- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz PeeterssoN #11292 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #11297 üzenetére
Értelmezd megfelelően amit mondott és tedd be a dobozodba, hogy te itt még ha meggebedsz se fogsz excellentet kapni legalább 1 évig (de az is lehet, hogy soha) mert a főnök koordináta rendszerében ez az érték nincs értelmezve
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
-
Magnum_
nagyúr
válasz Kiki18 #11296 üzenetére
annyit mondott még a HR vezető előtt a boss, hogy "úgy gondolja, hogy a Bank nem csinált rossz vételt velem".
ez tényleg oké, de azért magasak az elvárásaim, mert amiota dolgozom, azota csak ez a terület érdekel és én szeretnék lenni a tökös gyerek, a valaki ezen a területen.
máshoz nem értek, nem is érdekel.
más dolgoban meg különben sincsenek ambícióimmindegy, én -lehet, hogy emiatt- de akkor sem tudom élvezni a minősítést.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
nos, megvolt az első, próbaidő vége előtti (még pár hét) teljesítmény értékelésem. 4 fokozat van. accetable-normal-good-excellent.
mindenre "good"-ot kaptam, egy fél órás adok-kapok beszélgetés után azzal zárta a boss, hogy azért nem ad excellentet, hogy később azt adhasson.
namost értem, hogy pozitív, de az én ambícióim CSAK a munkámra terjednek ki, szerintem tök lelkiismeretesen és felkészülten csinálom, negatívumot nem igazán tudott mondani így nem bántam volna egy excellent minősítést amúgy..
a kollegák viszont azt mondták, h menjek a csába, mert senki nem kapott még ilyen értékelést. oké, örülök, meg minden, ha az egyetemen kettest kapok, örülök, mint majom a farkának, de ez más. és ne azt gondoljátok, hogy itt most verem a nyálam, de EZ a munka tényleg érdekel.és ennek megfelelően dolgozom-szerintem.I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #11290 üzenetére
Az nem az ipon akciója, hanem az Nvidiáé és egész EU-ban egységes. Viszont ipon honlapon egy ideig ott volt az akcióban szereplő kártyáknál aztán 1 hétig eltűnt, majd vissza és most megint nincs
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
Qru!
Írd már le a rendszámod, annyi fehér Subidubit látok mostanság... -
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #11284 üzenetére
Nem rossz, de 1k-val olcsóbban tudok
Tényleg az mitől függ, hogy épp adnak mellé játék-creditet vagy nem?
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
Nyehe, Lexus VS Ódi/Bömbi: [link].
#nincsbennetarcsi
-
GabN73
addikt
Valaki járt mostanság a Callasban? Árban még mindig tartják magukat?
2 fős vacsora mennyiből jön ki? (jó, tudom, attól függ mit rendelünk, de egy átlagos)Esetleg a Tortugával van valakinek tapasztalata?
Bár szerintem utóbbi lesz a befutó -
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #11278 üzenetére
Ja, Ti, de occó legyen ám
-
Mercutio_
félisten
válasz PeeterssoN #11276 üzenetére
Még ha 750 lenne
-
PeeterssoN
őstag
Dobozos Gigabyte GTX 560 ti eladó!
Akit érdekelne privátban jelezze!
Üdv és kösz! -
Tim82
félisten
válasz Ace owner #11272 üzenetére
Második bekezdés. Gyakorlatilag ugyanazt írtuk...
DeFranco: persze ő úgy fogalmazott, hogy finomításra szorulhat.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #11270 üzenetére
Valami olyasmit írt lezso6 nekem, hogy kb. a 30 legfrissebb + kiemelt hirdetésből válogat random módon egy algoritmus, de lehet, hogy szar az a válogató algoritmus.
Meg nyilván próbálkoznak valamiféle, az épp olvasott topikhoz passzoló kategóriából válogatni a hirdetéseket.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
Te, azt amúgy sikerült már kideríteni, hogy mi alapján forgatja ugyanazt a 8 hirdetést poolonként a bal sávos HA-box a fórum mellett, vagy továbbra is mélységesen hallgat a gépház?
Ezek kiemeltek? Vagy parci/kalandor/lezso cherrypickeli őket kézzel? Vagy lottón sorsolják?
Emlékszem téged is érdekelt, de az én kérdésemet ignore-ra tették. Te jutottál valamire?
-
Ace owner
addikt
Kis érettségi pipa.
Boldogat doktor Állatkert.
Galaxy Fold 4
-
Dr.Zoo
őstag
Akkor nosza! holnaptól gálya, majd keress, ha okés.,. 7-3 ill, 4-ig szoktam bent ülni... Mókusbogár. . Asszem kitekerem még egy belga nyakát...
Mercutio: okok, ha kijózanodtam.,
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #11258 üzenetére
Grat!
Majd mesélj, milyen érzés a "kereszten lenni"
Engem az is felbosszant, hogy ezek a plusz levelek/papírok a rezsidörzsiről mennyi plusz kiadást generálnakföccer: Ezt olvastad már?
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Köszi Mókusbogár, asszem gyakrabban összeröffenhetnént, ha már majdnem szomszédok vagyunk... KV??? Nálunk van jóféle gépi, ha eccer ráérsz... Én mondjuk Elműs volnék, de a helyzet ugyanaz.
Malacúr: no hess.... Te leszel a sörfelelős segéd Csabi mellett Velencén....
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
válasz Dr.Zoo #11258 üzenetére
Boldog születésnapot!
Tudom, voltak/vannak ismerősök az MVM-nél...
-
Dr.Zoo
őstag
Nem csak Ti vagytok sz@rban, az összes szolgáltató (mi is) rágja a körmét a rezsicsökkentés miatt.. De a lényeg, hogy pörög a gazdaság.....
(ehh, de befejeztem a politizálást..) (bocsi az offért, ma lettem 33 éves, és mát bepusziltam két palack belgát. De nem itt, és nem most fejtem ki a véleményem.) bocsi az offért."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Tim82
félisten
válasz radi8tor #11250 üzenetére
Látok némi összefüggést a jelenlegi helyzet és aközött, hogy a jelenlegi kormány pénzszivattyúként tekint a bankszektorra (önmagában a válságból már kilábalt volna enélkül a bankszektor). Ennél részletesebben nem mennék bele a fórum keretei között (egy-két alkalommal megtettem már, vissza tudod keresni). Tudom, azt a választ szeretnéd hallani, hogy "kötsög bankok álle cuzámmen, miattuk van a válság", de nem vagyok híve az ennyire fals és leegyszerűsítő magyarázatnak.
-
DeFranco
nagyúr
Mi tegnap néztük meg itthon a Családi üzelmeket (We're the Millers)
Hát... 10-es skálán 3-as vicces, 8-as kínos, már a végén azon szórakoztunk, hogy milyen sz*r Négyszer kellett szünetet tartani mert nem bírtuk egyben végignézni.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz radi8tor #11246 üzenetére
Jó, akkor annak tudatában érdemes átgondolnod, hogy azért pár ezer ember jelenlegi munkahelyét előbb érintik a költséghatékonysági intézkedések, mint az ügyfeleket. Persze nem kell elhinned, nem is érdekel igazán, hogy elhiszed-e. Én tapasztalom és tisztában vagyok azzal, hogy kb. a csillagok szerencsés együttállásának köszönhetően van meg a munkahelyem.
-
Magnum_
nagyúr
nagyobb, mint gondolnád nem hiába van ennyi munkánk
ment privi, olvastad?
szombaton fel, még pénteken, miután elköszöntünk, betoltunk gyorsan egy subway szenyát
de annyira készen voltam a korai keléstől, meg az oktatástól, meg a költöztetéstől (bár csak a végére értem oda), hogy utána még elmentünk moziba, mindketten elaludtunk a filmen, ilyen még nem volt
I humbly and respectfully decline™
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tudom, hogy te másképp éled meg ezt, mivel belülről látod, de én mint ügyfél megint csak másképpen.
Sajnos van hitelem Erste-nél, ezért nem váltogathatok kedvemre a jobbnál jobb ajánlatok között. De azt látom, hogy nagyon durván megváltozott a bankok hozzáállása az ügyfelekhez az elmúlt időben.
Nekem ez után változott meg a hozzáállásom.⭐ Stella
-
Tim82
félisten
válasz radi8tor #11243 üzenetére
Oké, nyomasd akkor csak tovább a demagógiát. Én meg látom a következményeket. Ha nem gond, akkor alkalomadtán Téged sem foglak sajnálni, ellentétben a 2010 óta elbocsátott cirka 150 olyan kollégámmal, akiket személyesen is ismertem.
-
Tim82
félisten
válasz radi8tor #11233 üzenetére
Képzeld el, még leépítenek meg bezárnak fiókokat évek óta. Ilyen smucigok.
-
Qru
MODERÁTOR
Nem jó helyen bankoltok.
#nincsbennetarcsi
-
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hihetetlen a bankok spórolása.
Erste Bank kikapcsolta a netbank belépéskor az SMS kód küldést. Simán beléptet a jelszó után.
Ideje egy bonyolult jelszót választani.⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #11228 üzenetére
Igen, olyan 15-20 év között mozog én is úgy számoltam.
Persze mindenképpen nézzél rá, az a tuti.
mod:
Jah és fontos, hogy nézd meg, hopgy lefér/befér-e a kocsi. Legutóbb amit néztem... A kocsi befért de kiszállni már nem lehetett belőle.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #11230 üzenetére
Jah, egy kubai ikerpár, akik egymással is összebalhéznak, hogy ki kötheti be a cipőjét
-
-
Mercutio_
félisten
Jah, azt számolgattam, hogy 15-20 év alatt költenék rá annyit, mint amennyiért a környéken mennek és lehet, hogy már 5 év múlva továbblépünk.
Tulajdonilap ha bérlek is szükséges gondolom, nem elég egy adásvételi, amivel igazolja, hogy övé a garázs (közben el is adhatta, bár kétlem, hogy az új tulaj elnézné, hogy a garázs ajtón egy idegen hirdeti a tulajdonát
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #11226 üzenetére
Nem éri meg megvenni csak ha nagyon hosszú távon gondolkozol.
Ha nevesítve van a tulajdonjog (nem osztalan közös tulajdonban van) akkor van egy vagy több tulajdonos azzal kell leülni tárgyalni. Ahhoz, hogy ne verjenek át midnenképpen érdemes lekérni a takarnetből egy tulajdonit.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
4 emeletes csereptetos panel aljában lévő garázs és jelenleg bérlésre hirdetik, a vétel csak plusz ami eszembe jutott, de a bérlet feltételei érdekelnek elsősorban.
+Ilyenre gondolok, hogy mi a teendő ha aki hirdeti is bérli egy elkoltozott, de a garázst megtarto régi lakotol, vagy önkormányzattól (asszem létezik ilyen fixen 10 évre olcsóér konstrukció szerencséseknek)
-
GabN73
addikt
Ha már ilyen rossz az idő...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Skacok, garázs bérlés -esetleg vétel - esetén mire kell figyelni, esetleg ha valakinek van egy bevált/ügyvéd által is elfogadott mintaszerződése annak is örülnék, jöhet priviben is.
-
Dr.Zoo
őstag
-
Mercutio_
félisten
Gonosz
Nem, de akkoriban még olyan kölyök képem volt mint Saint - nak, szóval kedvenc kajáktol sütin át a hajmosasig amit a el tudsz képzelni, persze a barátság határain belül, és itt ne a ma divatos friends with benefits +re gondoljEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #11212 üzenetére
újszülöttes nővérek... sok éve egyik csajom 3-mal lakott 1 albiban, arany életem volt
Ki se kellett menned, mert cserélték rajtad?
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #11199 üzenetére
Szóval 19-re lapot húzol de amúgy megértem, remélem nektek sikerül feldolgozni és összébb kovácsol titeket. Az meg alap, hogy amíg nincs bizalom sex sincs, de nem mindenki így van bekötve tudom.
Melack: Grat a kis punk bébihez, neki és a mamának is jó egészséget! újszülöttes nővérek... sok éve egyik csajom 3-mal lakott 1 albiban, arany életem volt
BLACK : Az első és a negyedik kegli ha észak - Pesten vagy Dunakeszi Duna felőli oldalán lenne és nem lenne rajta még az ingatlanos marzsa...
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz CoolBoy323 #11209 üzenetére
Az a baj, hogy hozzájuk van nőve....
-
válasz CoolBoy323 #11206 üzenetére
Ennek semmi köze egy adott emberhez. Csak annyit árul el -jelesül rólam - hogy a bizalmatlanság kifizetődő. Plusz más szexuális életébe beleszólni...na jó egy-két politikusnak ok
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
őstag
válasz föccer #11199 üzenetére
Sajnos én a hűséges féle emberből vagyok összrakva.
Ezt én is mondhatnám.
Hasonló szituban voltam már én is,de persze nem ekkora tétekkel játszottam. Mindenesetre eddigi életem legnagyobb hullámvasútja volt,és soha többet nem szeretnék még csak hasonlót sem átélni.
Olyan szempontból remélem a legjobbakat,hogy megtalálod a számításaidat,bármi is legyen a célod. Viszont egy ideig ne bízz semmiben,mert érhetnek nagyon durva meglepetések is.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni,csak téged szeretnélek védeni. Saját káromon tanultam. -
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #11200 üzenetére
Majd ha megbizonyosodtam róla, hogy 1: nem terhes, 2: lesz hozzá gyomrom, hogy belemenjek.
CoolBoy323: Meglesem, már nem emlékszem rá.
bitpork: Az, hogy szeretem, nem azt jelenti, hogy hülye vagyok. Bár igen, de ez más lapra tartozik.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kompakt vízhűtés
- Delta Force (2024)
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest