Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- bambano: Bambanő háza tája
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hozzátartozik amúgy a történethez, hogy én stresszes helyzetben nem tájékozódom jól, ezért mind a leesés, mind a hirtelen elteleportáló és megkeresendő ellenség halmozottan szívás
Inkább kerestem módszert, amivel az állandóan visszatöltődő pajzsot gyorsan le lehet rántani - találtam is, csak aztán a bugok meg a zuhanás...Amúgy [Prolixus] belépője a játékba nagyon vicces volt. Írta, hogy jönne, mondtam, hogy welcome, aztán koncentráltam a harcra, és nem vettem észre, hogy megérkezik. Egyszer csak az tűnt fel, hogy a robotot, akit akkorra már irdatlanul utáltam, kettő helyett négy Badass Jack lövi és rugdossa igen intenzíven. Olyan volt a jelenet, mintha a Nagymenők jövőben forgatott verzióját néztem volna

Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Inkább kerestem módszert, amivel az állandóan visszatöltődő pajzsot gyorsan le lehet rántani - találtam is, csak aztán a bugok meg a zuhanás...