Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Szerintem a kékek is jók...sokkal használhatóbb a felhozatal,mint a BL2-ben,végülis már csak a jó O2 kit is annyi extrát ad a pajzzsal,hogy röhögök,mert spike pajzsom van,ami savvédős+savas tüskéket lő ki,ha valaki megüt,az O2 kit pedig szintén durva sav,stb,hát megállok egy mezei helyen,és az első,akire lőni is kell,az badass talán...
Rámugranak,mindenki kap a pofájába savas tüskét,dobbantok egyet,kész.Sima ellenfél csak a pajzstól kinyúvad,pedig valami kék cucc,mezei,az O2 kitet se tettem be a narancsot,mert meele-s talán...
Class mod is minimális van(talán csak 2? csak nem...),a youtubeon se látok többet.Megint fura ez a bazillion fegyósdi,van vagy fajtánként 5-10 modell+kismillió apró csicsa talán.
Majdhogynem egy teli tatyóban mindenből elfér 1-1 jobb varia,ami ér valamit.
Viszont az űrállomáson jó pont jár a normál gravitációért és a Wildlife Preservation Reserve-ért!No pont ott nem vártam ilyesmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest