Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz maross #1043 üzenetére

Persze hogy többet sebez az utóbbi. Minden szinttel magasabb lesz a fegyver alapsebzése. Ezt az alapsebzést változtatják a különféle alkatrészek, de relatív értelemben (százalékos változás van az alapsebzésre), szóval végülis ez is a szinttől függ. A BL1-ben lineárisan ment szintezés, a BL2-ben exponenciálisan. A TPS valahol a kettő között van, a pontos képletet úgy tudom nem ismerjük, d einkább az első rész felé húz szerintem, azt mondnaám rá, hogy szerintem optimális (lenne, ha jobb lenne a loot).

Sebzés kapcsán még a damag reduction-ről érdemes tudni, bár sok mindent nem tudsz csinálni vele, de az is szintfüggő.

Amúgy lassan de döcögök Jack barátunkkal UVHM-ben. A karaktert eleve 60-as szintre lőttem be, ha netán a nem respawn-oló ellenfelek dobnának valamit, akkor később is tudjam használni az adott item-et. De eddig nem sok semmi van (Felicity körül járok), az ellenfelek aktuális drop rate-jében én nem tapasztaltam érdemi változást, pedig jelentősen jobbnak kellene lennie a lootnak. Volt ugyebár az elején a Nukem drop, meg a mercenary day-es Iwajira klón első kill-re dobta az Avalanche shield-et, de ezen kívül semmi émlítésre méltó aktuális drop nem volt. A vendor-okban találom sorra a legendary-kat. UVHM-ben volt már vagy 2 leg Oz kit, vagy leg 3 grenade mod, a Torrent, leg class mod pont Jack-nek..még egy Zim-es. Kár hogy utóbbi elég fos egy pisztoly legendary létére.

Új hozzászólás Aktív témák