- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
olyan sok a bor ,és én a borokkal úgy vagyok mint marikanéni a mobiltelefonokkal...
elmegy a boltba, kiválasztja azt amelyiknek szép a doboza,esetleg rá is van írva hogy android és megveszi...Mint mindenben biztos a borban is van jó ár/érték arányú ,olyan ami kiemelkedik a többi közül, de legalábbis jó,minőségi.
Mely konkrét borokat neveznétek ilyennek 800-1500 ft körül amik kaphatóak Tesco,cba helyeken?Még annyit hozzátennék hogy nekem valaki mondta hogy nem borszaküzletben nem szabad bort venni,mivel nincsennek folyamatos hűtés alatt és ha nincsennek folyamatos hűtés alatt a borok akkor megbuggyannak, változik az ize,stb..
tehát ez mennyire igaz?elgondolkodtató, bár sok borszaküzletben a borok csak simán a polcon vannak semmi hűtőpult,nem tudom mi az igazság..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest