Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
ő szerzi be, nekem "csak" annyi volt a dolgom, hogy fáradjak el az üzlet elé, ahova ki tud jönni a kedvesuram festékboltos a csodapalettával és bekalibrálja az árnyalat. aztán robogtam tovább, a szállítást meg a fizetést nyilván ők intézik.
hogy ezt miért nekem kellett megtenni, azt nem tudom, a karosszériás már az elején mondta, hogy ő kuncsaftautót nem vezet (kérdeztem, hogy ott hagyjam-e a forgalmit), lehet ez az oka, lehet más dolga volt, vagy egyszerűen akkora kiskirály már minden szak-munkás ezen a szemétdombon, hogy megcsinálhatnak ilyeneket mert úgy is benyeled, mert nincs hova menned és ezt nagyon jól tudják.
nagy harag nincs, nem értek a lovakhoz, hogy ennek mikor és hogyan kellett volna kiderülni, de jelen állás szerint ezt a problémát munka- és időráfordítással tudom orvosolni (vissza kell vinni az autót), amivel máris kezelhetőbbnek bizonyul a jelenlegi problémáim 90%-ánál. ha betolom két hét múlva az autót és babán jön ki akkor jóban vagyunk és elfelejtjük ezt a malőrt. ha nem, akkor IJ kártya, utolsó esélyem volt a tag, jobbat nem tudok, csak olyat aki nagyobbat tud vetíteni.
-
Tim82
félisten
Tegnap vittem el a Pólusba, most mentem érte. Gyönyörűen megcsinálták, valóban egy ezrest kellett érte fizetni.
Még egyszer köszönöm a tippet!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
Köszönöm a tippet. A Póluson belül kb. merre találom az említett órást?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest