Hirdetés
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Atomantiii #131824 üzenetére
Google szerint 3óra 40perc az út, én eleve 4órával számolok, 14:30-ra kellene oda érni
9-kor indulok így ha nem állunk meg 13-órára odaérnénk, ha kélt megálló 15-15perc akkor 13:30
Tehát 1óra plusz van a dologban remélem annyi elég tartalékÉn eddig a kettes útvonalat választottam
Ha balra megyek(M7-M1felé) az M0-on 5ből 4szer biztos elkapok egy dugót, másik irányba kisebb torlódások voltak de dugót még nem kaptam el(#131825) macilaci78
Google szerint jó 25percel több idő átjutni, na meg üzemanyagba is több(én zsebemre megy kevesebb marad a útra szánt pénzből )
Amúgy szeretek városban autózni ha van idő és lehet nyugodt tempóba autózni, már nem szeretek cikázni a kocsik között nem úgy mint régen.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest