Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Amartus
üzenetére
Nekem TVM végén, UVHM elején lett legendás fegyverem, addig nem nagyon foglalkoztam ilyesmivel. Ha volt egy-egy lila vagy pink, az jól jött, de még az arany ládát sem tudtam, hogy lehet kinyitni, nem tudtam, mi az a golden key/swift kód. Azóta persze, hála az itteni kollégáknak, már tudom. Sok jó fegyver jött onnan, de ami UVHM-ben használható, azok dropok voltak vagy normál játékmenetben, vagy farmoláskor.
Egyébként nálam hangulatban a BL1 viszi a pálmát, BL2 az ezüst, és eddig a Pre-Sequel a harmadik, bár abban 1-1.5 órám van csak. A BL1-ben Rolanddal megvolt az 1PT, és elkezdtem a másodikat, de rég nem játszottam már vele, BL2 után furcsa visszaállni rá.
-
Amartus
senior tag
válasz
Yutani
üzenetére
Igazad van, de pont ez "verte" ki a biztosítékot nálam. Ugyan is DP Harold-dal, Bee-vel, vagy valamilyen a játékos által kedvelt legendás pajzzsal szinte legyőzhetetlen lesz a karakter. Most nem a raid boss-okról beszélek, az külön téma. És ez elveszi a játék örömét. Talán a mecro az egyedüli kivétel, mert egy jó fiber-rel, Bee-vel és anarchia-val is jól el tud lenni. Csak a fiber-t egyszer lehet csak megkapni, nem úgy a Harold-ot.
Elővettem ismét a B1-t és azt kellett tapasztalnom, hogy kiegyensúlyozottabb talán a B2-nél. Mintha használhatóbbak lennének az eszközök, fegyverek. Főleg PT2-ben. Commandót leszámítva, mások a spec tulajdonságok a karaktereknél és nincs slag. Emiatt a fegyverek tulajdonságai jobban számítanak. DP Haroldnál, ha megnézed, slag nélkül is lebontja az ellent, de slag-gel hamarabb, jobban. B1-ben sokkal több legendásat találtam, és egészen váratlan helyeken. Neves ellenfelek előszeretettel eldobják a saját fegyvereiket, amik még használhatók is. Ezek miatt nagyobb kedvet érzek, hogy tovább menjek és a következő küldit is megcsináljam, sőt a második végigjátszást is. Hangulatában a B2 verhetetlen, de ha nincs legendásod és nem is mindegy, hogy milyen legendás, akkor nyögvenyelős lesz a játék. Mint írtam uvhm elején vagyok(51lvl) és nincs legendásom. Sokkal többet kell taktikázni, bújkálni, elfutni stb. Szirénnel vagyok és slag-gel a phaselock, hogy ne kelljen fegyvert váltani, de nem egyszerű. A gunzi-t nem ismerem annyira, csak egyet vittem fel OP6-ig, az alapján azt mondanám, hogy nem lenne érzékeny ennyire a felszerelésre.
Végül, ha sorrendet kéne felállítani, akkor dobogó1 B1, dobogó2 B2 és utána dobogó5-6 BtPS.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Amartus
üzenetére
Addig én sem farmoltam, amíg itt a kollégák fel nem nyitották a szemem...

Ha venni akarok Haroldot, farmolni kell. Ha szükségem van legendary gearre, farmolni kell.
Na, Zer0-val megvan a 72-es szint, nekem kellett hozzá kb. 270 óra játékidő.
Asszem indulhat a Digistruct challenge! 
Utánaolvastam Zer0-nak, és egészen különleges játékmódot kíván, ha ki akarjuk haszálni a melee képességeket. Én jobbára snipert és Harold/slagged Plasma Caster kombót használok. Ki kellene próbálni az advanced melee beállításokat, játékstílust.
Igazából nekem gunzerker vagy kommandó kellett volna, az jobban illik a játékstílusomhoz.
-
zboard25
csendes tag
Hali!
Az mitől lehet hogy minden itemem eltűnt az egyik karimtól és még a pontokat is újra kell osztanom? Csak a szintem maradt meg! Nem tudok fejlődni sem! Nem kapom meg az XP!
Ilyenkor mit lehet tenni? -
Amartus
senior tag
Kitaláltam egy olyat, hogy nem farmolok direktben. Ezt úgy értem, hogy nem alkalmazom a kilép-belép szisztémát. Amikor elindítom a játékot és belépek a karakterrel, akkor el lehet menni megnézni pl. a Bee miatt a rádióst, hátha esik, de ha nem ,hát nem. Indítottam is egy commandót és egy szirént. Most megyek át UVHM-be, és azt kell mondjam eddig élvezetes. Az aranykulcsok felhasználásának több értelme lett, erősen meg is fogyatkoztak. Azt az érdekességet tapasztaltam, hogy a fejlesztők is érezhették, hogy tárgy dobási eljárás kissé defektes. Értem ez alatt, hogy nehezen kap a játékos jól használható eszközt normál játékkal. Ugyanis elmentem egy játék indításnál Savage Lee-hez, ugye nála van a simpla Harold. Természetesen nem esett, játék tovább ment. Elmentem az Infinity-ért, hátha, persze az sem, sebaj. Gondoltam visszanézek Lee-re, és megint ott volt, csak helyszínt váltottam. Fellelkesültem és megnéztem Mercy-t is. De ő nem volt többé a játékban, akárhonnan is jöttem vissza.
Emiatt úgy gondolom, hogy a fejlesztők részéről ez egy gesztus, mert ők is érezték, hogy ez így karcos, és az egyik legerősebb fegyver droprate-ét így "javították" fel. Mind ez tvhm-ben.Nagyon kíváncsi leszek uvhm-re, már csak azért is, mert most a talált eszközök jól használhatóak, fehér relic, zöld gépkarabély, meg ilyenek, de az ellenfelek még nem szinteződnek. Remélem szerencsés lesz a drop...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Ahogy gbors is rámutatott, ez a mozgásfigyelős ügyeskedés kevésbé alkalmas fegyverrel akkor működik, ha nincs már veszélyes játékos a táblán. Viszont ha már nincs akitől fosni kell, akkor meg oly mindegy ha kivárjuk míg egyenként lelockolom őket, nem nehéz elugrándozni ha csak tőlük kell tartani.
Felőlem mindegy milyne taktikűt választunk, csak akkor bezséljük meg előtte. A geart meg felhúztam OP2-re.
-
proci985
MODERÁTOR
-
válasz
proci985
üzenetére
Jaja, én figyelem a mozgásukat, mellettem meg vigyázban áll a két Super Badass Loader, és megvárják, amíg befejezzük a pingpongot a surveyorral

Egyébként persze, én is így rendeztem le őket soloban, egyszer be is ragadt az egyik végére hagyott, hasonlóan, mint tegnap. Annyi volt a különbség, hogy nem volt annyira mélyen a szikla mögött, ezért az explosive splash damage elérte. Belelőttem az összes rakétámat, gránátomat, egy teljes tár explosive assault rifle-t, és mintegy 1400 skulót a Haroldból. Nem mosolyogtam a végén
Igen, Boneheadet a kapuból a leghatékonyabb. Viszont ha berohansz közéjük kombájn jelleggel, az sokkal viccesebb. Amikor majd 4-5 jön, az már nem lesz annyira humoros

-
proci985
MODERÁTOR
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ha viszont nem farmolsz, akkor legkésőbb minden második szinten húzzuk a geart

Surveyorok téma: a Boneheades részt úgy is meg lehet közelíteni, hogy bemegyünk, felbukkan a horda, aztán kihátrálunk. Szépen mindenki be fog sétálni a kelepcébe.
Másrészt akár játszhatunk kooperatívan is
- megphaselockolod a csávót, én meg lelövöm, a 4 standardan használtból három fegyverem jó rájuk, ha nincsenek extrém messze, de ha kell, a Rubi helyett betárazok egy corrosive Interfacert, csak hogy biztos legyen.
Harmadrészt, ha jön proci985 is, akkor ő kitűnően le tudja szedni a magasból őket, én meg addig barátkozom a droidokkal.
Ha jól emlékszem, OP4->OP5-ön van az a végén, hogy egyszerre jön a 4 assassin meg 4 surveyor. Ott pláne muszáj lesz az elején leszedni a legyeket, úgyhogy nem árt a gyakorlás
Disclaimer: amiket itt összeokoskodok, azok single-ben mind ki vannak próbálva, és remekül működnek. Multiban kissé nehezebb a dolog - ha lenne mindenkinek audio kitje, akkor könnyebb lenne. Bár akkor meg lehet, hogy utálnátok velem játszani

-
[Prolixus]
addikt
Óh, én már ennyi játékidő után nem fogok szórakozni a farmolgatással is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Surveyor prioritás meg ok, de pl. ahol eltűnt, annál a pályarésznél volt az a sok badass robot, asszem ott volt, hogy vagy 2-szer is térdeltem, úgyhogy kb. örültem hogy nem múltam ki, nemhogy még figyeljek is arra, hogy minden surveyor le legyen szedve mielőtt mással foglalkoznék.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy papíron logikus, gyakorlatban nem tudom mennyire megvalósítható. A legnagyobb "baj" az szerintem amúgy, hogy a legerősebb SMG-g pont nem alkalmasak a kis férgek leszedésére. Sandhawk pellet ugyebár lassú, a Bladed tattler meg accuracy-ban gány. Bitch-em van ugyan, de az meg jóval gyengébb mint a másik kettő. -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ja, azt hittem, farmolni akarsz
Húzzuk fel akkor OP2-re, láttad tegnap, megy a dolog L72-vel is, de azért kockázatosabb és persze lassabb. +30% damage az +30% damage.Sajnos ez a surveyoros móka benne van a pakliban, különösen a badassek esetében. Annyit tudunk csinálni, hogy teszünk rájuk egy kis prioritást - kapják ők először a phaselockokat.
(#11886) proci985: szerintem hozd el a zer0-t, hátha jobban működik csapatban
Ha meg nem, akkor még mindig beszállhatsz a gunzival. -
@all: A tegnapi meccset ma folytatjuk, OP2->OP3 jön. 2 hely még kiadó

@[Prolixus]: fogsz fejleszteni geart OP2-re, vagy bátrak leszünk?

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Pár perc, HDD-ről megy SSD-re. Indítsd el, hamarosan csatlakozom

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én olyan 1-1.5 óráig jó vagyok, de fel is kell tegyem a játékot. Legyen?
-
[Prolixus]
addikt
Tudom későn szólok, de ma este valakinek nincs kedve Digi-Peak-en lövöldözni kicsit? Op.0 siren már unatkozik és szeretne fejlődni.

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
VoidXs
üzenetére
voltak pedig jo es bevallalos/kontroverzialis filmjeik. Dogma, American Psycho, Amores Perros, Bully, Irreversible, Cabin Fever, Dogville, Fahrenheit 9/11, Hotel Rwanda, Saw, Hostel, Descent, Rambo, Midnight Meat Train, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Cabin in the Woods, Expendables.
namost pl az Irreversiblerol vagy a Dogmarol mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy kompromisszumokat kotott.
ebbol meg barmi lehet
. -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Egyetértek, csak nekünk könnyű, mert nem mi tolunk bele 100-200M dollárt

-
[Prolixus]
addikt
-
válasz
Yutani
üzenetére
Szerintem csak más az elvárás
Ezek közül a filmek közül egyik sem nézhetetlen, viszont az első Blade kivételével jónak sem mondanám őket. Hollywoodban nagy nehezen megtanultak becsületes (ha nem is kiemelkedő) akciófilmeket csinálni, egy szimplán csak nem fos BL film szerintem nagyon kiábrándító lenne, és elveszne a relatíve gyakran érkező konkurencia között.(#11875) [Prolixus]: érdekes felvetés, lehet, hogy megérett az idő arra, hogy ne csak 12+ / PG-13-as filmek legyenek sikeresek. A Mad Max is tisztességes bevételeket produkált az R-es ratingjével.
-
[Prolixus]
addikt
Lehet hülyeség, de szerintem szerepe van a dologban annak, hogy jön egy rendes R Deadpool film, és bár még nincsenek bevételek, az internetes reakciók eddig elsöprően pozitívak. Wade Wilson hasonlóan hibbant (hivatalosan őrült), a komfortzónát szembehugyozó, brutális és természetesen magát komolyan nem vevő és vicces figura, mint a Borderlands szereplői. Persze ez a feltételezés csak akkr él, ha tisztességes fimet akarnak, nem valami kiherélt agyonpúderezett gumimatracot, amire a gyerekek is ráfeküdhetnek.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Yutani
üzenetére
Hiába linkelem, b@sznak elolvasni.
Emberek, a producerek ezen filmekért voltak felelősek korábban:
Iron Man, Spider Man, The Amazing Spider Man, X-Men, Ghost Rider and Blade
Ezek közül egyik sem olyan nagy fos, ami miatt sírnotok kéne. Majd megoldják, hogy jó legyen. Ha meg nem, akkor is marad nekünk a játék.

-
Igazából az a meglepő, hogy csak most. Talán sokat agyaltak, hogy ebből az iszonyat tömegű politikai inkorrektségből hogyan lehet olyan filmet csinálni, amit sokan megnéznek. Aztán rájöttek, hogy lóf***t, átültetnek mindent, és akkora lesz a felháborodás, hogy a fél világ megnézi
Ez a verzió tetszene 
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Xar az alapanyag?
(#11871) VoidXs: A Wing Commander szvsz simán jó adaptáció abból a költségvetésből. Lehet, hogy filmnek nem a legjobb, de hű a játékhoz. A mai adaptációk filmnek jók, de gyalázzák a játékokat...
Borderlands se lesz Borderlands, ha film lesz belőle. Nem lehet, mert azt a pörgést nem tudja egy film visszaadni. Ráadásul ugye a BL tele van olyan dolgokkal, amik igencsak kiverik a biztosítékot. A legvalószínűbb, hogy fogják azt a világot és kerekítenek bele egy új sztorit, amiben esetleg felbukkan 1-2 ismerős karakter. Ez az egyszerű recept. De maga a játék nem más, mint egy agyatlan hentelde tele erőszakkal, embertelenséggel, trágársággal és őrülettel. Krieg monológjait a játékból is kivették, mert sokakat megbotránkoztattak, és a mozivászon annál kevesebbet visel el, minél nagyobb közönség elé szánják.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Eddig egy játékból sem készült jó film. Az Assassin's Creed viszont reményre ad okot, mivel az kábé arra készült, hogy film legyen, akárcsak a Mass Effect, amiből még mindig várom a bejelentést egy filmre. De a Borderlands, hát... Az játékra van, nem a sztorit kell élvezni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Meg igazából egyik filmük sem, ezen a listán a Now You See Me-n kívül az összes okádék. Az viszont tényleg király, le a kalappal, de abszolút semmi jót nem láttam még tőlük ezen kívül. A filmipar City Interactive-ja.
-
Yutani
nagyúr
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A Twilight sikert aratott, de nem azért mert jó volt (mármint a film, a könyveket nem olvastam, igaz az összes filmet sem bírtam végignézni, csak másfelet), a Hunger Games-ből az első szódával elment, a második rész már elég rossz volt, as harmadik meg egyenesen pocsék (a folytatás nem is érdekel). Szóval ha éppen ezekből indulunk ki, akkor jó esély van rá, hogy a Borderlands film is fostalicska lesz.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mg105
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsot!

-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
DLC-s fegyvert csak akkor tudsz használni ha rendelkezel az adott DLC-vel.
mg105: +1 szavazat a GOTY-ra!
-
[Prolixus]
addikt
Viszont ha végül tetszeni fog a játék, utólagosan megvenni ezeket külön rossz stratégiának fog bizonyulni, hiszen drágább lesz, mintha vennél akciósan egy GOTY-t, vagy egy "házilag összedobott" Complete Edition mondjuk a MacGamestore-ban 15 dodóért (akciósan enyniért szokták vesztegetni). Persze ha nem fog tetszeni a játék akkor a te stratégiád lesz a jobb..... hát, majd kiderül.

Olyan DLC nincs, ami a játék elejétől drasztikusan megváltoztat valamit, bár az igaz, hogy vannak DLC specifikus fegyverek, itemek, amiket csak akkor tudsz beszerezni, ha megvan a DLC (bár azt nem tudom, hogy ha mondjuk elcseréled olyan emberrel az XY DLC-ből származó fegyvert akinek van DLC, de neked nincs, akkor te használhatod-e), nyilván ezeket az alapjáték során is használhatod. A DLC-kben vannka új járművek, de azok csak a DLC-s helyszíneken használhatók sajnos, szemben a fegyverekkel például.
Olyan DLC viszont van, ami úgy mond kibővíti az alapjáték kereteit, méghozzá egy új játékmóddal, az Ultimate Vault Hunter Mode-dal. 2 ilyen UVHM pack van, az elsőt tartalmazza a GOTY a másodikat viszont már nem. Ezek lényegében az UVHM-et teszik lehetővé, ami a játék harmadik végigjátszását jelenti ugyanazon karakterrel. A szintlimitet tolják ki ezek a DLC-k (50-ről 61 az első, majd 61-ről 72+ szintekre a második csomaggal), az ellenfelek keményebbek, meg részben máshogy is reagálnak, pl. sokan pajzsot kapnak, rezisztensek lesznek bizonyos sebződésekre, felértékelődik a slag szerepe, megjelennek a "Super Badass..." és "Ultimate Badass..." ellenfelek, van health regen. stb. Bizoynos képességek hazsontalanok lesznek itt, mások meg felérétkelődnek. Szóval tartalmilag ugyanaz a játék a játékélmény mégis más a kihívás nagyobb.
Ja és persze van 2 karakter DLC, ezeket a GOTY kiadás tartalmazza. Ha pl. egy gigantikus őrült psycho-val szeretnél pont játszani, meg a fejszéjével szétcsapni mindnekit, akkor kénytelen leszel DLC-t, vagy GOTY-t venni. Mondjuk ha úgy vesszük egy új karakter valamenynire más játékmechanika (pl az emlytett Psycho eléggé más játékstílust igényel, mint a többi karakter), szóval itt kicsit ellenmondok magamnak.
összességében azt szoktuk javaoslni, hogy GOTY-t vegyenek, akciósan 1-2 dollár a különbség az alapjáték meg a GOTY között, tartalmilag viszont jóval több a GOTY.
-
mg105
senior tag
Sziasztok! Szeretném megvenni a Borderlands 2-t, aminek igencsak sok DLC-je van még a GOTY kiadáson túl is. Az a tervem, hogy megveszem az alapjátékot, és ha eljutok a végére megveszem a season passt, aztán ha még mindig tetszik folytatom a többi DLC-vel, úgyis rendszeresen akciózzák őket. Vagy van olyan DLC-je, ami a játék elejétől megváltoztatja a játékmechanikát, és élvezetesebb tőle a játék? (Nem skinekre gondolok hanem plusz képességre, járműre, küldetésre...)
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igazából a PS-ben Athena a legérdekesebb karakter, a többiek minden próbálkozás ellenére elég sablonosak (mondjuk Aurelianál még a Contractual Aristocracy-t ki kellene próbálni, de nagy sokkot attól sem várok). Nekem nem jött be a kinetikus pajzzsal való bűvészkedés, de az tényleg valami teljesen más, mint a korábbiak.
Jackkel talán a legkönnyebb játszani, ha van a Badass Jack skill, akkor akár kávézni is ki lehet menni közben

-
[Prolixus]
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Jogos, akkor itt van egy 30 sec-os Nisha kill.
Ahogy nézem a használt fegyverek adatlapját, ez is legit geart használt, persze nyilván glitch segítségével lehet ilyne gyorsan kinyírni a bosst. De ha szétnézel a srác csatornáján, van még pár speedkill, ami ha nincs is stopperrel mérve, erősen közelít az általad linkelthez. Pl. a Clappy-s vidóban 3:45-re már fekszik EOS, míg a te általad linkeltben olyan 3:30-ra vagyis itt is másodpercekkel marad el. Jack kill hasonló idővel.Szóval ez szerintem nem sokat változtat Athena megítélésén. Legalábbis nálam biztosan nem. Azt tudom, hogy UVHM-ben elég jó gear-rel estem-keltem vele állandóan, aztán váltottam Jack-re, onnan gyerekjtáék volt az egész game, kivétel a voyage endboss, ott szenvedtünk gbors kollégával rendesen. Aurelia-t leszámítva minden karival toltam pár órát, de nem változott a véleményem Athena-t illetően.
-
Yutani
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na dobtak is Lyudiát és Verucot, mindkettő shock. A Lyudia tényleg lőszer faló (nem a trójai, hanem hogy esz)...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Amartus
üzenetére
OP8+nak hivjak neha az OP8 OMGWTH killt. szoval gunzival egyedul lementem digistruktot.
[Prolixus]: [link] sub3m Athenaval, legit gearben, Eclipse & EOS. a masodik video csak EOS, az elso meg Lady Fistet hasznal ami nem eshet.
gbors: tank melee build, szoval teny, hogy nem fekszik annyira. mindegy, majd meg visszamegyek, de egyelore megprobaltam kiutni crawot soloban az elso reszben sirennel.
viszont nagyon ugy nez ki, hogy meg mindig a leginkabb teljes es elvezetes a szeriabol. messze az.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Jah, rekorder mi?
Eclipse&EOS kill with Nisha 2:18 min
Ditto 38!!! sec -
proci985
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Athena jelenleg a rekorder EOS killben, 3:00 alatt van UVHM. brawlolni szinten jo. egyszeruen tulzottan hullamzik a jatek nehezsege, meg BL1 viszonylatban is.
Yutani: Shock Pimpernel is jo. Lyudat en lassan mozgo, massziv ellenfelek ellen szoktam hasznalni, amiket pontloni kell / tavolrol jobb eliminalni. de tenyleg, szo szerint zabalja a loszert.
DPUH ilyen szempontbol ezerszer kezelhetobb.
-
Yutani
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére

-
Yutani
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
ja mondjuk drifterek undoritoak.
PS UVHM: deadliften olyan szepen megakadtam Athenaval, hogy elmeny volt nezni. mondjuk gladiator buildem van, es nem maelstorm.
Yutani: DPUH melle kell egy Bee. ha nincs, akkor a palya vegi fakbol a "forrest of eaten alive by trees" reszen a Tina DLCben lehet gyorsan farmolni. csak arra ugyelj, hogy a duke of orc mellett fuss el (deception
), mert az tul idoigenyesse teszi a farmot.Pimpernel / Lyuda kell, esetleg skagekre Volcano se rossz, bar lenyegesen gyengebb a BL1 variansanal.
Bee nelkul nem lesz eleg damod.
bossok ellen a pimpernel a Borevel irdatlant sebez, ez a raidbossok egy reszet (pete kihasznalva a fal glitchet) is eleg hamar kiuthetove teszi. ha tuleles is szamit ugy mar nehezebb lesz.
-
válasz
Yutani
üzenetére
Leírom a Hyperius über-stratégiámat, ami soloban tökéletesen működik, multiban meg rohadtul nem

Három miniont le kell szedni, viszont a negyedikre vigyázni kell, mint a hímestojásra. Amikor már csak egy van, akkor lehet azt lőni - amikor átmegy védekezésbe, akkor lehet lőni a főnököt. Aztán robot, aztán Hyp, stb., amíg a robot el nem hullik. Ha ezt pontosan végigcsinálod, Hyperius health-jének 30-40%-ra le kell menni. Ha így is 50%+ marad neki, akkor kevés a DPS-ed, nem is érdemes próbálkozni - idővel egyre dühösebb lesz, ami nagyobb novákban nyilvánul meg, és előbb-utóbb full pajzs / full health esetén is bye-bye.
Ha kell, szívesen beszállok egy Gunzerkerrel.
-
Yutani
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Az UVHM-ben nekem folyamatosan az az érzésem, hogy Zer0 egy nagy f0s. 66-os szinten vagyok, sniper és cunning ág van fejlesztve. Ahogy fentebb írtam, az igazán működő kombó egy Harold egy slagged Plasma Caster, valamint távolságból jól lehet dolgozni egy slagged sniperrel és egy egyéb (incendiary/shock) sniperrel.
Tegnapelőtt nekimentem Hyperiusnak egyedül UVHM-ben. Hát, félsiker. A robotjait mind le tudtam szedni, de aztán az óriás barommal nem bírtam. Alig sebződött, multiban kellene megcsinálni...
-
válasz
proci985
üzenetére
Elvileg javították, de nem érdekel - vannak dolgok, amiket nem

Az 1-ben a Siren + SMG kombó a Siren egyéb feature-ei nélkül is nagyon durva volt, a Hellfire meg pláne. Alig kell lőni vele, a DoT mindenkit elintéz.
PS-ben a cryo túl lett tolva, igen. Mi a gond az UVHM-mel? Majdnem az összes karakterrel próbáltam, elfogadható volt - csak az a gond vele, hogy nem olyan jók a helyszínek, mint a 2-ben, és sokadszorra hamar unalmassá válik.
-
proci985
MODERÁTOR
op8on elvileg meg se lehet olni egyedul, mert nem respawnol a crit pontja, egyebkent meg kb semmit nem sebzodik.
azota mondjuk lehet volt patch ami javitotta.
---
zer0bol egyebkent ahogy tudom a melee buildok eletkepesek 72 folott, de kb egesz UVHM szenvedos. lyudaval meg valamennyire lehet tartani a kill countot, de azt meg nem lehet birni loszerrel. OP2ig jutottam vele, aztan kezdtem egy gunzit es azzal megvolt az OP8+.
aztan lementem az arenaba a tina dlcben, es az is ment lazan. zer0 kb olyan mintha az elso resz sirenjenek fogtak volna az osszes skilljet, majd figyelembe veve mennyire op lett Lilith a jatek vegere, ezert szepen lenerfeltek oket. plusz raraktak mordecai sniper agat. elvileg mukodik a melee build, de nekem sose fekudt kezre ugy igazan.
---
egyebkent kettoben azert kisebbek az anomaliak mint az egyben, ott a moxxis prove yourselfet lvl69es max szinten egy 22es(!) Hellfirevel toltam le main fegyverkent, mert kb azzal voltam a leggyorsabb. szoval az egyben Sirennel a DoT volt az, ami a kettoben a tobbszorozodo loszer (Lyuda, Pimpernel, DPUH).
a pre-sequelben meg asszem a fagyasztas, de ott meg egyelore varok, hogy mint lehet glitchelni szepen, hogy elfogadhato legyen UVHM.
-
-
Tegnapi tapasztalat: az lehet, hogy hatékonyságban a Gunzi + Siren kombó a király, de audio terén a Gunzi + Zer0 + Krieg hármas verhetetlen. Azt a mennyiségű lihegést, nyögdélcselést, hörgést, vonyítást, artikulátlan üvöltözést, amit ezek hárman előadnak... inkább meg sem próbálom leírni

-
Rimuru
veterán
Szintlepesre jovok en is, sot ha szeretnetek mehetunk warriort is olni otvenes szinten.
Ezt gyorsan le szeretnem tudni es mennek UVHM-re a psychoval.
Fejben mar (kb) megvan hogy milyen buildot akarok, akkor azt mondjatok hogy meg most farmoljak true vault hunter modban UVHM-re?"A health regennek minden baja mellett van egy óriási előnye - főleg a magasabb OP-szinteken muszáj gyorsan dolgozni miatta, és ez kikényszeríti azt az elképesztő pörgősséget, ami miatt a mai napig szívesen veszem elő a játékot." - egeszen maskepp jatszok most psychoval mint korabban commandoval, ott a sentry gun sok mindent megold helyettem.
Sokkal porgossebb lett igy a jatekmenetem, nem tudom korabban miert nem probaltam ki. 
Mas: hol jartam en jarmuvel? Hat itt (lathato hogy a kuldetes is hogy all), kiszalni mar nem sikerult, a falba dobott es mozogni nem tudtam.

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Tök egyetértek, két kiegészítéssel:
- Ezek level 72-ről nézve egyértelműek. Lehet, hogy volt, aki menet közben is így érezte, de időnként engem is vérbe frusztrált a nehézség. Ha nem lenne ennyire silány a single FPS-felhozatal, akkor lehet, hogy 1-2 ponton feladtam volna.
- A health regennek minden baja mellett van egy óriási előnye - főleg a magasabb OP-szinteken muszáj gyorsan dolgozni miatta, és ez kikényszeríti azt az elképesztő pörgősséget, ami miatt a mai napig szívesen veszem elő a játékot.(#11823) Yutani: Ő, akinek nem mondjuk ki a nevét, mert aki harcba bocsátkozik vele, az bizonyosan megbolondul, és elpusztul. Az unalomtól.
... egyébként Dexidous

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Yutani
üzenetére
De mi értelme lenne az UVHM-nek, ha ugyanúgy zöld meg kék tökátlag cucokkal simán ki lehetne tolni a jtáékot, mint normal mode-ban?
Az teljesen jó, hogy az UVHM nehezebb és itt már normális felszerelést kell összepakolni, ha boldogulni akarsz. Ami igazából gázos, az a health regen, és hogy jelentős részben emiatt a Dot nem ér sz@rt sem. Minél magasabb szintn vagy UVHM-ben a szisztéma probléma egyre "látványosabbak" egyébként. Az alapkoncepció viszont jó.
-
Amartus
senior tag
válasz
Yutani
üzenetére
Ajánlom még a mellé, amit gbors írt, a quasar gránátot, a sheriff jelvényt a pisztoly mellé, vagy olyan relicet, ami a pisztoly FR-jét, vagy sebzését növeli. A DP harold igazán jól csak kis és közepes távolságból, illetve összetömörült ellenfelek ellen hatásos. De ott nagyon. A Lyuda, Pimpernel, Tresspasser, ezek mind jók Zero-nak, és mondjuk Bee, Sham,Neganato, Transformer. De próbáljon távol maradva halálos lenni.
-
válasz
Yutani
üzenetére
Igen, UVHM-hez már kell a jó gear. Érdemes tüzes és savas cuccokat tartani, hogy mindenkit meg tudj azzal kínálni, amit szeret (csak a DPS számít, DoT nem ér semmit). A Harold sokat segít, de nem árt 6-8 szintenként új belőle (meg mindenből). Interfacer jó még nagyon, azt lehet farmolni Voracidous-tól (vagy Netuddki-től
), ill. az Antagonist és az Evolution pajzsokat javaslom kipróbálni. Előbbit Flamerock Refuge-ban lehet venni a Seraph Vendortól, utóbbit pedig Hyperius dobja, ha olyan a kedve. Valami narancs class mod sem árt, ill. olyan gránát, ami passzol a játékstílusodhoz.
Emellett van néhány speckó sniper, ha olyan a builded, ezekben nem vagyok otthon, más talán tud javasolni.Estében benne vagyok

(#11819) Amartus: Netuddki mellett ez a másik terület, amivel nem vagyok hajlandó játszani

-
Yutani
nagyúr
Azóta próbáltam, de nem tudtam megcsinálni. Esetleg majd egyik este besegíthetne valaki...

Röhej egyébként, hogy egy Unkempt Harold és egy jobbfajta slagolós SMG-vel tudok haladni csak a játékban, illetve ehhez nagyon jól jön a Bee amp képessége. Más fegyverekkel alig-alig sebzek, robotok ellen avn egy gyorstüzelő korrozív shotgunom, ami még úgy-ahogy használható. Illetve van egy slagolós sniperem, amit még van értelme használni. De gyakorlatilag az összes többi cuccot ki lehetne kukázni.
(UVHM, 63-as szint) -
Amartus
senior tag
OP8-on kipróbáltam a Tina dlc-ben a temple arénát. Azt a sok rohadt csapdát. Az elsőt teljesítettem és marha büszke vagyok, hogy élve kijöttem mechroval. Borzasztó furcsa volt.
-
Yutani
nagyúr
Igyekszem fedezékből lőni.
Tegnap úgy láttam, hogy a Tiny Tina teadélutánját csak ezzel a pajzzsal tudom megcsinálni UVHM-ben egyedül Zer0val. Majdnem meg is volt, de a legutolsó góliát kicsinált, mert a végére elfogyott az SMG lőszerem és nem volt másik slages fegyó betárazva. 
-
Yutani
nagyúr
Tegnap sikerült farmolni egy Blast Proof Bee-t a Tina DLC Forest mapján. Asszem 3. újrakezdés után dobta egy nagy treant. 60-as szinten vagyok, a pajzs 70k-s, és 0 drainnel 150k-t sebez. Nem rossz!

-
Rimuru
veterán
En is most kezdtem Psycho-val jatszani, a tervem pedig pont hasonlo mint amit v_tomy linkelt. Jelenleg ennek a megvalositasanak kb a felenel jarok, hala a tobbieknek.

Mas: Mouse4+mouse5 gombokat valahogy mukodesre lehet birni? ha siman megnyomom akkor nem erzekeli jatekon belul (Linux).
-
-
[Prolixus]
addikt
Psycho-t nem ismerem különösebben (hátha jönnek akik használják a karaktert), de youtube-on ha beírod hogy Bl2 Psycho melee build, kiad ezernyi találatot.
A Badass Token-ek beváltásával nyerhető extrák nem resetelhetők, csak kikacsolhatók (alapból asszem q billentyű ott ahol látod mennyi a badass rank). Viszont nem karakterhez kötődnek, hanem profilhoz, vagyis minden karaktered megkapja az így megszerzett bónuszokat. Azzal nemérdemes fáradni, hogy specifikusan egy adott dologra gyúrsz (pl crit damage meg damage bonus stb.), mert a játék úgy dobálja fel a lehetőségeket, hogy ha pl. sok damage bónuszod van de semmit nem költöttél még a recoil reduction-re, előbbi fel sem fog merülni lehetőségként, utóbbi meg állandóan ott lesz a lehetőségek között, magyarul kiegyenlítődnek szépen a tokenek beváltásával nyerhető extrák. Illetve minél több a buff, annál kevesebb extra jár, eleinte 0,5% damage bónusz kapsz, később csak 0,4%-ot, még később csak 0,3%-ot és így tovább. Ez persze mindenre igaz akármire is költöd a pontjaidat, nem csak a citált damag bónuszra.
-
T. M.
aktív tag
Sziasztok! Nekiálltam én is a játéknak, az első részét is végigtoltam, ez is nagyon tetszik.
Még nagyon az elején vagyok, szóval nem sokat értettem abból, amiket írok
Psycho-t választottam, szimpatikus a srác. Néztem youtube-on, hogy van neki pár buildje. Nekem ez a verekedős, fejszedobálós tetszik. Valaki tudna linkelni hozzá egy skill tree-t esetleg? Jó lenne tudni, hogy merrefelé osszam a skillpontokat. Köszi előre is!
A másik: kapok ilyen badass pontokat. Azt látom, hogy a skillpontokat később újra lehet osztani, ezeket is lehet majd resetelni?
Biztos lesz majd pár láma kérdésem a későbbiekben is
-
Yutani
nagyúr
Kinek van az a képessége, hogy felemeli a földről az ellenfelet egy gömbben? A szirénnek?
-
-
Yutani
nagyúr
Hú, kemény volt a tegnap esti menet! Ennyit kedden nem térdeltünk!
Azok a rohadt skagok, azok között is a Rabid fajták kikészítik az embert. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Asszem indulhat a Digistruct challenge!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)