- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
Kiki18 #40103 üzenetére
Amennyiben szeretnéd, hogy a gyereked anyakönyvezése során a te neved kerüljön be az apa mezőbe az két módon lehetséges.
a) házasok vagytok.
b) nem vagytok házasok, de ebben az esetben mindkét fél nyilatkozik az apa személyéről.A hivatalos dolgok már csak így működnek...
Nyilván lehetne itt beszélni érzelmi oldalról...meg más oldalról is. Gondoltam ezt nem kell kifejteni...
Valószínűleg én értelmeztem félre a #40057-es hozzászólásod amiben eléggé lehordod a házasság intézményét. Most visszalépsz, de mégse?! Mindegy. Én csak leírtam pár olyan élethelyzetet amikre nem gondolnak a nagy házasság ellenesek és ha másért nem is, de ezekért erősen ajánlott. Természetesen nem ezeknek kellene az elsődleges érveknek lenniük...de nem is erről kezdődött a diskurzus.
Melack: +1
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest