Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-20 19:59:35

LOGOUT.hu

A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1354) [Prolixus] válasza ollie (#1353) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Hátazé... :))

Egy teljes végigjátszást szerintem is megér, de azért sokkal laposabb és unalmasabb hosszú távon mint a 2. rész. A jet-pack és a légkörmentes környezet idegesítő egy idő után, a poénok közel sem ütnek olyan jól (az ausztrál akcentus sok helyen inkább már irritáló), meg az egész kisebb, tartalomszegényebb, jellegtelenebb, és minőségi újítás semmi nincs benne gyakorlatilag. Én egy idő után még az ugrópadokat sem élveztem....azok miatt nagyon szétdarabolódtak lettek a pályák valahogy. És anno ezt még érthetetlen módon sikerült tetőzni azzal, hogy nem respawn-oltak a boss-ok, így nem lehetett normálisan farmolni sem meg minden.

Így is sikerült 100+ órát beleraknom, volt pár élvezetes közös körünk is, szóval határozottan nem rossz játék, de BL2-nek max az árnyéka sajnos.

A TPS viszonylagos bukása, na meg a Battleborn kolosszális bukása alapján amúgy nem kis teher van a Gearbox-on BL3 kapcsán. Az ilyen arcpirító lehúzások, mint a Bulletstorm fasztudja edition sem éppen segítik a renoméjukat szerintem. Szóval én izgalommal vegyes aggódással várom a BL3-at. Szerencsére addig lesz egy Destiny 2 PC mint looter shooter, hátha az sem lesz katasztrófa. :DDD

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.