- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, én megértem az elégedetlenkedést, mert korábban többet kaptunk ugyanazért a pénzért. Vagyis ez sem biztos, mert én pl 8600Ft-ért vettem a Pre-Sequelt, hivatalos üzletből (Greenmangaming), nem szürkeboltból, vagyis jóval kevesebbe került nekem, mint annó a BL2, amit ugyancsak elővételben vettem. Itt van a Seasons Pass esete is, amit telenyomnak új karakter meg szintemelő DLC-kkel, ami nyilván bosszantó, mert korábban az első plusz karakter ingyen volt, az első szintemelő DLC-t meg ugyancsak beletették a Seasons Passba, vagyis most átverve érezhetitek magatokat. Viszont a Seasons Pass megint csak olcsóbb volt, mint múltkor (legalábbis a GMG-n), még ha arányaiban nem is annyival. És ha mindehhez hozzávesszük azt, hogy itt a legtöbben 100+ órát játszunk a játékkal (én most 90 körül tartok), összességében tök olcsón jövünk ki a legtöbb AAA címhez képest.
Ez természetesen csak az én véleményem.
Ami még érdekes, hogy nálam épp a Pre-Sequel hozta elő megint a BL lázat, szóval azt sem bántam volna, ha dupla ennyit kellett volna fizetni érte. Annak idején a BL1-gyel sem játszottam ennyit, ilyen rövid idő alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!