Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
tome.jr
üzenetére
Az a baj, hogy mindenkeppen megunod, hacsak nem all mogotte egy massziv, folyamatosan fejleszto gepezet (ami lehet hogy van, de epp dlc-t gyart, penze'). Ha jobb a drop, akkor jon a siras hogy minden 1shot, nincs kihivas, unom, nincs miert jatszani. Ha statikus a tartalom, igy vagy ugy, de elverzik. Mikor megvettem is tudtam, hgoy csak 2 playthroughig jatszom, vagy ha nem ertem el addig az 50-et, akkor meg elerem es bohockodok kicsit. Meglepne, ha ott tartana valami, ahhoz kellene meg plusz a jatekba, amit csak akkor tudok elerni, ha belefektettem eleg idot.
szerk: nagyon jol balanceolt nagyon atgondolt jateknak kell lennie, hogy max szinten legyen ertelme valaminek.. kulon palyak kellenenek lvl50-re, kulon foszornyekkel, ne adj isten csak tobb jatekossal lenyomhatoak, mert van egy enrage idolimitjuk.. stb. Ez nem az a jatek, ha ez hianyzik mast kell venni

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Vegyünk neked egy egeret????????
-
( V )
veterán
válasz
tome.jr
üzenetére
értem én, de az 1-ben ugyan ez volt (vagy talán annyival másabb hogy a pt 2 vége felé lett 50-es az ember és nem a felélnél) uh mondhatni nem újdonság sajna hogy (remélhetőleg) ki kell várni a 4.-ik DLC-t és utána talán megint lesz szint emelés 69-re! (a goty-ban pedig remélhetőleg minden extra benne lesz
) -
tome.jr
addikt
Nekem a folyamatos fejlődés hiányzik, ami lvl 50-nél el van vágva. Nem csak feltétlenül a skill-ek fejleszthetőségére gondolok, hanem mindenre ami a lvl 50-es plafonnal együtt jár. Lvl 50-nél a játék elveszti az addigi varázsát. Eddig a pontig szép fokozatosan lehetett építkezni (életerő, pajzs, fegyverek sebzése, skillek, stb.), az ellenfelek is egyre erősödtek. Minden egyes szintlépéssel kicsit jobb lett minden érték. Lvl 50-nél viszont elvágják az egészet, nincs tovább semmilyen szempontból fejlődési lehetőség. Ugyanazok az ellenfelek, ugyanolyan erősek, a loot-ból ugyanolyan stattal rendelkező cuccok jönnek. Az addigi progresszív játékmenetet felváltja egy statikus állapot. Számomra ez a tovább játszás motivációjának teljes elvesztését jelenti. Minek játszak lvl50 felett ha a játék semmivel nem jutalmaz? Nincs sikerélmény csak monotonitás. Ami lvl 50-ig megvan és imádtam benne az hirtelen elveszik. És nem úgy, hogy pt2 végén, hanem a legfájóbb módon a kellős közepén. És éppen ezért a frusztráló érzésért nem kezdek bele egy másik karakterbe, mert tudom ugyanide fogok eljutni.
Iszonyat nagy potenciál van a játékban, szinte megunhatatlan lenne számomra, úgy is terveztem, hogy ténylegesen 1000 órákat játszom majd vele. Na de így mi lenne az ami miatt lvl 50 fölött akár még 50 órát is áldoznék rá?
-
( V )
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
meggyőződésem hogy a játék azért olyan szopacs single-ben hogy azzal is ösztönözze a játékost a multy-ra

szvsz ég és föld, főleg ha 4-en és főleg ha változatos karakterekkel!(#3993) tome.jr
a lvl cap ill. skill fával itt a 2-ben sztem nincs gond hiszen koppra ki lehet tolni 46 ponttal is egy egy ágat és nem túl drága átszervezni sem.
gyanítom most is majd az uccsó DLC-ben lesz cap emelés.ami nekem hiányzik a loot mellett az inkább vmi változatosabb class modok!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát igen, egyedül szoktak érdekes dolgok lenni.

A játék meg sosem az AI-ról volt híres. -
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jópáran panaszkodnak gearbox fórumon is a fostaliga drop miatt. Elképzelésem sincs, hogy a jelenlegi drop mellett hogyan lehet a legendary-kat összevadászni.
De nekem még mindig a lvl 50-es plafon a legjobban fájó pont az egész játékban. Azon túl, hogy nincs pt3 normális pt2 sincs, hiszen már a felénél megvan a max szint. Sokan mondjátok, hogy akkor túl sok skill lenne használható. Erre is egy valag megoldás lenne, pl. lvl 50 fölött 2-3-4 szintenként 1 skill pont ami méginkább motiválná a kari fejlesztését. Vagy lvl 50 felett csak akkor lehetne újabb skill pontokat felhasználni ha az egyik skill tree ki lenne maxolva. Vagy mindegyik skill tree-nek az utolsó 3 skill-je lock-olva lenne és csak akkor nyílna meg ha eléred a lvl70-et és csak egy skill tree bonus skill-jeit tudod unlockolni. Vagy lvl 50 fölött a meglévő skill-eket lehetne 10-ig fejleszteni, class moddal max 15-ig. És akár mindezek kombinációja. Szóval a lehetőségek végtelenek.
Ha lenne 4-5 pt és 100-150 szint
folyamatos fejlődési lehetőséggel (és normális droppal) én akár egy kariba 1000 órát is beletennék. Nem hiszem, hogy olyan baromi nagy dolog lenne lvl 150-ig felskálázni az ellenfeleket. Az se igazán kellene, hogy teljesen újfajta külsőt kapjanak, elég lenne ha minden pt-ben más színű lenne a ruhájuk, páncéljuk 
Tesco-Zsömle #3992: Bloodshot Stronghold az egyik kedvenc pályám, nagyon szivatós, de én ezt szerettem benne.
-
TESCO-Zsömle
titán
Érdekes dolog ez az újrajátszhatóság... Vagy hívjuk újraszenvedhetőségnek?
Elkezdtem egyedül Zer0-val. Bloodshot Stronghold-ban mindjárt az első szobánál 5 halál. Badass Psycho... Két ütéssel megölt a francba... És később se lett sokkal jobb. Annyit halok, hogy nincs pénzem lőszerre. Skag-eket kell kardoznom mert még a ládákból se jön elég.
Vicces, hogy oda kell lopakodnom az ellenség mellé ,hogy spawn-oljon, majd onnan elmenni vissza a francba. Elvégre lövésszel vagyok... Aztán küldök egy fejlövést, mire 5-en kezdenek el szaladni/lőni felém. Pontosan tudják hol vagyok, még akkor is, mikor megkerülöm a sziklát. Nem oda futnak, ahol legutoljára láttak, hanem felém.
-
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
+1111111
-
Erdei88
veterán
Jó lett a patch, ismételten NEM indul a játék.
-
v-paci
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
\Users\...\Documents\my games\Borderlands 2\WillowGame\Logs
nézze meg az utolsó log file-t, hátha kiderül belőle, hogy mivel is van gond
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
az enemy level belövést borzasztó nehéz úgy megcsinálni, hogy minden esetben jó legyen, szerintem ami most van, még egész elfogadható. de abban igazad van, hogy sok a side mission, ezért is írtam, hogy nekem egyre inkább ezekről szól, és ha néha kifogynak, akkor megyek a főszálra. tegnap este (éjszaka) lynchwoodot egyszerűen nem bírtam abbahagyni, amíg őnagyságával le nem rendeztem a vitás ügyeket

a loot minőség pedig általános probléma a játékban - 20-as szint körül elhasználtam pár kulcsot, és a fele felszerelésem még mindig onnan van (most lvl 27). de az incendiary SMG még most is kicsit túl erős. komoly ellenfelektől nem jött semmi, aztán meg egy skagpile-ban találok egy corrosive snipert, ami dupla olyan erős, mint ami addig volt. tényleg fura.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
ismerősnek van egy kis gondja. az intro után kidobja a game, bármilyen beállításokkal futtatja.
gépe: proci: intel core i5-2400 @3.10ghz
vga: nvidia geforce gtx 465
ram: 6gb
táp: energon eps-650w
op.rendszer: Win7 64bit ultimate
monitor: LG E2351vr-bn 1920x1080
HDD Segate 500gbmi lehet a gond?
boltban vett, steamen aktivált... -
BandiHUN
veterán
válasz
BorgBoss
üzenetére
Ezért lenne jó a +-3 szint rendszer.Esetleg amit még hiányolok az 1-ből,bár ott se volt sok helyen,hogy kicsit több nyitottság,ne legyen ez a határolt "ösvény" rendszer,keszekusza néhol,de vágni alig lehet valahol le/meglepni,ahol több szint van,végig is kell járni,jellemzően inkább szopatás,sem alternatíva.
Szóval tömören:szintközeli ellen BÁRMIKOR,és a "folyosó-elv" helyett 2-3 bejáratos akcióterek kellenének.A feladatokkal is el lehetne érni,hogy hiába jut az ember be szinte a bosshoz,de kelljen több alobjektíváért,de tetszőleges sorrendben bejárni egy részt.Hiába a sok szabad kódorgás,az ember hamar rájön,hogy az "akciós" helyszínek tök lineárisak,hiába lehet sokfelé őgyelegni 2 misszió közt.Ráadásul a kösztes helyszínek elég uncsik,a pár "kötelező" útmenti skag,vagy a mindig ottlevő autós banditák,amik respawnolnak is,vagy idegesítőek,vagy csak kikerülősek hamar. -
tome.jr
addikt
Update 1.2.0 (Released 11/13/2012)
Fixed fast travel stations from downloadable content sometimes disappearing when loading a saved game.
Fixed an issue where players could occasionally be unable to connect to one another if one of them had recently been in DLC that the other doesn't have.
Fixed an issue where players were sometimes unable to pick items up after another player had bulk-picked-up a nearby item.
Fixed a bug in the inventory UI when quickly scrolling to the bottom of a list using the mouse wheel.
Improved PhysX fluid rendering quality at high resolutions.
Improved NVIDIA 3D Vision integration.
Fixed the "Inverted reverse steering" option not working for clients in a multiplayer game.
Fixed the player's backpack sort setting not persisting.
Fixed an issue causing players to sometimes crash or freeze after killing Master Gee in the Captain Scarlett DLC.
Fixed challenges showing inaccurate completion amounts for area-specific challenges.
Fixed a bug where the player's active mission would sometimes fall back to main-game missions when completing other missions in DLC areas.
Fixed a bug that could cause players to lose mission rewards that they had not claimed when switching between Normal mode and True Vault Hunter mode.
Added a confirmation dialog when opening the golden chest in Sanctuary.
Fixed Arid Nexus Badlands showing an undiscovered challenge that was not attainable.
Restored some lost progress to players who have had their profiles reset. To ensure you are credited for as much progress as possible, please load your character, select "Continue" on the Main Menu, and then "Save and Quit" after you enter the world. Repeat this process for each character in your character list.
Fixed the Mechromancer's Anarchy skill sometimes losing stacks incorrectly for multiplayer clients.
Fixed a bug causing players to sometimes get stuck zoomed in when in "fight for your life" mode.
Fixed challenge "For The Hoard!" to work properly after resetting challenges.
Fixed a bug that could sometimes cause players' skill points to be reset when loading their character.
Fixed a bug that could cause enemies and missions to be locked to an incorrect level.
Fixed bug causing Tediore reloads to get Amplify shield damage bonuses for each round remaining in the clip.
Amplify damage from Amplify Shields is now divided among all projectiles fired from a single shot.
Balance adjustments to "The Bee":
Increased Recharge Delay
Significantly increased Recharge Rate
Reduced Amplify damage
DLC raid bosses no longer drop Seraph crystals in Normal Mode.
Reduced level of DLC raid bosses in Normal Mode.
Fixed issue resulting in infinite leveling exploit with Fleshstick.
Increased the health of Terramorphous, Willhelm, and Blue.
Additional miscellaneous balance tweaks.
Fixed issues with the following missions that could cause players to get stuck or not be able to complete them:
Plan B
Wildlife Preservation
Mighty Morphin
Animal Rescue: Food
The Man Who Would Be Jack
Get To Know Jack
Where Angels Fear to Tread
Trailer Trashing
Clan War: First Place
Stalker of Stalkers
The Once and Future Slab
Home Movies
Shielded Favors
You Are Cordially Invited: Tea Party
(Captain Scarlett) Freedom of Speech -
BorgBoss
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nagyon sok igazad van, a játékélményt egy kicsit hosszútávon hazavágták. Viszont azért volt olyan pálya, hogy na majd én átrohanok rajta, mert ott csak a boss érdekel, de a sok kiscserkész egyszerre rámrohanva alacsony szinten is hazavágtak. Tipikus erőfölény alapon.
Engem az zavar, hogy nem üldöznek, hanem visszafordulnak, mert ha üldöznének, akkor végigrohannék a pályán miközben egy egész falkát magamra haragítva kéne győznöm ellenük. Úgy mint egy serious sam játékban. No az lenne kihívás.
-
BandiHUN
veterán
Engem csak az zavar a mellékküldikben,hogy vagy leáll az ember lépten-nyomon szedni és csinálni...vagy hogyha visszamegy később,már túl könnyű az ellen.Nem értem,miért nem lehet az ellenfeleket igazítani a szinthez,bárhová megy az ember,lenne mondjuk +-3 szint szórás területtől függően,hogy egy kis pár viskós izében ne csinálják ki az embert +3-as badassok,de 1-2 nagyobb tábor "magja" nem baj,ha húzósabb...
Nem tudom,minek kell ez a kicsit "fixálás",hogy ha az ember bemegy pl.egy útmenti helyre,ahová még nem kell,de ott jár,és +5-6ok fogadják,később meg elég gáz,hogy jól megcsinált területekre nem megy be már az ember,mert tudja,hogy 1xp-sek várják,és 1 fejes a -5 szintű zorallul kinéző badass.Nomeg hogy a ládák,loot is úgy belőve...vicces pl.autóval rásegítve +5ös öldöklésre,és csupa olyan loot jön,ami szintén +4-5ös.Inkább osztana a gém értékesebb,de szintnek megfelelő cuccot ilyenkor.Vicces,amikor esnek a +5 szintes,de amúgy fehér "kacatok",amikor az ember pár ellenbe ellövi a full lőszerét,de épp olyanja van és direkt keresne kihívást.
Ezeket hogy nem látják...
-
Sonja
nagyúr
válasz
tome.jr
üzenetére
Persze, így is hibás pl. a Mass Effect is. Itt egy kép a játékból.
De jó lett volna, ha elindul totál minimumon.
Most várhatok 2-3 hetet. -
Sonja
nagyúr
A fenébe, nem tudok játszani.
Nem akar elindulni a mostani kártyán.
Sajna a minimum alatt van, de azért reménykedtem.
Hiányzik. 
-
Pedro78
senior tag
-
kezdem úgy érezni, hogy ez a Borderlands 2 inkább szól a mellékküldetésekről, mint a fő sztoriról. most kezdtem el lynchwoodban megcsinálni a feladatokat, hihetetlen atmoszférikus az a helyszín

-
tome.jr
addikt
GeForce 310.54 Beta Drivers: Borderlands 2 Performance increased by 5.3% at 2560x1600 when using max settings and PhysX High. At 1920x1080 performance increased by 3.3%.
-
Vico87
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A Jokernek viszont kötőjel nélkül írandó, ugyanis a szabály úgy szól, hogy amennyiben az utolsó betű az, amit kiejtenél magyarul is (ilyen pl. a Joker, a stack, de nem ilyen pl. a Lilith, a crash, a process), akkor nem kell kötőjel, különben kell.

-
( V )
veterán
gyerekek elvesztettem a fonalat:
most akkor ki a Grétsy és ki a Vágó?

-
tome.jr
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Egyik se. "SP-n kívül" a helyes írásmód. Ha mozaikszót csinálsz a Season Pass-ból és SP-nek írod, akkor azt úgy is kell ejteni és a toldalékot is eszerint kell hozzáilleszteni. Tehát SP kiejtve espé és nem Season Pass. Helyesen megveszem az espét (SP-t), benne lesz az espében (SP-ben), várok az espére (SP-re), stb.
-
sss
őstag
Na akkor majd ha lesz fölös kess (nem mostanában lesz), akkor zaklatom Daniht (Danih-t?) dlc ügyben.
-
tome.jr
addikt
Az "SP-on" és az "a SP" kb. olyan mint a 100x-or.
Helyesen "SP-n", illetve "az SP". Mint pl. BKV-val, MÁV-tól.A mozaikszókhoz a toldalékokat olyan formában fűzzük, amilyet kiejtett hangalakjuk kíván; tehát ennek alapján vesszük tekintetbe az illeszkedés és a hasonulás törvényeit, továbbá kiírjuk az esetleges előhangzót.
-
sss
őstag
Azt lehet tudni, hogy hány dlc lesz a játékhoz, illetve a season pass tartalmazza-e az összeset?
-
( V )
veterán
-
maross
nagyúr
A Bee-t dobta valakinek patch ota? Milyen dropratere szamitsak? Illetve ugyanolyan shieldet dob, vagy azt is nerfeltek?
-
tome.jr
addikt
Új kód:
WinPC: 5JKJT-S5WZS-FB3TB-T33J3-9W33B
-
tome.jr
addikt
Az teljesen kizárt, azért ezek a srácok se saját pénzük ellenségei.
Én is jobban örülnék a kampány DLC-knek mégha olyan gyengék is mint Scarlett. Ha az új kari nem jön be akkor lehet bele se kezdek vagy 1-2 óra után abbahagyom. Új sztori esetén meg nem tudják annyira elrontani, hogy azt egyszer legalább ne vigyem végig, ami azért legalább 3-4 óra játékidőt jelent. SP-n kívüli új karakterért valószínű csak akkor adok pénzt ha az a psycho bandit/Steve lesz.
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
miért nem lehet azt megoldani, hogy az új class jöjjön egy DLC-ben a történeti szállal? faszért kell kihozni külön

-
Mukorka
addikt
Pt2-ben most dobtam be fél millát és nem kapom a good touch-ot...

-
tome.jr
addikt
Új kód:
WinPC: C3CBJ-CW5HS-6J3TJ-3B33T-5RXFJ
-
chokeee
aktív tag
Nekem valaki játszani az elejétől coopban?
-
maross
nagyúr
Az a baj, hogy ez csak par levelig vicces, utana sarga = kuka. Tul sok sarga van benne, akik mar durvan toljak, fel se veszik. Borderben jobb a loot. Majd eszreveszed, ha 60-on apropenzbol otszor jobb itemet veszel ah-bol, es utana mindegyik drop 0-at fog erni az ah-s cuccodhoz kepest.
-
BorgBoss
tag
válasz
tome.jr
üzenetére
Én is hiányolok egy jó PT3-at, mondjuk regenerálódó ellenféllel.
Viszont szerintem a szint pont jó. Nem kell több szint, mert akkor túl sok tulajdonságot lehetne használni és nem sok értelme lenne a pajzsok plusz tulajdonságainak. Elég sokszor tervezem újra a tulajdonságokat, ellenféltől függően.
Én inkább egy nagy bankot hiányolok, melyben egy egész arzenált lehetne tárolni és a pályának megfelelő arzenállal indulhatnék neki. -
BorgBoss
tag
PT2 (kezd újra) és megtudod milyen az ellenfél
Új arcok jönnek ellened, akik összetöretnek veled pár billentyűzetet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha van dlc-d, akkor ugorj ki, hogy megnézd milyen szinten áll és próbáld egy szinten tartani a DLC és az alapjáték küldetésit.
Vagy egy másik karakterrel...kezd újra. -
tome.jr
addikt
ll-kobe:
A loot-tal viszonylal ki vagyok békülve, viszont ami nekem nagyon hiányzik az egy normális pt3 és legalább 70-80 szint. Lvl 50 után semmi értelme fegyvereket gyűjtögetni, mindegyik ugyanolyan erős, emellett a kari sem fejlődik sehova.
-
LLKobe
veterán
Hihetetlen hogy a DIO3 loot rendszere mennyivel jobb. Nem rég kezdtem, még első playtrough elején vagyok 10-es szinten, de már kaptam 3 sárga cuccot. Alacsony szintűek és gyengék, de a sikerélmény megvan, és ez hajtja az embert. Nagy kár a borderért

-
a178
tag
Az hogy létezik, hogy most végeztem Jackkel és a Warriorral és egy darab narancs fegyverem sincs? Vagy ez a szokásos? És egyébként most hogyan tovább? Ja a mellékküldikből is megvan szinte az összes. Hogyan érdemes tovább játszani?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

boltban vett, steamen aktivált...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De jó lett volna, ha elindul totál minimumon.
Sajna a minimum alatt van, de azért reménykedtem.
Hiányzik.

(csak tudnám minek dobálja a holmiját amikor meg sincs...)