnum_ #54562 üzenetére
Nem a gumiszőnyeggel van bajom, az praktikus a takaríthatósága miatt. De nem feltételezem rólad hogy pokrócozol a kocsiban. Vagy igen? Mert ha vki nem akarja hogy pl a bűrkárpit használóggyon, az nem vesz bűrkárpitot. Ilyen eccerű. Ha én bűrben érzem magam jól, akkor meg megveszem és használom. A befektetésnek meg trezorban a helye nem otthon a mindennapi használati tárgyak között (Macilaci). Persze csak szerintem
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #54560 üzenetére
Persze. Mert az majd nem oktato auto multtal lesz eladva.
Bit: magamnak en se hasznalok ilyen csufsagokat. De pl utalom, ha valaki beul mogem. Es felgyuri a guni szonyeget. Igen van. A gyari szoveten. Mert vigyazok rea.
[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #54554 üzenetére
Csak a trikó üléshuzat!!44!!4!!
Este még Munezzal meg a másik sráccal mentünk egy kört, ha az gyári szoftos (nem a B5, Csabié) akkor megeszem a kalapom. Aztán mentünk egy kört a Bubu-val is. Azért amikor ott náluk az S kanyarnál parkettán 2-esben elforudltunk hirtelen csöndbe maradtak a srácok. Azt mondja az emberünk: te ez a múltkor nem ment ennyire. Mondom, jah, mert akkor Mági vezette nem én, ő meg nem merte nyelezni neki.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #54554 üzenetére
Anyám például a Zsolnay-kért van oda: több szett is van otthon. Szép, dísz, és mivel olcsóbb sosem lesz, befektetésnek sem utolsó. Van kristály pohár is: pezsgő, boros, rövides, stb. Ez is inkább csak dísz.
Na jó, Szilveszterkor a család ebből hörpinti fel a pezsgőt.Ha az alkalom olyan, akkor persze ezek is elő vannak véve és használva, de ritka. Nem azért, mert nem telne a pótlására, hanem mert már nem lehet, nincs gyártásban. De még a kéményseprőnek is porcelán csésze alátéttel és üvegpohár jár kínáláskor.
Édesapám meg a saját ülését takarja le egy gumis lepedővel, mert a melós gúnya, overál bizony lehet koszos, olajos és az a 27 éves Lada Samara is megérdemel ennyit.
Én egy 800 k-s bőr kanapét nem használnék, mert kényelmetlen: lecsúszok róla, bepálik a popóm, stb. Öcsémnek van, ő sem használja. Exeméknek van, ott le is van terítve, de első sorban a szobamacska miatt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bitpork
nagyúr
Kövezzetek meg, de ha nekem van, mástól sem sajnálom Én is szoktam OSZKÁRon utast vállalni amikor egyedül utazok, de soha nem volt még bennem a gondolat h letakarjam a bűrülést. Még akkor sem amikor világos szürke volt a Domi bélése.
-
bitpork
nagyúr
válasz werszomjas #54553 üzenetére
Komolyan lópokrócozol a kocsiban?
Soha nem értettem az embereket. Pl meghívnak magukhoz és a 800k-s kanapé is le van takarva két pléddel is, meg hát csak ne is arra üljünk már. Meg papírpohárból kínálnak inni, amikor ott van a Hollóházi kávéscsésze, meg a kristály boros pohár Akkor minek veszitek meg ezeket a dolgokat ha nem használjátok?!
-
-
werszomjas
addikt
Jó kozmetikust tud valaki Pöstön, aki férfiakat is fogad?
Egy egyszerű arctisztításról lenne szó
üdv
-
Magnum_
nagyúr
válasz Tele von Zsinór #54547 üzenetére
Geocaching kiraly!!! Kedvet is kaptam hozza. Utoljara Pecsen csinaltam evekkel ezelott :-)
-
Tele von Zsinór
őstag
A fél napot Szentendrén töltöttük a leányzóval. Tökéletes időjárás, nagyon szép város. És összeszedtünk pár geoládát is Holnap meg irány Esztergom!
-
MurdR
veterán
válasz Melack #54545 üzenetére
1-2 évig biztosan elmennek ezek is. De ha azt nézed, hogy mimimális felárért márkát veszel, akkor én nem sz.roznék azon a pénzen. MS-ot vagy Logitechet nézz, hátha kapsz olcsóbban is.
(Nekem a Geniusom ~2 évet bírt, ebből 2 hónaoot volt használva. A jeladója megdöglött.)
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Melack
veterán
Erről van vkinek tapasztalata?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #54537 üzenetére
Akkor te is vegigdumalod hetfon a rendelkezesdre allo idot? :-)
Melack: nem. Elore akartam lepegetni, oda kerultem.
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
válasz werszomjas #54536 üzenetére
Szvsz jobb ha valaki vegigdumalja mintha valaki kussban ul mint egy sorozatgyilkos...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
werszomjas
addikt
Nálam jók a tapasztalatok.
Én főleg vittem az utasokat, több mint 120 főnél járok oszkár adatlap szerint + van még sok, aki foglalás nélkül jött velem, mert épp a másik irányba is utazott, kopp-kopp nem volt semmi gondom.
Volt persze néha idegesítő utas, aki végig dumálta az utat, vagy épp bűzlött a cigitől, de 0 incidens. Cserébe általában ingyen jártam haza, vagy épp ingyen mentünk a zaszonnyal balatonra meg vissza, nekem ennyit megért.
Hozzáteszem és szemét voltam, mert csak 0 negatív és minimum 5 pozitív értékeléssel lehetett foglalni nálam.Utóbbi időben utasként is használtam, ott ha körültekintő vagy és a megfelelő emberhez foglalsz, akkor azzal sincs gond.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
bitpork
nagyúr
válasz Mercutio_ #54532 üzenetére
Dehogynem, csak abból is kell vagy 5-6 darab mire jóllakok vele
Saint_: Erre nemtok mit mondani Most itt vagyunk, lehet gyönni, szeretettel látunk. Én nem a nagyon előretervező fajta vagyok, mert a fél család rokkant/beteg így nincs sok mozgásterem
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #54529 üzenetére
Tudod mennyire tele lettem? Nehez etel a tortellini.
Ne 12oraval az esemeny elott szolj. Azthittem,hogy klasszik uriember vagy es kuldesz meghivot postai uton. Legkozeleb igy, jo????Melak: erre a taskaszaggato azt irna: "megsimogattam vón"
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #54525 üzenetére
Kepet kuldtel, nem videot, a nezeset,meg a jarasat nem tudom ertekelni
Egy idoben nem is ertekeltem, csak a segget.Mercu: dehogy.
Bit, ez egy tesztas tanyer, nem lapos egyebkent.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #54521 üzenetére
Nem is kell. Ez igy jo.
Ori: dehogy.
-
Magnum_
nagyúr
tortellini quattro formaggi e prosciutto. Es nagyon cool
-
Mizsala
tag
Van olyan bolt ami szombat reggel 8-kor nyit és tudok venni poroltót? (még nem tudom milyen méretűt szeretnék, hobby műhelybe kellene)
Bárhogyan keresek, az összes munkavédelmi bolt csak hétköznap van nyitva délután 4 max 5-ig... -
Mercutio_
félisten
Saint Kabát f@sz@ csak én vagyok
derékbanvállban erős akinek jó a méret bátran lecsaphat rá![ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
macilaci78
nagyúr
Bemenni az ugyfelszolgalatra es megerdeklodni, hogy ha akar egy idoben 2 kulon ugyfelszolgaton bementek, akkor megcsinaljak-e az atirast? Nekem az OTP gond nelkul elintezte, hogy en BP-i, a masik alairo szegedi bankfiokban irjon ala.
Ha a srac ebben nem partner, fenyegessetek be, hogy a farkat a csalonasba dugva egyszeruen elegetitek a modemet. Szerzodes szerint ugyanis az o felelossege.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bitpork
nagyúr
Érdekes OSZKARon hozzám még hölgyemény nem foglalt helyet Igaz nincs is profilképem, csak az autóról, de akkor senemse. Viszont ifjú fizikus, értékesítési szagember, hátizsákos turista igen.
-
lorcsi
veterán
válasz Magnum_ #54506 üzenetére
és fegyűrte a szőnyeget is.
ez haláli
telekocsi:
a csajom jött utánam szegedről a balcsira..idén nyáron
az M5 szakaszon valami 100-110 mentek
utána az M7-en (állítólag rosszabb az út, nem tudom sosem mentem ezen) itt meg vagy 150-ig kitolta az ürge..
és feszt hátrafele nézett rá dumálniasszem több nem lesz ebből,d e akkor nem tudtuk máshogy megoldani
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #54502 üzenetére
Hazafelé felvettem két stoppos gimis csajt múltkor és egész kellemes társaságnak bizonyultak. Ezért gondoltam, hogy mivel relatíve sokat járok vidékre 1-2 széket kiadnék. Csak nyilván vmi mosdatlan csövest nem ültetnék be világos plüss kárpitos fotőjbe, hogy -2k lejöjjön a benyópénzemből.
mod:
Van. Éppen költözik a boltja csörgesd meg előtte hogy már a Bálnában rendel vagy még az Astroián: [link]
bitpork: Nálam egy szett betét egy szett tárcsa de ez típus betegség az enyémnél.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #54500 üzenetére
Brada! Te nyomtad egy időben ezt a telekocsis cuccot, mik a tapasztalatok?
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest