Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Monya78
üzenetére
Haosnlóan, mint a tiéd, csak a View Distanse Very High, és az FXAA On. simán fut a játék, azzal nincs bajom. a baj ott indul, amikor minden ok nélkül lemegy 770 FPSről, 20-30ra. lehet leveszem jad FXAA-t, meg view distance-t, csak ez igy vicc, hogy a gépben ott a tartalék és vannak részek, ahol zavaróan megy az fps drop.
ll-kobe: a te általad linkelt konfigot használom

-
Monya78
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Video menüpont hogy van beállítva Nálad?
Gyengébb a videokártyám Ati 5830-as de Én nem panaszkodom 1920x1200-ban...
Nálam így van: A full grafikához képest ezek vannak butítva:
Vsync: Off
Framerate: Unlimited
Ambient Occlusion: OFF (kikapcsolva +10 fps)
View Distance: High
FXAA: OFF (kikapcsolva +10 fps)
Physx: lowIlyen beállításokkal 40-45Fps alá nem megy, legtöbbször 50-60 között szokott lenni az fps.
-
LLKobe
veterán
Erre kiváncsi vagyok, este bepróbálom. Amúgy igen jól jönne valami benchmark tool a játékhoz, aminek a méréseivel lehet egyértelmű következtetéseket levonni...
A Konzolok Szervize mostmár igazán küldhetné a Slaughter Dome kulcsot, tegnap de. azt mondták mindjárt küldik, ma is írtam nekik de semmi

(#1697) Nekrofil: Igen ezt én is észrevettem. A config módosítás sokat segített ezen is, azóta minimum 70%-on teker a GPU általában.
-
likeaRAINBOW
senior tag
kipróbálom az Orochi CEG nevű dolgot, majd irok, hogy használ-e, vagy sem.
Szerk.: Amit nemtud az agyam felfogni, az ez. miért nem hajtja jobban az eszközöket...
35 FPS!
GPU használat: 48%CPU0: 56%
CPU1: 42%
CPU2: 53%
CPU3: 0%
CPU4: 67%
CPU5: 0% -
dunc
nagyúr
Akinek nem fut jól probálja kilőni a víruskergetőét ! Nekem nagyot javitott rajt ! (avast)
-
csaabz
őstag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Azt jó látni, hogy a Phenom II X4 980 milyen jól viszi. Az a proci generáció nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezett/rendelkezik. Bízom benne, hogy az új FX-ek jók lesznek...
-
likeaRAINBOW
senior tag
remélhetőleg optimalizálnak rajta, nemcsak a DLCken dolgoznak, hanem a fixeken és egyéb hasznos dolgokon is. ( lsd valami indokátor, vagy szöveg jelezhetne, ha valaki trade-elni akar egy másik játékossal )
Találtam egy kicsit hitelesebbnek tűnő, nem orosz GPU-CPU tesztet, elég átfogó:
Borderlands 2 GPU & CPU Performance Tesollie: tuzdom, hogy UT engine, ezzel tisztába vagyok. sajnos nincs összehasonlitási alapom más UT engine játékokal, mert nemrég szereztem be az FX processzort, de pl Red Orchestra is elég szépen ment, és ha optimalizálatlan egy játék, akkor az az. Viszont RO2 egész szépen futott, nemvolt olyan, hogy 90 FPS, aztán hopp 20
-
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Az optimalizálatlanságról nem hiszem, hogy a Gearbox tehet, hiszen UT engine fut alatta.
-
LLKobe
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Hát igen... És az a gáz hogy ezek a durva droppok már első részben is jelen voltak, jellemzően olyan helyeken ahol nagy épületek vannak, és távolabbról nézed őket. És itt pont ugyanez van.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
itt egy kép a monitorozásról. ha felvenném a játékot, akkor a bal felső sarokban az FPS értéket kiíró szám piros lenne.

ll-kobe: ezt olvastam, köszi. Olvasgattam a hivatalos fórumot, elég sokan panaszkodnak ezekre az FPS dropokra, a durva az, hogy vannak ott elég sokan Intel 2600K, meg 3xxxK processzorokal, akiknek szintén droppol a játék. Kár, hogy ennyire optimalizálatlan lett, illetve nem egyenletesen fut a játék, főleg annak tükrében hogy a megjelenés előtt már kb 1 hónappal bejelentették, hogy a játék kész van.

-
LLKobe
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Igen, sajnálatos módon a játék nagyon nem szereti az FX procikat, és a minimum fps a procival hozható összefüggésbe. Ezen a videón is látni hogy a nagy nyílt tereknél mennyire beeseik az fps, és ez is prociteszt.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Playclaw egy video recorder progi, nem monitorozó tudtommal, nem az a gond, hogy közben felveszed a játékot és azért esik le az FPS?

-
LLKobe
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Az inkább a procid miatt van...
-
Monya78
veterán
Nem lehet...
Viszont érdemes úgy haladni, hogy megcsinálod a mellékküldetéseket, és ha azok elfogynak jöhet a főküldetés aktuális része, majd ha újból kapsz melléküldetést szintén azt kezded csinálni...
Mellékküldetés lehetséges helyei térképen sárga felkiáltó jellel vannak jelölve.
-
csaabz
őstag
Lehet egyébként a játékban nehézségi szintet állítani? Én nem találtam ilyet, csak kérdem...
-
Monya78
veterán
Piszkáltam Én is ezt a WillowEngine.ini -t
Nekem a #1573 hsz-ban II-Kobe által linkelt változat hozta meg a sikert, 700Mb felett is eszi a videomemóriát, ha ládákat megnyitom egyből látszanak a tárgyak, nincs az a 1s-es élesítési idő.
Amúgy a lootolást is nyomon lehet követni a Challenges menüben, van loot rész is, ott látszik hány milyen színű fegyvert vettél fel.
Nálam:
Assassin lv:18
Narancs 2db, lila 11db, kék 21db... -
Sonja
nagyúr
Borderlands 2 Has A Ridiculous Number Of Hidden Secrets. Here Are All The Ones We Know About.
Van itt minden, Fallout, Skyrim, Minecraft, Donkey Kong, stb.

-
Pedro78
senior tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Jah tegnapelott haverokal feltettuk hamachit mert a routerem miatt nem tudtak ram csatlakozni, erre jon egy patch es helyreteszi...foglalkoznak vele es ez jo.
-
danih
veterán
-
Gippo
senior tag
Nálam a physx falja fel a képkockákat... nvidia kártya híján

Egyébként a "coop móddal" ad többet a nem "virágbolti" verzió?
-
Erdei88
veterán
Módosított konfiggal egész szépen használja a vramot. A max amit mértem az 1180 volt, de végig 1 Giga felett evett
Érezhetően egyenletesebb a játék -
sirdenis
tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Kár ,hogy teljesítmény problémákkal kapcsolatban nem sikerült fixálni semmit
Pedig vannak negatív visszajelzések szép számmal ... -
likeaRAINBOW
senior tag
visszatért Steam, jött is update:
Update v1.0.2
(Released 9/25/2012)
• Fixed issue with trading negative credit values.
• Fixed issue regarding pre-order incentives.
• Fixed issue regarding connectivity problems involving routers with restricted Firewall UDP settings. -
intercooler
őstag
válasz
tome.jr
üzenetére
Igen ezt nem értem, látszólag indokolatlanul be esik az egész
mert máshol ennél nagyobb csatába stb nem esik be annyira) nekem gtx560 50% felett is járt már.+ az is lehet az oka hogy indokolatlanul kevés vram-ot fogyaszt 500 körül
ha van 1-2-3 giga akkor használja már! -
tome.jr
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Szinte az egész küldetés alatt kínlódott a rendszer, de mikor a tetőn özönlöttek a botok és szórtam rájuk smg-vel az elemetál áldást + állandóan phaselock-oltam és second wind-eztem ott teljesen összecsuklótt, 5-10 percig 30-60 fps között mozgott, mikor fedezékbe vonultam akkor felment 80-ig aztán megint leesett. Sokszor volt, hogy a physx-re berakott GTX 660 40 % fölött ment.
Küldi alatt és végén iszonyat cuccokat kaptam egyébként. 1200-at sebző Jakobs snipert meg 3800-at + 500 elemetált sebző singulaity granade modot.
-
LLKobe
veterán
válasz
Erdei88
üzenetére
Lehet:
"Change the path of the shortcut to:
"C:\Program Files\2K Games\Borderlands 2\Binaries\Win32\Borderlands2.exe" 5.0.0.0
Where 5.0.0.0 needs to be changed to the Hamachi IP of the hoster on Hamachi. Note the host does not need to do this, only the connectors. And it works. Just tried it then... GREAT SUCCESS!"
-
Erdei88
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Sajnos nem
ll-kobe: hamachival lehet játszani a játékok Lan-on?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Akkor nem csak nekem rohadt le a STEAM?
-
LLKobe
veterán
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Na mi ezért kapcsoltuk ki mind a felhőt... Ilyen esetben a jön a hamachi és tűz

-
intercooler
őstag
Játék kellős közepén
[link] -
likeaRAINBOW
senior tag
-
danih
veterán
Mehehe az online lévő emberek száma beszédes

-
Debilon
addikt
játékban van olyan lehetőség, hogy kiíratni FPS-t?
-
LLKobe
veterán
válasz
tome.jr
üzenetére
Bezonyám. A tesztek szerint high physx-el egy 680-al is 60 fps-t tol átlagban... Azért pillázok én hogy itt van akinek 560-al is ennyit nyom pont... Pedig az én VGA-m húzva bőven erősebb mint egy 560, és még medium fizikával is simán beesik 30 köré az fps. Én törexem hogy a 60 minimum meglegyen, mert az alatt lagosnak érzem...
-
ZozzHUN
addikt
Olyan pisztolyt kaptam mellekkuldetesbol... Majd linkelem ha gepnel leszek. 250-et sebez lvl 16-on mint a bika sniperem, csak hogy nincs fire rate, reload piszok gyors, ammo is 180 lehet belole. Badass monsterek csak ugy csucsulnek tole

-
tome.jr
addikt
Kíváncsi lennék akiknél állítólag kimaxolva akadásmentesen megy a játék ott milyen fps értékek vannak. Mert lehet valakinek a 30 fps is folyamatosnak tűnik

A Bunker résznél teljesen lehidalt a rendszerem (30 fps-re) pedig most egy GTX 660 Ti + GTX 660 felállásban tesztelek. Ha minden igaz majd egy GTX 670-nel is meg tudom nézni.
-
Debilon
addikt
tegnap óta nekem is megvan, igaz sima verzió, semmi plusz nem volt hozzá, csak a borderlands 1 mentésemre adott valami face és skina packot, időm még nem nagyon volt, csak belekezdtem, egy berzerkert választottam
-
danih
veterán
Én bejelentkezve hagytam így a gépet véletlenül, nekem online van és megy...
-
Xaels
félisten
A Steam nálatok is lehalt?
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Kipróbáltam, valóban frankók az effektek, de nagyon durván lehúzta az fps-t, sőt még kisebb laggokat is beletett a játékba, és az nagyon zavart. Próbáltam CPU-n futtatva, 4 maggal, 6 maggal, GPU-n futtatva, de egyik se volt az igazi.
Néztem egy pár Border 2 physx tesztet netszerte, és írták hogy 680 SLI-vel is ugyanúgy bedroppol itt-ott. Azért ez durva.
KIS SPOILER: De pl. volt az a küldi mikor sanctuary-t kell visszalőni a fast travel-be, és azt az adót vagy mit kell bevédeni a támadó robotoktól, na ott physx nélkül is csúnyán beesett az fps, 30-40re. Pedig általában 70-120 között mozog...
-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Minek gigabit... Mondj már egy olyan otthoni felhasználást amihez nem elég a 100M hálókártya. Ez megint ilyen de jobb és huha és jajdejó. Közbe meg halál hülyeség az egész
Mondjuk az biztos hogy az asus lapokat meg egybe felejteni kell. -
-
intercooler
őstag
Természetesen lehúz az fps-ből, de még így is megéri szerintem ég és föld életre kel tőle a játék. Aki teheti próbálja ki!!
De physx-től független is vannak olyan részek ahol gyakorlatilag akad a játék(és nem csak nekem 3an toljuk, és nekik physix low-on
) Ezen a részeken elég 1 hirtelen fordulat és beakad/laggol. Most ehhez mérten (nem irom spoileresen) A bunkerból hogy lekel menni és ott jön az a sok robot, ott pl se 1 akadás se semmi 
Szóval még van mit javítani a játékon, de valami nagyon brútál
-
Zolás
addikt
Ezt a Creature dlc-t hogy tudom leellenőrizni hogy megvan-e? Online boltos előrendelésem volt, és csak annyit ír a dlc-hez, hogy Premier club dobozos.
-
Djuree
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
500 ft egy hálókari

-
Erdei88
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pü-ben dobsz nekem egy árat?
-
LLKobe
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Hmm, neked dedikált physx kártyád van? Akkor lenne egy kérdésem: ha a physx a dedikált gpu-ra van állítva akkor is húz le az fps-ből? Tehát ha a physx low-on van, ahhoz képest van különbség mikor pl mediumon vagy high-on, de a dedikált kártyán fut?
Gondolkodok e célra egy GT430-on, de ha csökkenti az fps-t akkor kihagyom, így is bezuhan elég rendesen nagyobb harcok közepette...
-
djculture
félisten
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
80-90% n megy physx high 1280*1024 be minden maxon. Vehetsz nagyobbat is a gt620 a gt430 átnevezése 96 cuda maggal. Tekintve hogy a 64 magos 9600gt is unatkozik alatta ez már a kérdés túlbiztosítása szerintem. Nincs benne annyi effekt hogy leterhelje a kártyát, lehet később persze általánossá válhat akkor jól jön a több cuda mag.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na az frankó, én reggel írtam a ksz.-nek, azt mondták megkapták, és hamarosan küldik a kulcsot. Szóval várom.
-
TESCO-Zsömle
titán
Van egy eladó Creature Slaughter Dome DLC-m.

-
Vico87
tag
válasz
tome.jr
üzenetére
Én eddig egy sirennel tolom, lvl 10 alatt max zöld esett, az egyedüli kék bosstól volt, panaszkodtam is ismerősnek, hogy BL1-ben ilyenkor már lila is akadt, de kékből már jópár, erre elkezdtek szállingózni a kékek és egy darab lila. Ajánlom a karavánt lootolásra (The Dust régióban van, olyan lvl 13 környékén jutsz oda), az nekem egy olyan launchert adott (asszem kék, de lehet, hogy csak zöld), ami nemcsak, hogy használható (ez launchereknél szerintem nagy szó), de kb. 1000-et sebez alapból és pluszba korrozív. Lehet, hogy a gunzerkerrel érdemes addig elmenni, hátha jönnek jobb cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Pedig vannak negatív

mert máshol ennél nagyobb csatába stb nem esik be annyira) nekem gtx560 50% felett is járt már.

viszont akadás nem tünt fel.