- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenteon
újonc
A Borderlands2 játék gameof the year edition kiadását vettem meg és telepítettem fel. Most kezdtem vele játszani.
Mindegyik kiegészítőt csillagozva mutatja. Nem játszhatók a dlc-k hanem a steamról pénzért megvehetőnek tünteti fel.
A lemezem hibás vagy valami más oka van ennek? Kérem sürgős válaszotokat mert a steamen most akciós a játék. Ha rossz a lemez megveszem ott a játékot. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest