Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Hali! A játék első részével játszottam, megvenném a másodikat, ha megfizethető áron találok. Előtte azonban érdekelne, hogy mennyire van kihegyezve a játék multira? Főleg időhiány miatt csak single-be játszanék...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hol és mennyi?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ősszel jön a Pre-Sequel, már elő is lehet rendelni lemezesen.

-
kona005
senior tag
Elkezdetem a játékot, most értem be a városba de nem siettem mindenfele elnéztem már lvl 10 vagyok, a Claptrap az hatalmas karakter, szakadok minden egyes beszólásán

-
Muerte
addikt
A BL1-ben én a végén már csak baromkodtam
mindig hostoltam egy szervert és azt a nevet adtam neki hogy: ha kell XP gyere be,állandóan jöttek haverok és idegenek.Az volt a lényeg hogy felmentünk Crawmerax-hoz és őt nem öltük meg,csak a kisebb ellenfeleket folyamatosan
persze mindezt mod pajzzsal és fegyóval,bejött pl. egy LV8-as emberke és 40 perc múlva 69-es volt
Ott mindig csere-beréltünk,lootoltuk kravmatyit,leglicheltünk Knoxx-nál a rohadt sok ládához nyitogatni,szóval nagyon jókat el lehetett baromkodni.A BL2 baromi jó játék,de pont ezeket a dolgokat ami összehozta az embereket a BL1-ben azokat nagyon hiányolom belőle
Egyre nagyobb a kisértés hogy visszarakjam az 1-gyet
még asszem mentésem is van valahol 
-
kona005
senior tag
Igen, mikor lerakom tálcára akkor ilyen 25%-ot ír, de néztem az előzményeket és bizony volt amikor max-on ment.. Akkor CPU limites a Border? Ez rohadt vicces, mert mondjuk a BF3 alatt meg csont 99%-ba hajtja OC-val is a karit... Akkor ez azért van mert csak 1 magot használ a játék?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
kona005
üzenetére
De, egyről beszélünk. A videokártya akkor nem jár, ha a proci le van terhelve, és ezért nem tud feladatot kiadni. GPU limitnél a CPU nem csinálna semmit. Feladatkezelőben nézz rá, 100 osztva a magok számával százalékon fog pörögni a Borderlands, többet nem képes kihajtani.
-
Muerte
addikt
válasz
kona005
üzenetére
nV pultban az energiagazdálkodást nézted maximumon van-e adaptív helyett esetleg? Egyébként ha kicsit majd előrébb haladsz a játékban és lesznek zúzósabb jelenetek az FPS akkor is be fog esni 30 környékére high fiziksz-el,még a jóval erősebb kártyákat is megeszi sajnos mert a motor egy fosh.
-
kona005
senior tag
Szerintem nem egyről beszélünk...

Nekem nem a CPU-val van gond hanem a VGA-val... Annyira spórol bakker hogy itt-ott vissza veszi az órajelet, vegye de játék alatt. Leszarom azt az 50FT áramot, ha egyszer 1137MHZ a Core Clock miért megy 705-el??
Spórol?? Ő fizet?? Leszarnám ha lenne 200FPS de így elég idegesítő hogy 35 FPS-em van néha miközben a kártyában kétszer annyi van... Tiszat vicc.. Valahogy biztos meg lehet ezt oldani hogy ne vegye vissza a menüben még 1254Mhz-en megy... Eszem megáll... -
kona005
senior tag
Elkezdtem a játékot, de arra lettem figyelmes hogy nem úgy megy ahogy kellene. (Gép az adatlapon)
Indítottam is gyorsan egy MSI AB-t, mikor arra lettem figyelmes hogy a GPU órajel az istennek sem akar 705Mhz fölé menni, High fizikszel is szépen megy de néha meg dirr 35-40FPS

Értem én energiatakarékosság, meg ne egyen sokat, de nekem annyi menjen amennyin kell, nem ő fizeti a villanyszámlát
Valaki tapasztalt ilyet, vagy akinek hasonló karija van majd rá tudna nézni?U.i.: nem az OC miatt van, levettem és úgy sem megy 705 fölé...
-
tibee77
őstag
Goty-val csak 61-ig nyomhatod, nekem is ez volt a baj anno, ezert kesöbb beszereztem mindet.

-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem a játék GOTY kiadását, és az lenne a kérdésem hogy mik azok a tartalmak amik abban nincsenek benne? Sok van azóta? Esetleg le tudná valaki írni idő rendi sorrendben őket?
Előre is köszönöm!

Szerk.: Közben nézem én is, az 5 headhunter dlc és annyi?
-
én esküszöm, nem értem, hogyan működik a loot a játékban
amikor csináltam az OP6-7 szinteket, akkor a Forest helyszínen pár perc alatt esett egy Bee, és a Bulwark második kísérletre dobott egy egészen jó OP7-es Rough Ridert. amikor a kollégákkal túljutottunk az OP7->8-on, utána hétvégén összességében órákat farmoltam - Bee sem a Forestben, sem Hunter Hellquistnél nem esett, Rough Riderből pedig egy csomó OP6 és OP7 jutott. hagytam is a francba. tegnap volt egy fél órám - a Bulwark 3 kísérletből 2 OP8-as RR-t dobott, a Forestben pedig kb. a 10. Treant dobta az OP8-as Bee-t. naptár alapú a special / legendary drop rate, vagy mi a f***?on a related note, van valakinek még kedve OP8-as raid bossokra menni?

-
nagyúr
PS3/Vita: CJCTB-W9CJS-X9RC3-HBWJB-WS5SK
WinPC/Mac: W3CTT-9FHWB-9K3XC-BTB3B-6WRHW
X360: K3KBT-9SWXR-TWKCF-K6BBT-H9RC3 -
Audison
senior tag
Ha most suliba járnék, ezzel szeretnék osztálykirándulásra menni.

-
válasz
Helmoras
üzenetére
nekem a 60-as szint előtt teljesen újra kellett gondolnom a buildemet, és onnan jobban ment. milyen karakterrel tolod? sztem van itt mindegyik class-ból lvl72-es, biztos tudnak / tudunk tanácsot adni. vagy végső esetben a gibbed-del átoperáltatod a karaktert gunzerkerré, azzal elvileg a legkönnyebb.
-
tibee77
őstag
Sräcok az uncle teddy küldetesnel melyik reward a jobb egy mechro-nak?A lady fist vagy a tidal wave?A lady fist-et nem kell bemutatni, ugye brutälis a critical-ja, viszont a tidal wave a ricochet miatt eleg jo tud lenni egy mechro-nak.Nos szerintetek?
-
nagyúr
válasz
Helmoras
üzenetére
Itt van egy kicsit bővebben a Digistruct Peakről és az OP szintekről.
-
most mééééé'?
dexivel öröm az élet! meg master gee-vel is!amúgy a többiekkel kapcsolatban komolyan mondom - pyro pete valószínűleg solo-ban sem halálosan nehéz, de a sárkányok, hyperius, vora vagy terra esetén igencsak elkelne a csapatmunka...
(#9058) Helmoras: ha 72-es szinten végigmész a digistruct peak arénán, akkor OP1 leszel. a karakter 72-es szintű marad, de OP1-es (=73-as szintű) geart tud használni, és az ellenfelek is egy szinttel magasabbak lesznek. ez három dolog miatt nehezítés a szintlépésekhez képest:
- nincs további skill pont
- nem nő a health
- 75-ös szintű ellenfelektől bejön a damage reduction - ha jól emlékszem, egy 84-es szintű raid bosson 25%-nyi sebzést csinálsz.szóval extra
szopáskihívás
-
helyszíni tudósítónk jelenti: rosszul hittem, hogy az OP6->7 brutális. nem. a 7->8 brutális

gyakorlatilag az első 2-3 skirmish könnyű, viszont onnantól, hogy jön a 2 scorch meg a 4 surveyor, majdnem minden egyes alkakommal szolgál a játék valami perverz meglepetéssel. franc se gondolta 2012 szeptemberben, hogy még majdnem két év múlva is tolni fogom, és ilyen botrány nehéz lesz... király!
pohár és EMZ kollégáknak pedig thankyou!
esetleg később OP8 raid bossok? dexi? 
-
naksys
senior tag
Source: @DuvalMagic - 5 Keys
Release Date: June 6
Expire Date: Limited Quantities
PC: C3CT3-9FH6T-HCJRC-BB3TT-33TXR
PS3 or Vita: CTKJ3-JT6X9-WBK95-9JWT3-9JHJZ
XBOX: CTKJ3-JT6T5-THR69-5RTT3-9JH69Source: Borderlands - 5 Keys
Release Date: June 6
Expire Date: June 9
PC: CBCB3-XRHFJ-9CJ6K-JTJJT-9JS6T
PS3 or Vita: C3K3J-995RS-KJ5S5-9JKBB-655CB
XBOX: C3K3J-995JK-JS6R9-5RJBB-655F9 -
tibee77
őstag
4-röl megyek 5-re.Krieg vagyok, mindegy milyen build mert mindenhez van cuccom de meele-t preferälom inkäbb.

-
válasz
Audison
üzenetére
el ám, szerintem iszonyú jó value for money a Borderlands 2

and now over to something (not) completely different. örömmel tudatom, hogy sikeresen legyűrtem az OP6->7 digsitruct peaket. DE B******G EZ VALAMI IRDATLAN BRUTÁLIS VOLT!!! khmmmm... elnézést. a vérnyomásom még mindig a 180-at súrolja szerintem

sokadik próbálkozásra elgurult a gyógyszerem, és a jellemzően bevált DPUH + Grog Nozzle + Antagonist + Slayer of Terramorphus kombó helyett DPUH + DPUH (OP4) + Bee + Chaotic Evil Monk lett az alap loadout. átlagosan duplájára gyorsult tőle a játék
aztán az assassinoknál elkezdtem parázni, és visszajött a Grog Nozzle, de addig hihetetlen fun volt a játék. fi:zi'k mester, respect
-
[Prolixus]
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Hogy lehet ilyen FOV-val normálisan játszani? Tejószagú...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Bele bizony.

-
intercooler
őstag
Gergő és Imi is belevágott a játékba
[link] -
-
Audison
senior tag
Igen, GTX650-em van, majd belebújok jobban a beállításokba, de a jelenlegi sem rossz, csak egy kis tuningba reménykedtem.
A héten megrendeltem a bl1 és bl2 goty kiadást, eddig a bl2 simával toltam, azt tudja valaki, hogy elég csak az alapjáték mellé felrakni a kiegészítőket, vagy unistall az egész játék és felrakni goty-ot?
-
Audison
senior tag
Kár, na majd olvasgatom hsz-eket. Más: ez a grafika optimalizáló link működik még? Semmi opciót nem találok, hogy hogyan kell használni.
-
Audison
senior tag
Hali!
Nem tudtok véletlen egy olyan oldalt, ahol megtalálható valami féle magyar leírás a játékról és a fegyverekről és egyéb kütyükről? Ebook van 500 oldalas de az full angol. -
válasz
BomiBoogie
üzenetére
igen, aztán beállni a sarokba, és elmenni főzni egy kávét, addig a gunzerker el is intézi

tegnap farmoltam pete-et egy kicsit (kell az OP6-os antagonist) - minden cucc lvl72, csak a harold OP4-es, és úgy is borzasztó gyorsan meghalt szegény

-
válasz
üzenetére
egyszer kipróbáltam - átoperáltattam a gunzerkert commando-ra, és nekiestem pyro pete-nek. a pajzsa nagy részét le tudtam szedni, aztán elfogyott az smg és az assault rifle ammo. vszleg ha lett volna egy harold / ravager kombó tartalékban, akkor le tudtam volna verni, de nem 100%. iszonyú macerás.
-
az a Butcher's Base, igen. végül is az nem olyan rossz hely - most legutóbb kifogyott a lőszerem, amikor még 2 Scorch hátravolt, és vagy 2 percig futottam körbe-körbe előlük, amíg visszatöltődött
OP4-en Hyperius-szal is ezt kellett csinálni, szerintem a gunzerkerem középtávfutásban már simán mehetne az olimpiára...OP7->8-ban benne vagyok, amint megvagyok a 6->7-tel - sanszos, hogy több lenne, mint 1.5 óra, mert az 5->6 elsőre sikerült, és számítok még pár aljas trükkre.
őszintén szólva, nekem nagyon tetszik a Digistruct Peak - ezek után mondja még valaki, hogy a Borderlands túl könnyű

-
pohár
félisten
a nevét nem tudom már, de a kis kör alakú részen lesz, ahova magasról ugrasz majd le, középen meg egy nagy szikla van
az utolsó 2-3-ban ő ott lesz, készülj

most nyomtam le Edemmel az utolsó HH DLC-t, hát megszenvedtünk OP7-es szinten

ha a 8. szintet csinálnád, akkor csinálhatnánk már együtt, legalább neked se kell másfél órát szopni, vagy még többet
-
-
basszus, az OP 5->6 korrektül lefárasztott - 1.5 óráig küzdöttem vele. milyen lesz a hátralévő 2?

-
nagyúr
Gyertek játszani IC-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
... és ezzel a lendülettel átgyalogoltam az OP4->OP5 digistruct peaken is. durva ez az OP4-es DP Harold, így nem is volt igazán nehéz a pálya, bár a váratlanul előbukkanó Doc Mercy majdnem megszívatott...
btw. másnak is kell folyamatosan lőszert "visszatölteni" (unhinged hoarder), vagy csak én vagyok ilyen pazarló?

-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Bizony készült, méghozzá elég jók. Pl.: HH3 boss fight, HH4 battle theme
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
meg nem tudnám mondani. talán nem. a rendes DLC-knek nagyon jó zenéje volt.
megcsináltam a mellékküldetést is, az is vicces lett. meg az sem volt utolsó élmény, amikor a tenger alatti alagútban elúszott mellettem egy tengeralattjáró méretű Némó

-
ó, köszi!
345 FT-ot már megért a dolog. úgy tűnik, a végére a készítők összekapták magukat, jó lett a humor is, és ifj. Crawmerax messze a legjobb boss a headhunter dlc-kben.és még egy dolog, amiről keveset volt szó (legalábbis mostanában) - a zenei aláfestés ismét szuper.
-
tibee77
őstag
egyedül/coop egyre megy.
Persze együtt mindig feelingesebb!
slicchabib a steam nick-em, vegyel fel azt tolhatjuk. -
warcat
veterán
Borderlands 2: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax 1.49 USD
Borderlands 2 utolsó dlc-je, Headhunter 5 néven ismert -
tibee77
őstag
Na mäsfel honap pihi utän megint elövettem a cuccot!
Felhuzom a mechro-t 72esre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- LG 34UC79G Ultrawide 144Hz monitor
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

viszont most, hogy lassan kifogyok a tennivalóból a gunzerkerrel, nem érzek túl nagy motivációt az assassinnal folytatni, a szeptember pedig még messze van - lesz itt még Crawmerax senior a nyáron
Ott mindig csere-beréltünk,lootoltuk kravmatyit,leglicheltünk Knoxx-nál a rohadt sok ládához nyitogatni,szóval nagyon jókat el lehetett baromkodni.A BL2 baromi jó játék,de pont ezeket a dolgokat ami összehozta az embereket a BL1-ben azokat nagyon hiányolom belőle
Egyre nagyobb a kisértés hogy visszarakjam az 1-gyet 

amikor csináltam az OP6-7 szinteket, akkor a Forest helyszínen pár perc alatt esett egy Bee, és a Bulwark második kísérletre dobott egy egészen jó OP7-es Rough Ridert. amikor a kollégákkal túljutottunk az OP7->8-on, utána hétvégén összességében órákat farmoltam - Bee sem a Forestben, sem Hunter Hellquistnél nem esett, Rough Riderből pedig egy csomó OP6 és OP7 jutott. hagytam is a francba. tegnap volt egy fél órám - a Bulwark 3 kísérletből 2 OP8-as RR-t dobott, a Forestben pedig kb. a 10. Treant dobta az OP8-as Bee-t. naptár alapú a special / legendary drop rate, vagy mi a f***?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fagyis nem rémlik, a Mad Moxxis zenéje viszont határozottan ismerős. Lyukas a fülem...