Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Van valami okosság a kulcsra?
Mondjuk egyébként kíváncsi leszek,mikor jön ehhez is a willowtree
Mert onnantól úgyis értelmét veszti minden.Bár egyébként nem haragudnék,ha nem jönne,hisz az 1 multiját is hazavágták az überpajzsokkal,nomeg a jó kis lagg-gunokkal,amikor bejött 1 majom ilyennel,és vagy el is ment rögtön egy lövésére a host és szétesett a játék,vagy x mp-es élvezhetetlen akadás lett mindenkinek...
Viszont a kulcsokkal én is úgy vagyok,hogy nagyon ritkán tudok gép előtt lenni.Most meg ha jól látom,tegnap óta nincs is újabb kód...még csak 5 van...
Bár végülis ha marad így,mint az elején,nemigen lesz fegyógond,már most lvl7-en is van überpontos rögtönölő revolverem,ami tüzes,és 2 lövés/főboss-os robbanó shotim,csak ad tán még ilyesmiket...
Virágboltiban ígyis lvl12-ig vittem,és egy épkézláb célzós fegyó se volt,most riflében is van már jó...valamit variáltak a looton nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest