Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Valószinűleg nem lesz/később,mert mivel az Aliens-t is ők csinálják...ezért kellene "legálisan2 kinyitott editor,ha már úgyis rájöttek.
Meg annyi support,hogy az itt készitett cuccokkal lehessen multizni,és valami tool,amivel install verziót lehessen csinálni,nem bemásolós.
Bár nem tudom,a custo küldik mennének-e akkor,ha mindenkinek megvannak,elvileg nem lenne a multiban akadálya.
Egyébként minden adott a házi mapokhoz,plMoxxi arénát,stb is csináltak házilag már rég.
Korábban linkeltem is képeket..kereső lehet kidobja.
De pl.házi Moxxi aréna
De mivel a házi mapok felülirást,stb igényelnek,óvatosan csinálandó,és savegame mentés is ajánlott,hátha...nomeg gond esetén reinstallálni kell a játékot,ha valami rosszat piszkál az ember véletlenül.
Persze én is tettem fel ilyesmiket,mennek is,szóval azért megéri kisérletezni,jó angol tudás ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 , FX506IU Ryzen 7 4800H, GTX 1660 Ti, 144Hz, 512gb nvme
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest