Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz BomiBoogie #4947 üzenetére

Az 1-ben NEM oldották meg a balanszot...annyi volt,hogy ha a DLC-be elmentél,utána az alapjátékban is ment a szinted,de magasabb cuccok a DLC-ben jöttek csak,az alapban maradt az 50-es loot és cuccok...és pont innen jött a gond.Mert ugye aki nem vette meg,50-es maradt,aki felfelé ment,az "túlsúlyosként" ment az alaposok közé,ráadásul Ő bár fejlődhetett,de a saját gémjében nem tudott,mert vicces xp-k estek már 53-on is az alaposok 50-es játékában...szóval nem volt jó így ez.Meg kellett venned a DLC-t,mert a DLC-sek el is húztak,belerondítottak a játékokba,ráadásul az alapban semmit nem is fejlődtek...egyébként érdekes,a Gearbox csinálta a Dead Island-ot is,és ott olyan jól ment...mindenki olyan szintűnek látta az ellent,és olyan volt a loot,ami neki járt.Egy megkötés volt,hogy ha lootos ládát nyitottál,akkor azt a többiek utána nem látták,aki nyitotta,csak az.Viszont az ellennel ugyanúgy harcoltál 30 szint külömbséggel is,csak annyi előnyöd volt,hogy több skilled,és tunningolt fegyverek.De a 10-es ugyanúgy nyomta le a zombikat melletted...ha ott bevált,és saját játék,nem tudom,miért nem lehetett ezt áttenni valamennyire.Ígyis megkötés a coopban,hogy misszióilag közel kell járni a hosthoz...ez is jobb volt az 1-ben,mert a korábbi kalandosokhoz mehettél "vissza" segíteni,csak előre nem.Bár itt is volt azért kis árulás,mert 1-2 missziót enged előre,és koppan is az ember,amikor 2-3 óra coop után jön rá,hogy cumi,mert 1 misszió hiányzott az övéből,beengedte,és mintha nem csinált volna semmit.És persze a magáéban meg PERSZE így túlfejlett lett...jártam így,én is azért csaptam össze a PT1-emet...mert végigtoltam 4 órát idegenekkel,vége lett,és nem adta meg,hát vicces volt végigfutni 1xp-kkel a 4 órán 1 alatt,újra :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés