Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
[link]
Ennek a chilei cégnek van vagy 7 féle bora az említett helyen. Syrah-t az életben nem ittam, egy teljes palackot kértünk ketten.
Intermezzo: a 'Csengetett mylord' című sorozatot nagyon szeretem. Egyetlen dolgot nem értettem benne, hogy hogyan maradhat egy-egy főúri vacsora után maradék bor Stokesnak a főlakájnak(az hogy maga is kinyit hogy ellenőrízzen az tiszta
). Mert 1 palack bort meginni pár embernek nem nagy ügy, pláne ha satólafit vagy margó.
Ennél a bornál megértettem. Színe nem vörös, nem lila, hanem fekete. Illatának összetevőit nem tudtam azonosítani, talán kis lakk meg szeder? ízében is hihetetlen(tanin is volt rendesen) és a lényeg: egy pohár bőven elég lett volna belőle. Még egy bifsztekes vacsorához is, a másodikat már nem kívántam pedig igen jó bor volt. Persze megittuk a palackot, de eléggé 'disznók elé gyöngyöt' érzésem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robogó, kismotor
- Temu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Mert 1 palack bort meginni pár embernek nem nagy ügy, pláne ha satólafit vagy margó.