- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Valószinűleg nem lesz/később,mert mivel az Aliens-t is ők csinálják...ezért kellene "legálisan2 kinyitott editor,ha már úgyis rájöttek.
Meg annyi support,hogy az itt készitett cuccokkal lehessen multizni,és valami tool,amivel install verziót lehessen csinálni,nem bemásolós.
Bár nem tudom,a custo küldik mennének-e akkor,ha mindenkinek megvannak,elvileg nem lenne a multiban akadálya.
Egyébként minden adott a házi mapokhoz,plMoxxi arénát,stb is csináltak házilag már rég.
Korábban linkeltem is képeket..kereső lehet kidobja.
De pl.házi Moxxi aréna
De mivel a házi mapok felülirást,stb igényelnek,óvatosan csinálandó,és savegame mentés is ajánlott,hátha...nomeg gond esetén reinstallálni kell a játékot,ha valami rosszat piszkál az ember véletlenül.
Persze én is tettem fel ilyesmiket,mennek is,szóval azért megéri kisérletezni,jó angol tudás ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest