Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MurdR
veterán
Reggelt ébredők
-
Magnum_
nagyúr
MorgenZen... zzZ
-
macilaci78
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55491 üzenetére
Remélem, hazaértél addigra.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55491 üzenetére
Én ¼9 körül.
-
bandus
veterán
Reggelreggelt! Lassan sikerul beerni a banyaba, jo is lesz ma dolgozni mert tegnap mar este 9kor eljottem...
-
CoolBoy323
nagyúr
Mornin'!
Ma tenyleg csutortokot mondok!
Mindjart hetvege!!! Juhhhuu!!
Olyan faradt vagyok, h az csak na. Tegnap este fel10kor mar ki is doltem
-
válasz
macilaci78 #55478 üzenetére
5 db auchan matricám van. Egyiken Combino!4!44 Azt adom 300.000Ft-ért a másik 4-et 100ft-ért, alkuzható. <-gépi helyesírás
-
Ace owner
addikt
Gépet cserélek Xboxra vagy akár eladó is lehet.
-
Melack
veterán
Újabb nem kapható tárgyat keresek rovatom bejegyzése jön: Necchi varrógépet keresek, használtan, de tartozékokkal. Ha valakinél/ismerősnél lapul ilyen, és nem kell neki, szóljon! Én vevő leszek rá.
Ugyanitt eladó a "Nem kapható tárgyakat keresek" könyv első két nem létező példánya, vagy cserélhető a "Reális, hogy meg is szerzem" könyv eredeti/elsőnyomott változatára. Köszönöm!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #55478 üzenetére
auchan benzikutas matricád nincs? nekem az kellene
-
macilaci78
nagyúr
Úgy hozta a sors, hogy birtokomba került 23 db matrica a most futó Tesco pontgyűjtő akcióhoz. Ez a szememben szemét, de mielőtt elragadott volna a hév, gondoltam, megosztom a topiklakókkal is. Nem kell irigykedni
, nem akarom megtartani, inkább a népnek adományozom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bitpork #55472 üzenetére
Megkoszontem, ne szerenykedj. Amugy kesz
Hat botrany az a kocsi. Qrunak akartam megmutatni, de most mancika.
Imbolyog. A valtoja mar kezd rangatni, amikor fokozatba teszem. A motorja beteg hangu es sipol a turbo.
Ja es utalom a dizelt.Maci: pl a bitarbagyi outletben lattam egy nagy meretu boltot. Egesz jonak tunt. Lehet, hogy egyszer erdemes lenne megnezned
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #55456 üzenetére
Akkor az utolsó részlet teljesítésekor kapod meg a cuccot.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #55463 üzenetére
Tőlem aztán nem. Én megmondtam.
-
Magnum_
nagyúr
Mennyi komment. Most idom. Csak helyzetjelentes.
Tim: lunia kerdes megoldva. Fel teglat kuldtek. Atatdtam a telekomnak, hogy izgassak magukat vele, nekem meg utaljak a penzt.Update: dm-ben cuki TF. Ajanlom figyelemtekbe. En ugysem vagyok mar jatekban.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
CoolBoy323 #55456 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy eladom
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
CoolBoy323 #55453 üzenetére
Úgy emlékszem a múltkor is mondtam, hogy két részletben is fizethetsz, de tuti, hogy ezt az opciót DeF is felajánlja, szóval valamit venned kell
-
Mercutio_
félisten
válasz
CoolBoy323 #55448 üzenetére
Hm, nem kellett az MDV-106-om, szóval azért, mert DeF korijára fáj a fogad?
Qru: Eigen, pedig van itt még m4/3-os teleobi, EKL cpu-cooler, szifon 5/5S tok, Pana DECT telefon(ok)
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
CoolBoy323 #55444 üzenetére
A p0fázás az megy, de se sokgaris ram-ot, se "búvárórát", se CPU-coolert, se IKEA-s előszobai izét nem vesz senki
-
CoolBoy323
nagyúr
de megy a szófosás ma
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtok valami jó helyet, ahol jelenleg a legjobban váltják az eurót? Magánszemély kizárva, annyi hogy minél kevesebb legyen a kezelési költség.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Melack #55435 üzenetére
hát igen, az alföldi kapcsolatok azok alföldi kapcsolatok, te szerintem tudod miről beszélek
@Mercu: régen is szarok voltak az FF cuccok szerintem. nekem ami zarás meg ilyen-olyan göncöm volt, egyik se volt tartós. a cunda talán jobban. ott most úgy látom két vonal van, az egyik hozza a régi minőséget, a másik viszont pocsék, kb. ex-jeansclub szint. egyedül a farmer az ami ereszt ha jó ha nem jó, pontosabban képes csíkokban kifehéredni... h&m kb. ok, ott jó dolgokat vettem, meg régen a reservedben is, ott inkább a kínálat kutyult el mostanában.
-
bandus
veterán
válasz
DeFranco #55423 üzenetére
+1, ez tényleg ilyen. most rendeltem 16k-ért két nadrágot a Mercutio által linkelt h&m akcióból, ha egy évet kihúz a kettő az rendben van. zarából a farmerek amik jól bírják, azokkal nincs gondom, a szövetgatyákkal már igen. amit 30k-ért veszek a vangraafban az meg simán jó 3-4 évig úgy, hogy az anyaga olyan, mint a vétel napján
farmerből meg a pepe jeanst tudom ajánlani.
-
Mercutio_
félisten
Asszem utolsó lépésben ecetes vízben mosással "fixálják" a festéket, de lehet keverem valamivel
DeF: Franc se tudja. Ahogy én látom az FF cuccok kezdetben olcsó árukkal taroltak, kiszorítottak (vagy rá-, hogy csökkentsék az árat és emiatt a minőséget) a bevállt márkákat, aztán amikor elfoglaltak egy széles piaci sávot és megszűnt/leredukálódott a kunkurencia elkezdtek változatlan (vagy szintén csökkenő) minőség mellett árat emelni.
-
Melack
veterán
válasz
DeFranco #55433 üzenetére
Nekem Kiskunhalason van egy "beszállítóm", tőle szoktam venni. 5-7eFt között, de mindig hoz nekem a méretemben, ha kérem. Így, hogy mostmar cca 2 hetente van kettő mosva, összesen 3 forog rajtam, több mint egy éve bírják. Pedig szerintem ezek is kínai rebrandelt cuccok.
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #55416 üzenetére
Csajom rendszeresen szokott ruhaanyagot, pólót stb. festeni. A végeredmény nem fog, legalábbis bőrfelületen, de asszem, neki valami jól kitapasztalt módszere van rá, meg minőségi festékanyagot is használ, valamint száradás után legalább egyszer mossa is. Majd megkérdezem, mi a pontos módszere, de egyébként igen, főzős móka, tehát ajánlott egy erre beáldozható nagy fazék hozzá és vigyázni kell, hogy ne csepegtesd össze a lével a lakást.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #55432 üzenetére
nyáron rövidgatyában jársz?
mustang nem rossz de nem adok 25k-t egy farmerért... régi szép idők, tényleg...
rebtw: hm... végül is nem rossz, árban sem, és vannak jó modellek. kíváncsi leszek a tapasztalatodra.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeFranco #55428 üzenetére
Nekem a Mustang farmerek 2 évet tesznek, 3 darabot használok váltogatva, ősztől tavaszig. 25k/db.
Vagy falusi piacon 2,5-5k/db, ami fél év alatt elnyúlik, szarul áll, 9k-s nadrág 1 év.
Persze ez az a szelekció, amiben nem viszketek.Btw: holnap elvileg megyek a Doma Cipőhöz.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mercutio_ #55426 üzenetére
1: milyen egyéb nadrágot kapsz 9k-ért?
2: mennyibe kerül egy nem fakuló nadrág?ha ez vigasztal az osztrák belpiacos 20k-s (12k-ra volt leárazva) pionier nadrágom is fakul, de legalább még nyúlik is és a telefon (nem lapát, 3,2") helyén lyukad is.
hol vannak már a régi jó '90-es évek, amikor csomagtartóból vettük a ki-tudja-honnan-vagy-hamis-e leviseket, meg fejből tudtuk, hogy milyen márkajelzés hol és hogyan van az eredetin meg a hamisítványon...
those were days
nem tudom honnan lehet tartós nadrágot venni, sok pénzért sem.
-
Ace owner
addikt
Lett elado conti winter 205/55r16 is ha erdekel valakit.. mondjuk pont most ekeztetek hogy szar
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Magnum_ #55421 üzenetére
fast fashion, ez ilyen. többek között ez a bajom a zarával meg a társaival, annyira fast, hogy már a festéknek sem kell tartani a színét (értsd: ezeket egy szezonra szánják, azért ilyen olcsó, kint ezeket tényleg el is dobják egy év után)
sajnos a cundás farmerekre is jellemző ez, bár nem csak azokra. szinte az összes farmer kopik meg foszlik mint a bűn. sőt nem csak a farmer, a sima nadrág is, akár jeans akár pantalló szabás.
szerk: lehet hogy jobb a mai teknológia. ha szeretnél összecseszni vele egy kádat, vagy egy lavórt, kerülgetni napokig, átmosni háromszor hogy ne a t.k.d legyen fekete aztán reménykedni hogy nem bölcsészbatik lesz a végeredmény, akkor hajrá, engem nem zavar. azt kérdezted, mi a tapasztalat. ez a tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #55419 üzenetére
Van a Zaranak egy nagyon jo fazonu szovetnadragja. 10k. Kb 1 ev utan elkezd a zsebeknel kopni a szin. Akkor hagyjam a faszba? Lenne ket fekete nadragom meg egy ingem amit helyretennek h lehessen meg hordani. Akkó ne?
A mai teKnologia nem jobb mar? Fiatal vagy, de nem tegnap volt a gyermekkorod
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
ruhát festett már otthon valaki? feketéről feketére kellene (nadrág szín felújítása). honnan, hogyan, mit? :-)
gulgit használtam, saját tapasztalat érdekelne :-)
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bitpork #55409 üzenetére
a táblától most tekintsünk el csak szemléltetésre szolgál a parkolóhely mi szerint nem az "úttesten" parkolsz, és az utca kétirányú. tegyük fel hogy az egy korlátozásoktól mentes ingyenes parkoló, nincs ott a várakozni tilos meg a kivéveagyevibíró.
itt is csak orral felfele parkolhatok (hiába nem az úttesten van) vagy orral lefele is
@Mercutio_: én biztos nem, elméleti a kérdés. Édesanyámat egyszer megbüntették valami ilyen rossz irányba parkolásért, csak már nem emlékeztem a részletekre, és a kérdés kérdést szült.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bitpork #55401 üzenetére
ezt a paroklásforgalmi helyzet kérném szépen megszagérteni. az utza kétirányú, le is út fel is út az ótómobiloknak a jelölt helyen kijelölt parkírozóhelyük van.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Képkeretezőt tud ajánlani valaki? Az olcsón, gyorsan, jót hármasból a gyorsan most nem feltétel.
Semmi extra nem kell: fakeret, üvegezés. A4-es lapokról lenne szó.
-
válasz
Magnum_ #55404 üzenetére
Hát, a riasztók a teljes akku merülést tuggyák úgy értelmezni, hogy levették a sarut hobbibrazil közbeavatkozás okán, így lerúgják az immo-t. Kellene egy töltő a motortéri bika pontokra tölteni, de ha annyira lemerült, már csak a szerviz fogja tudni indítani
Sajnálom hogy nem tudtam segíteni.
-
Magnum_
nagyúr
Na Bit. Elmentem, megprobalkoztam ezzel. 3rd party riaszto van benne. Sztem blokkolja az inditast.
Most hivogatja a volvo aszisztancot. -
törölt tag
Samsung galaxy Ace 4 telefont keresek megvételre! Vodás vagy független legyen,csak sérülésmentes jó állapotú érdekel,doboza cuccai jó ha megvannak de nem feltétel,gari viszont előny!
Ár részletek privátban! -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest