Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet1985
csendes tag
Végre találtam 2 narancs fegyvert ládában

-
pohár
félisten
nemrég jöttem rá arra, hogy kétféle lila fegyó létezik... csak tudnám, hogy miért

tényleg, nálatok mennyi volt a legnagyobb összeg, amit beleöltetek Moxxiba, hogy adjon fegyót? ma kétszer megkínáltam 50 ronggyal (30-as szinten), de semmit se adott, így ALT+F4 lett a dologból mindkétszer, nehogy már odavesszen a sok pénzem

-
Lokids
addikt
WT5BT-W6BSH-6BT3J-BJ3TT-TXZW3
Érdekes... véletlenül megpróbáltam ezt beregelni még1x és engedte. Pedig délután már megcsináltam.
-
( V )
veterán
-
pohár
félisten
válasz
Fortissimus
üzenetére
el kell jutnod ahova kéri, kb 5 perc maximum, mert az a főszál, hogy juss vissza Sanctuary-be

-
Fortissimus
őstag
SPOILER
eppen nyitni akartunk egy golden key-t, csak mondom meg ezt a power core-t gyors csereljuk ki, erre fel elrepul a varos

most ramentunk a foszalra, sok ido innen "visszaszerezni" sanctuary-t? -
BorgBoss
tag
Köszönjük! Ez pont jól jött, mert nem bírok a robotos ketrecharcban. Olyan Badass-ok jönnek szint felett, hogy csak remegő lábakkal, elfogyott töltények, bújtam a 7. körben a sarokba. Onnan dobáltam ki a dupla ágyúkat, amiket pillanatok alatt leamortizáltak. Elugrottam az 5 aranykulccsal egy kis tápszerért (fegyver, mely tápszert adagol a robotoknak). 4 kulcsomba került 2 pajzs, 4 gránát és 2 pisztoly

Aztán gondoltam Moxxi ad 120k-ért egy savas fegyvert. Erre kaptam egy tüzeset.
Jó kör volt. maradt 16k pénzem
Na megyek vissza, mert nem hagy nyugodni a pálya. Egyébként baromi jó harc van ott. -
Sonja
nagyúr
Új kódok!
WinPC: WT5BT-W6BSH-6BT3J-BJ3TT-TXZW3
PS3: C3CTJ-XJ6HT-FSTWJ-SBCBJ-3WTXF
X360: C3CTJ-XJ6CX-BRXTR-KFBBJ-3WTB6 -
Pet1985
csendes tag
A Commanado-nál a Skill pontoknál a Gunpowder-nél a legultolsó Nuke képesség az milyen pluszt ad?? Sajnos nem értem.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BorgBoss
üzenetére
No ez az,hogy a kulcsok végülis kihúzhatják az embert a "hullámvölgyből",amikor nagyon nem akaródzik jönni semmi normális,és nehéz lesz a játék.Ráadásul 5 kari van,és még jön pár dlc,lesz mit öldösni.
Egyébként aki coopozik:még mindig az van,hogy nagyobbakhoz bemenve "extra" xp megy az embernek?
Annyit észrevettem,hogy halálfejes,pár szinttel nagyobb ellenekért se ad a játék annyival több xp-t,mint az 1-ben,eléggé nem éri meg korábban benézni nehezebb helyekre
Ez azért rontja a tápolás élményt,mert csak coopban régebbi küldiket csinálva lehet inkább plusz szintet szerezni,a terepen az elején határolja a lehetőségeket,nem igazán működik,hogy az ember megcsinálja a mellékküldiket,visszajárogat helyekre,mert hamar bagót érnek a kisebb ellenfelek,hiába 1 lövés.Az 1-ben az elején feldobott pár szint elég jól végigvitte az embert a játékon,itt mintha kötelezőre kalkulálták volna az alküldiket is,az ÁTLAG nehézséghez,aki sietne,annak meg bitangnehéz tud lenni...főlegha belefut a "fegyvertelenségbe" is pár szinten át.Én pont most voltam már az elején,kaptam lvl3-on egy Aegis revolvert,de azt kellett hurcolni 8-ig,mert semmi másból se kaptam értékelhetőt,csak a Deathtrap és a tűzelementál sebzés húzott ki a kakából...1 kulcsot el is használtam,kaptam egy brutális shotit és riflét,mellé jött egy "passzolós Aegis,így egész élvezetes megint. -
sss
őstag
Na végigtoltam én is a játékot. Kicsit paráztam, hogy mi lesz Lilith-tel, túléli-e, kell-e majd másik egyéni arcképet választanom.

-
BorgBoss
tag
Igazad van, eddig én sem kulcsoztam, de nem baj, ha van későbbre, mikor már nem fejlődik a tag és olyan fegyvert keresel, mellyel élmény a harc. Én sem mindig a legerősebb fegyvert használom, hanem ami tetszik, de azzal legalább jó harcolni. Ráadásul, ha GB kitalál valami überbrutál ellenséget, akihez kevés 4 ember, akkor nem árt kutakodni abban a ládában. Ráadásul úgy érzem, hogy ezzel a golden key-el eléggé alacsony szintűek lettek a fegyverek, mert biztos az gondolták, a fejlesztők, hogy úgyis van golden, akkor legalább legyen értelme. Szóval, ha nem használsz ilyet, akkor szerintem az átlag erősség alatt játszol, ami eléggé nehéz néhol, de tény hogy nagy élmény.
Én például 2 db értelmes shotgun-t találtam lv33-ig, az egyiket elvesztettem mikor visszabuktam 4 szintet. Azóta sem találtam másikat, pedig jóformán mindent kinyitok. -
v-paci
aktív tag
Nem értem mi ez a nagy kulcs mánia... legalább van kihívás a játékban

-
BandiHUN
veterán
Most aktuális kód van,srácok?Vagy a reggeli felejtős?Kezdek gondolkodni a 100kulcsos "okosságon",mert sajna hol a munka,hol a zasszony "megoldja" a kérdést...lehet pofátlanság,de lassan más legállal is itt tart,én meg nem tehetek róla
NA jó,volt "jobb" és "rosszabb" dolgomis,mint Border-ni,de pl.jövőhéten suliban a zasszony,de hétközben meg nincs kód...
Egyébként az "okosság" ellen találtak ki már valamit?Mondjuk ez az egész is addig lesz érdekesség,amíg nem jön a willowtree megint...bár ez utóbbit,bármennyire is szerettem fegyvert gyártani,most nem várom egyáltalán. -
( V )
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
áh amióta reggelente háromszor kiköpök kelet felé, nem hiszek az ilyen babonákban!

(#3175) baluka26
köffi a tanácsot, csak eddig még egyszer sem találkoztam velük uh esélyem sincs megölni őket! -
baluka26
veterán
Nagyon kemény az a challenge.
De talán egy pár tip: mindenkit irts ki mellőlük, és pici sebzésű fegyverrel vidd le mindkettő életét, és a végén add meg mindkettőnek a kegyelemdöfést shotgunnal. Én így próbáltam, még nem jött össze

Elemental fegyvert véletlenül se használj. -
( V )
veterán
a "Ride Together, Die Together" (Pimon Tumbaa) Wildlife Preserve challange megvan már vkinek? hogy a leg-sanszoszabb?
-
BorgBoss
tag
Csak egy poén....
Hungry like the skag undiscovered küldetést kerestem. Az utolsó lelőtt skag birtokolta... várhattam míg újra megjelennek
-
Edem05
őstag
Marcus fegyveres automatában találtam egy narancs fegyvert.
Nem vettem meg mert nem volt rá keret.
KÉP -
Xpleed
csendes tag
Nemkell köszi megvan!
nagyon Köszönöm a segítségedet. -
Xpleed
csendes tag
Nekem magyar a steamem és nem nagyon tudom hogy ezek a cuccok hol vannak. Légszíves letudnád írni pontosabban.

-
Xpleed
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek a segítségét szeretném kérni, mert megvettem a játékot feltelepítettem minden fut, és minden jó csak a premier club-ot nemtudom hogyan kell aktíválni. Remélem tudtok segíteni és előre is köszönöm.
-
baluka26
veterán
Én most voltam Lynchwoodot kipucolni, és aztakurva, simán voltak 2-3 szinttel keményebb ellenfelek, keveset haltam, de sok volt nagyon a second wind. Főleg azok a szarházi lovagló patkányok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BorgBoss
tag
válasz
tome.jr
üzenetére
Köszönöm. Na ettől féltem én is, én anno a zombi szigeten voltam így, hogy bármelyik csúzli jó volt......Azt a rész nem értem, hogy ha egy szinten belép az ember a DLC-be, akkor miért nem lehet ahhoz viszonyítva elkezdeni a játékot, hisz mindenki más szinten fejezi be az alap játékot. Ergo, pl, ha a dlc 32-től kezd, akkor már 3233-nál át kéne térni a DLC-re... tényleg, mennyinél kezd?
-
tome.jr
addikt
Új shift kód:
WinPC: W35BJ-SC39H-XB3B3-B3TJB-KT6H3
Már egy órája kint vagy, úgyhogy siessetek. Nekem még működött.
-
tome.jr
addikt
-
BorgBoss
tag
Most akkor légyszi segítsetek egy kicsit. Ha végigmegyek PT1-ben, akkor a DLC lejátszás után érdemes a PT2 vagy először PT2 és után menni a DLC-re. Jó lenne a DLC-n is kétszer végig menni, de azt hogyan? Mikor alkalmazkodik a DLC a szinthez, azaz van ott is PT1 és PT2?
-
( V )
veterán
válasz
Erdei88
üzenetére
és akkor add hozzá hogy Gee bácsi - mint olvasom - is* buggos és pl nálunk se dobott semmilyen loot-ot elsőre!

* a Leviathan másodjára mindössze 4 kék gömbből állt - igaz így jóval könnyebb volt célra tartani

-
k4rL^
senior tag
Várható szerintetek akció a Season Pass-ra a közeljövőben? GMG-n pl most a Darksiders 2 höz -75% leárazás van, és a 2 játék megjelenése közt van 1 hónap.
Bár tudom, hogy a Borderlandses DLC-k legalább tartalmasak
-
pohár
félisten
jut eszembe, nemrég cszináltam meg Scooter küldetesét, mikor szerelmesverset írt Daisy-nek... milyet vonyítottam utána, a kb játék legjobb poénja

-
( V )
veterán
válasz
Erdei88
üzenetére
de mi ez a marhaság hogy 1 boss-t 1 nap csak egyszer lehet megölni? nem mintha olyan grandiózus fegyvereket hagyott volna hátra...
szerintem nagyon el van cseszerintve a DLC-ben az ellenek erőssége: van hogy kés a vajba haladunk, van hogy 3x-4x halunk meg hogy keresztül jussunk egy pályaszakaszon mert vagy egy csapat 52-es rabid stalker ugrik ránk (amit aztán napestig lőhet az ember), vagy elég egy cursed pirate + 1-2 badass és máris mintha crawmerax ellen nyomulnánk...

-
tome.jr
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
-
Fortissimus
őstag
uj kod
WinPC: 5JKBB-RKTHZ-RTJBT-BT33J-WJRWW
-
szimpatikus srác volt ez a Wilhelm. kár, hogy a gunzerkinget két Jakobs puskával nem nagyon bírta

kicsit nézegettem az fps-értékeket is. közepes physx, második legnagyobb látótávolság, minden más maxon - eddig 40 fps körül volt a minimum, de jellemzően 55-60. hmmm. pedig már majdnem rávettem magam, hogy lecseréljem a 2 éves gtx460-at

-
Erdei88
veterán
Próbálgatjuk megölni Master Gee-t, azt kell mondjam érdekes csavart tettek bele.
-
tome.jr
addikt
Megint jött új kód:
WinPC: C3CJB-HB3ZZ-F33TB-BTJJT-TXKRF
-
tome.jr
addikt
To be fair, we balanced redemption numbers per platform relative to installed base and trends from tests. One redemption per user - each code has thousands of redemptions. I expect them to last about two to four hours given redemption rates.
Erdei88 3116#: 1% az eltérés fps-ben 1 vs. 2 monitor esetén.
Edem05: Köszi a kódot.
-
Edem05
őstag
Shift kód:
WinPC: K3CT3-X3BHH-XT3JB-TBJJT-T5BRF
-
Erdei88
veterán
Találkozott már valaki Master Gee-vel?
-
v-paci
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem... van olyan skill pl siren-nél (nem tudom a több class-nál van-e ilyen), amikor a melee-t kiváltja egyfajta slag sebzés. Ennek van cooldown ideje, ami alatt csak a sima melee sebzés van, na ezt a cooldown időt csökkenti.
-
Pet1985
csendes tag
Lehet hülye kérdés, de a Melee Damage az minek a Damage-e???
-
tome.jr
addikt
Kísérleteztem kicsit a physx beállításokkal. Ha a cpu-ra állítom a physx-et, úgy a combat lag teljes egészében megszűnik, viszont medium-on 35-re, high-on 25-re esik le az fps harcok közben.
-
baluka26
veterán
Nincs gond outsourcingra, ha rá van nézve a fejlesztők körmére.
-
Vico87
tag
válasz
Malachi
üzenetére
Én is néztem nagyokat, hogy outsource-ba ment a dolog. Lehet, hogy én vagyok ilyen fura, de ha csinálok egy játékot, akkor azt én szeretném bővítgetni (vagy ha már outsource, akkor én legyek a főnök a projektben), ne teljesen más emberek. A BL1 DLC-i nekem is kifejezetten tetszettek, egy dolgot tudnék felróni, amit korábban is írtak itt a fórumon: fast travel hiánya.
-
tome.jr
addikt
Egy elgondolkodtató hozzászólás Pitchford twitter oldalán:
You guys OUTSOURCING ALL of the DLC for BL2? That is crappy as hell. Why would people make DLC that DID NOT make the game? RIP
Malachi: Már korábban is volt róla hír, hogy pl. a Torgue DLC-t is kiszervezik. Sőt ez ha minden igaz még idén kijön.
Valószínű az outsource miatt tudják így fosni a dlc-ket, csak hát látjuk mi lesz a végeredmény
-
Edem05
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Kár. Most már nem is fontos, hogy Siren legyen az illető csak öljük le azt a szemetet.

-
Edem05
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Esetleg tudnál segíteni? Vagy valaki!

-
Edem05
őstag
Felhívás: Keresünk egy lvl 50-es Siren-t az új DLC főboss-ához egyszerűen nem tudjuk leölni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- darkFlash Shadow Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

ketten vagy egy óráig szarakodtunk (bár akkor még nem voltunk LVL50-en), szvsz az ilyen Boss Fight-okhoz min 4 embör kell! 

Ez azért rontja a tápolás élményt,mert csak coopban régebbi küldiket csinálva lehet inkább plusz szintet szerezni,a terepen az elején határolja a lehetőségeket,nem igazán működik,hogy az ember megcsinálja a mellékküldiket,visszajárogat helyekre,mert hamar bagót érnek a kisebb ellenfelek,hiába 1 lövés.Az 1-ben az elején feldobott pár szint elég jól végigvitte az embert a játékon,itt mintha kötelezőre kalkulálták volna az alküldiket is,az ÁTLAG nehézséghez,aki sietne,annak meg bitangnehéz tud lenni...főlegha belefut a "fegyvertelenségbe" is pár szinten át.Én pont most voltam már az elején,kaptam lvl3-on egy Aegis revolvert,de azt kellett hurcolni 8-ig,mert semmi másból se kaptam értékelhetőt,csak a Deathtrap és a tűzelementál sebzés húzott ki a kakából...1 kulcsot el is használtam,kaptam egy brutális shotit és riflét,mellé jött egy "passzolós Aegis,így egész élvezetes megint.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)