- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
úgy lehetséges,hogy a "baba" egy moddolással készitett cucc.
Sajna nem csak azt lehet házilag elkésziteni,amit a játékban is találhatsz,hanem vannak ilyen,a játék bugjait kihasználó csoda cuccok is.
Egyébként pl.van ilyen végtelen pénzzel,de lehet késziteni akár tárhelynövelőt,stb.is.
Vigyázni kell a neten,ha az ember felszedeget dolgokat...de egyébként mielőtt felveszel valamit,"rá kell nézni",és látszik,ha valami nem stimmel,extrém cucc.
Ilyen "baba" egyébként rendesen is van a játékban,extra adag pénzt jelöl,és a feje elvileg nem a buszsofőré,hanem Marcus Kincaid-é
Egyébként nézd meg,hogy ez a csodacucc látszik-e valahol az inventory-dban,és el tudod-e dobni...ha nem,hát akkor ez van,de én olyan cuccról nem hallottam még,ami moddolt volna véglegesen igy profilt.Mint ahogy pl.az életerő nem szerkeszthető még editorban sem,a pajzsot meg a viselt cucc adja,alapból nincs.
Amire én gondolok,hogy vagy a class mod helyére,vagy a pajzs helyére tetted be ezt,esetleg az inventory-ban ottvan,és akkor ha eldobod,visszaáll minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Intel Core i5 8500 - Hibátlan, próbagaranciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció: Használt 1TB NVME SSD-k.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest