Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Köszi a kulcsokat! Nem követek semmi social media dolgot BL végett max 1-2 YT csatornát nézek alapvető infók meg buildek miatt azt oda ezeket nem rakják ki.

#55 shotika
Jah sajnos ez ilyen, idén én is túl sokat költöttem a gépre mert vettem új monitort/cput/gput illetve egy új AIO hűtést a cpu-ra és ha már ott tartottam egy új tápot is és ugyan pár dolgot beszámítottak nekem itt aprón azért még így is húzós mulatság volt de most remélhetőleg pár évig megint nem kell piszkálni..
Van egy külföldi haverom ő pont 5070 Ti-vel játszik most BL 4-et egy 240Hz OLED 1440p monitoron és nagyon meg van elégedve de ő is x3-as Framegen-el játszik High grafon bár őt sem zavarja mint ahogy engem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Micro Four Thirds
- Formula-1
- Diablo IV
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest