- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD #40105 üzenetére
Nem lépek én sehova.
Én csak azt mondom,hogy a házasság intézménye mint olyan már nagyon elavult forma,és az emberek nincsenek tisztában a valódi jelentőségével sem (GabN reakciója szerintem jól tükrözi). Ráadásul a házasságok jókora százaléka végződik válással (ami a gyerekeket nagyon komolyan megviseli,bárki bármit állít) és családokat,emberéleteket tehet tönkre.
Azt nem tudtam,hogy milyen papírokat kell kitölteni ahoz,hogy a gyerek a nevemet viselhesse,de azt tudom,hogy nem csak házasságon keresztül lehet ezt elintézni.A minkétje és a hosszadalma már szerintem másodlagos.
Valamint az is beleillik a képbe,hogy a korosztályom elkezdett házasodni,meg "jegyesedni" a környezetemben,amit én eléggé humorosnak élek meg,mert ennek inkább ámokfutás szerű eredménye van,mintsem logikus és értelmes döntéssorozatok végeredménye(ami kéne legyen egy jegyesség és házasság)
Saint hsz-ére is ezért reagáltam így,mert az elmúlt években ahogy megismertem őt itt Ph-n ,még engem is mellbeütött a hír+ az előzőek amiket kifejtettem.
Én is fogok házasodni,de az lesz még 1-2 év(addigra talán önállóan tudok megélni,saját lábon állni,talán már munkahely is lesz,stb)
(#40108) Mercutio_ +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged