- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD #40105 üzenetére
Nem lépek én sehova.
Én csak azt mondom,hogy a házasság intézménye mint olyan már nagyon elavult forma,és az emberek nincsenek tisztában a valódi jelentőségével sem (GabN reakciója szerintem jól tükrözi). Ráadásul a házasságok jókora százaléka végződik válással (ami a gyerekeket nagyon komolyan megviseli,bárki bármit állít) és családokat,emberéleteket tehet tönkre.
Azt nem tudtam,hogy milyen papírokat kell kitölteni ahoz,hogy a gyerek a nevemet viselhesse,de azt tudom,hogy nem csak házasságon keresztül lehet ezt elintézni.A minkétje és a hosszadalma már szerintem másodlagos.
Valamint az is beleillik a képbe,hogy a korosztályom elkezdett házasodni,meg "jegyesedni" a környezetemben,amit én eléggé humorosnak élek meg,mert ennek inkább ámokfutás szerű eredménye van,mintsem logikus és értelmes döntéssorozatok végeredménye(ami kéne legyen egy jegyesség és házasság)
Saint hsz-ére is ezért reagáltam így,mert az elmúlt években ahogy megismertem őt itt Ph-n ,még engem is mellbeütött a hír+ az előzőek amiket kifejtettem.
Én is fogok házasodni,de az lesz még 1-2 év(addigra talán önállóan tudok megélni,saját lábon állni,talán már munkahely is lesz,stb)
(#40108) Mercutio_ +1
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- OLED monitor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest