- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun Mallior
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem meg pont a szövegei adják a karakterét. Egy haiku mester assassin bőrben
. De akkor is ez a szövege a legnagyobb:
Leaves falling from trees / Snow drifting onto the ground / Life leaving your corpse. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Zer0 egy kőkemény karakter lenne, ha nem csapták volna agyon az idétlen szövegeivel.

Minden haiku. -
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
akár

-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Zer0 tökfeje a legjobb szerintem

bár, hogy Manci miért néz úgy ki, mint Darth Maul

-
Rexcor
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszönöm.

Szóval akkor kell még csinálnom egy főküldetést és akkor már átmehetek. -
Rexcor
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Máshogy nem tudtam megoldani mert nem műkszik a print screen ezért ilyen képkivágósan tudtam.
Remélem azért látszik.
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Az eridiumos map-on ahol van az a hosszú vezeték ami átvezet egy másik helyre, mert megszakad az út, arra hogyan lehet felmenni, mert próbáltam az egyik hyperion bázisról ráugrani amikor fel lehet menni egy magas valamire, de nem tudtam átugrani. Hogyan kellene?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen, valami ilyesmire gondoltam. Kérdés, hogyan mérik majd a vásárlói igényt. Gondolom, eladásokban.
2K told IGN earlier today that the publisher and Gearbox alike want to support the title for as long as the consumer interest is there, and that future content could include new characters, levels and enemies later on in 2013.
Ez már valóban utalhat rá, hogy 2013-ban március után is lesz élet a BL2 háza táján.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azt írták:
The four packs are all expected by June 2013 at the latest, and that number does not include the Mechromancer.Tehát legkésőbb 2013 júniusáig kijön mind a 4 DLC, ha márciusban még csúsznak kicsit akkor is belefér és meg is vagyunk, közel sem volt egy évre ígéret.
-
genndy
addikt
Ötletelés volt itt arról, hogy kb 1 évig (vagy meddig, szóval sokáig) lesznek DLC-k a játékhoz. Az első Season Passos összes DLC meg már a játék megjelenése után pár hónappal kijött. Innen eredt az ötlet, hogy ha tényleg egy évig akarnak DLC-ket kiadni a játékhoz, az nem fér bele egy Season Passba, tehát biztos lesz majd SP2.
Ez az amit itt olvastam, de semmiféle hivatalos SP2 megerősítésről nem tudok én sem. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
S, hogy ne vádoljatok indokolatlan kérdezéssel, rákerestem a Google-ban "Borderlands 2 second Season Pass", "another Season Pass", "Season Pass 2" kifejezésekkel, de nem találtam semmit, azért is kérdezem.
Egyébként nem tartom valószínűnek. Esetleg keveritek a "non-Season Pass DLC"-vel. Például a "Mechromancer Pack", ami most már külön megvehető, de eredetileg az előrendeléshez járt.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, erre én is kíváncsi vagyok, mert sehol nem olvastam erről.
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
en csak megyek a tobbiek utan

-
LLKobe
veterán
Szopacs, akkor megmarad
Majd ha lesz szint emelés vagy új karakter akkor talán újra előveszem. -
LLKobe
veterán
(#4563) BomiBoogie : De én nem pontokért akarok venni automatából, essen ki ellenfélből. Már az aranyládával is ez volt a bajom, abban semmi izgalom nincs.
(#4564) TTomax: Kiadtam érte a pénzt, nehogy már trainerezni kelljen hogy élvezhető legyen... Ezt elcseszték ez a szomorú helyzet, nagy kár érte, de az első rész etalon marad számomra, ez pedig nem...
Folyton oltottam a haverjaimat akik inkább Diablo 3-at toltak mint bordert, azóta én is megvettem, és be kell lássam hogy tényleg jobb. Nem látok rá reális esélyt hogy a közeljövőben még előveszem a játékot.(#4565) genndy : Még nem ástam bele magam a dologba, de giftként nem lehet odadni vkinek?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egyébként ez csak saját tapasztalat, de lehet benne valami. Szerintem amióta kijöttek a DLC-k, az alapjátékban kevesebb a jó loot. A napokban kétszer is lenyomtuk a Warriort, és gyakorlatilag semmilyen értelmes fegyvert nem dobott, de még véletlenül sem.
Régebben azért legalább pár ütős darab volt. -
TTomax
félisten
Tölts le egy trainert... nem kell rommá hackelni,elég ha van egy unlimited gold keyed... néha ránézel amikor már nagyon lelőnek és ennyi... lehet nyugodtan foglalkozni a játékkal...
(#4563) BomiBoogie
Már ha van DLCd...nekem nincs és annyit nem is adok érte mint az alapjátékért,mert pár hónap múlva fillérekért lesz steamen... az első résznél is ez volt... csak ott még volt normális loot... itt meg minden sarkon van láda,már kedvem sincs kinyitni... 2fehér meg egy zöld...ez szokott lenni...
-
TTomax
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én már jártam ott de első végigjátszásra magam sem találtam
Érdemes végignézni miért jár Badass pont... PT2-re már én is megnéztem és akkor vettem észre hogy ezért is jár,azért kerestem..kb fél óra volt még így is... persze nem mentem youtubra...direkt... 
De a loot továbbra is nagyon gyenge...

-
TTomax
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Spoiler!
A secret vault jelet a célkereszten amit fel kell fedezni Sanctuaryben... szinte mindenhol vannak border jelek badass pont jár érte ha felfedezed,van olyan pálya ahol kettő is van...ezért pl mászni is kell nem keveset...

-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A zászlónak szerintem nem sok köze van hozzá, az a lázadók jele, tele van vele Sanctuary.
Minden pályán el van dugva 2-3-4 Vault jel, ha mindet megtalálod az adott pályán, Badass pontokat kapsz. -
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A célkeresztnél a Vault jelet.
-
TTomax
félisten
Hát nem tudom ki hogy van vele,de így elb@szni a PT2-öt.... loot alig van, a bossok zöld fegyvereket dobnak nekem...sőt mintha a scavenger felkapkodná ha nem vagyok elég gyors,elkezdtem lvl35el... rögtön odavágott nekem 37-es bosst... háromszor leszedett mire végeztem vele...erre dob két zöld fegyvert...

Normális pajzsot nem tudok találni...14K HP-m van de a pajzsom nincs még 7K sem... a ládában meg fehér-zöld cuccok,az automatákban jobbat tudok venni...elmennek a francba... hogy én DLC-ért pénzt nem adok az biztos,mert gyanítom ez amiatt van... -
( V )
veterán
válasz
messi6502
üzenetére
teszteltem, nem minden esetben jön össze, ha valahogy úgy csinálod mint a videóban látszik (ott a jobb felső ágyú talapzata - néha redőny kinézetű) akkor tényleg működik, bár egy Bee + Hornet is igen ütős kombó lehet ellene, ha kritikálisokat lősz vele.
és végre sikerült szereznem egy Sham pajzsot is - elsőre dobta
(a másik legendary loot-ja a Bitch) -
messi6502
tag
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Köszönöm szépen, 4-5 kulcsot sikerült felhasználnom!

Más: lv 44-nél járok és a "Where's Angel fear to tread" küldit csináltam, ahol ugye le kell győzni a bunkert.
Amivel nem is volt semmi baj, de megpróbálkoztam ezt a glitchet megcsinálni, de sehogyse akart összejönni, valaki tudja a titok nyitját?
-
k4rL^
senior tag
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Köszi hogy összeszedted ezeket, rég jártam erre, most hogy megvettem a Season Pass-t elkezdtem játszani ujra, jól jöttek a kódok.

-
chokeee
aktív tag
facebook-ról:
KTKB3-TCZC5-9W6JT-BJBTB-6ZHTS -
Injun
senior tag
Ha esetleg valaki nem ismerné...
-
BandiHUN
veterán
ATI BETA DRIVERT TEGYÉTEK FEL!Simán másfélszeresre ugrott a Borderben az fps-em,pedig előtte a hivatalos most kiadott 2013-assal próbáltam...annyi extra,hogy az alkalmazásprofilokat le kell szedni,akinek fent van régebbi driver,mert azt is piszkálták,DE dátum alapján nem frissítené...simán van a nagy nyílt téren a 28fps helyett 40-em...most mentem egy laza kalandozásra,semmi képi akadás.Igaz sajna a hangot nem javítja,de végre már nem az van,hogy akadozik a kép+hang,a kép már így normális,mikroakadásmentes...a hangot mondjuk sajnálom,nem tudom,mivel lehetne javítani...nem is alaplapi hangom van,hanem Xonar Audio DG kari.Mással nem jött elő még gond...lehet utána kéne nézni,van-e frissebb driver.
-
BigBlue69
őstag
Face-ről:
PC / Mac SHiFT Code: KTKB3-TCZC5-9W6JT-BJBTB-6ZHTS
Friss .
-
válasz
intercooler
üzenetére
Mert? Mennyi játékidőt akarsz egy DLC-nek? Nekem több, mint 10 óra a Scarlett, és még vannak mellékküldik. Nem elég? Sok teljes játéknak nincs ennyi játékideje.
Amúgy 59 játékóránál tartok, még csak az első végigjátszás, nem vagyok a játék végénél, és csak 1 DLC (Scarlett) van benne.
(#4536) tome.jr: csak, ha végigrohansz
Más:
azt az Invincible akármit a Scarlett teljesítése után, le lehet győzni egyedül? Nekem úgy tűnik, hogy egyedül nem lesz elég töltény rá, mert annyira sok HP-t kell leszedni.
-
tome.jr
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Nem igazán. A 3 dlc eddig kb 10 óra, az alapjáték 35 óra.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
no offense, de ha az árát nézzünk mondjuk a seasson passnak, akkor a 4 DLC ára a teljes játék ára, tehát ha arányosan nézzük a hosszt, akkor nagyjából egál
-
Edem05
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
20 perc alatt végigrohantam az egyik karakteremmel mert kellett a végén szerezhető head skin. Úgyhogy ja elég rövidecske lett.
-
( V )
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
sajnos nincs, csak az alap story főszál részét követi

nem tudom mikor javítják már ezt ki gearboxék, sokan panaszkodnak rá.
-
( V )
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ez az új jármű meg egyrészt csiga lassú, másrészt kb 2 mapon ha használható (azokon is csak egyes helyeken) és harmadrészt meg szerintem az eddigi leggyengébb fegyverzettel rendelkezik...
-
( V )
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
és egyben a legrövidebb is... szerintem.

-
pohár
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én is ráfekszek majd, még hátravan 3 rész a Vészhelyzet 5. évadjából, utána el kéne kezdeni nekem is

de valahogy nem visz rá a lélek, a kíváncsiság...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem tudjátok, miről maradtok le, szerintem ez az eddigi leghangulatosabb DLC, csak egyedül kicsit uncsi.

-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Fel is dobtam
próba. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Nem tudom nekem ezt miért... Amúgy a most kijött 13.1-is 5k-tól felfelé támogat. Nem néztem utána, de így volt logikus.
-
Hun Mallior
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Spolier alatt látható a támogatott kártyák
Lehet kipróbálom én is, 57xx karival néha zavar, amikor akad egyet-egyet játék közben. Nem mai darab, nah de akkor is, sokszor van az pillanatnyi akadás...
szerk: nem feltélten Neked akartam írni
csak a Tiédhez fűzöm mert tényleg nem támogat 5xxx alattiakat. -
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ésakkorezmostmiértjónekünk?
-
TESCO-Zsömle
titán
A driver csökkenti a frame-időket. Border 2 alatt is szépen látható az eredmény.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Valakinek van kedve este egy Sir Hammerlock DLC-t elkezdeni?
Van egy 30-as kommandósom.
A Steam nevem ugyanez. -
tome.jr
addikt
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Warrior-nal működik, többinél nem.
-
intercooler
őstag
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Ha annyira szeretnél fejeket keress meg
steam: overlock007 -
Hun Mallior
tag
válasz
chokeee
üzenetére
you made my day 
Off: amúgy épp nézegettem axton-nak a legjobb fej kinézetet, itt, de ez nem valami friss, ezen pl nincs rajta az előrendelő(Snowblind) meg ha jól tom a DLC-kben is vannak új fejek...kalózos talán...
A lényeg, hogy tud valaki jó módot, hogy érdemes farmolni a fejeket? Mert mondani sem kell szürnyű lett a drop rate BL2-ben ...grrr (írták valahol, hogy pl a bossoknak az első leölésénél nagyobb a drop rate, ez igaz? mert akkor bemész boss elé..logout...savemappában többszörözöd a mentésed és vagy 10szer leölöd "először" ha jó esik akkor meg go a közös tárolóba betenni.....ez műkszik?) -
chokeee
aktív tag
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Szia!
Nekem pl. hasznos volt a lenti "kódcsokrod", mert találtam benne használhatót.
Köszi
-
Hun Mallior
tag
Hmmm akkor most moderátornak nem illik visszabeszélni?
Amúgy rendben figyelek, DE
1. nem mind a 46 kód innen van,(mostmár megszámoltam őket)
2. "ezek már voltak itt linkelve" "Azoknak, akik most kezdenek el SHIFT kódozni" állításokból próbáltam utalni, hogy ezeket bizony, akik folyton írogatták, feleslegesen írják be.
3. szerintem meg akkor is hasznos az az 5 kód annak, aki most vett játékot mert kap ingyért 10 kulcsot, és nem kell 3 órát szívnia mire összekeresgeti.....bár aki nagyon érdekel az úgyis kipróbál mindent, mint én
.
De azért bocs..
(ezt a hozzászólást meg csak azért írtam mert lelkes újonc lettem..
) -
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Legközelebb célszerű lenne beírnod a hsz-edbe, hogy innen a topikból válogattad ki a shift kódokat,.
-
Hun Mallior
tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Borderlands 2 játékon belül...Menüből-> Extrák, onnan -> Shift Code, ott regisztrálsz, majd betudod írni a kódokat és kapsz golden keyt vagy egyéb cuccot(ingame-s).
ui: ezek régiek, én csak lecsekkoltam hogy ezek közül még mi megy....pl annak aki eddig nem használta, vagy aki most szerezte meg a játékot
akik folyton beírogatták október óta azoknak ez haszontalan 
(#4500) maross: Elvettem, az enyém és jól felfogom használni a 3 percedet! Muhahaha![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BMW topik
- Linux Mint
- Azonnali fotós kérdések órája
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Vírusirtó topic
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De akkor is ez a szövege a legnagyobb:

(a másik legendary loot-ja a

mekkora lenne már.
Amúgy rendben figyelek, DE