- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
ez ilyen...tessék összeszedni a fegyvereket,stb,és lesz pénz...de amúgyis,pénzt 1 mp csinálni editorral,de mit veszel belőle?
sokkal jobb fegyvereket lehet találni,mint amik az automatában vannak,a lőszer meg bagó...egyébként én megmondtam...
ami segithet,az egy jó corrosive resistance pajzs,nem árt,ha extreme,és fogod magad,phasewalk,mielőtt földre kerülnél,messzire fut,majd utána nem tüzel újra,csakha tele megint a phasewalk
ja,a pénzre...rutinos ember,ha ilyet csinál,előtte kimenti a save-t,aztán eldönti,megérte-e... pl.ha próbálkoztál 10x,de semmi,akkor akár nyugodtan vissza is másolhatod a save-t,és a pénzed is megmarad 
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air m4 15 colos (ezüst) - 10 ciklus
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sokkal jobb fegyvereket lehet találni,mint amik az automatában vannak,a lőszer meg bagó...egyébként én megmondtam...
ami segithet,az egy jó corrosive resistance pajzs,nem árt,ha extreme,és fogod magad,phasewalk,mielőtt földre kerülnél,messzire fut,majd utána nem tüzel újra,csakha tele megint a phasewalk
ja,a pénzre...rutinos ember,ha ilyet csinál,előtte kimenti a save-t,aztán eldönti,megérte-e... pl.ha próbálkoztál 10x,de semmi,akkor akár nyugodtan vissza is másolhatod a save-t,és a pénzed is megmarad