Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Persze hogy többet sebez az utóbbi. Minden szinttel magasabb lesz a fegyver alapsebzése. Ezt az alapsebzést változtatják a különféle alkatrészek, de relatív értelemben (százalékos változás van az alapsebzésre), szóval végülis ez is a szinttől függ. A BL1-ben lineárisan ment szintezés, a BL2-ben exponenciálisan. A TPS valahol a kettő között van, a pontos képletet úgy tudom nem ismerjük, d einkább az első rész felé húz szerintem, azt mondnaám rá, hogy szerintem optimális (lenne, ha jobb lenne a loot).
Sebzés kapcsán még a damag reduction-ről érdemes tudni, bár sok mindent nem tudsz csinálni vele, de az is szintfüggő.
Amúgy lassan de döcögök Jack barátunkkal UVHM-ben. A karaktert eleve 60-as szintre lőttem be, ha netán a nem respawn-oló ellenfelek dobnának valamit, akkor később is tudjam használni az adott item-et. De eddig nem sok semmi van (Felicity körül járok), az ellenfelek aktuális drop rate-jében én nem tapasztaltam érdemi változást, pedig jelentősen jobbnak kellene lennie a lootnak. Volt ugyebár az elején a Nukem drop, meg a mercenary day-es Iwajira klón első kill-re dobta az Avalanche shield-et, de ezen kívül semmi émlítésre méltó aktuális drop nem volt. A vendor-okban találom sorra a legendary-kat. UVHM-ben volt már vagy 2 leg Oz kit, vagy leg 3 grenade mod, a Torrent, leg class mod pont Jack-nek..még egy Zim-es. Kár hogy utóbbi elég fos egy pisztoly legendary létére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest