Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
új fejlemények...a willowtree nem látja a tegnap szerzett 56-os fegyvereimet,akartam kimásolni a két új eridianomat,a tüzest és a savast,ami eléggé hasznos,nomeg duplikálni netre,hogy tudjak "szerencsétlenebbeknek" is adni...hát nem.az új classmodok és 54-es gránátmodok sem látszanak...
mondjuk szerintem ezt majd javitják idővel.igaz egyébként,hogy automatákban is vannak jó fegyverek is végre,tegnap vettem is sötétnarancs 56-os fegyót,valami machinegunt
lesznek részek nem katona ellenfelekkel,loot miatt őket kell gyakni,a katonáknál csupa egyencucc van,szerencsére nem kell visszamenni pl.a roadblock-okhoz harcolni,max akinek a 2 láda megér ennyit.
egy dologra viszont nem jöttem rá,lehet csak poén,de van a "világ legnagyobb lövedéke" bemutatótér,no ott van egy ajtó mellett cash $ feliratú doboz,na az nem csinált semmit,kiváncsi leszek a dolog nyitjára,igaz a pénzem most jól megcsappant a respawn miatt...de nem ir ki semmit,mennyi kéne,stb
Új hozzászólás Aktív témák
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz CL14 Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Fehér GAMER PC Ryzen 5 7600 / RTX 3070 / 32GB DDR5 (GARIS, prémium build)
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk szerintem ezt majd javitják idővel.igaz egyébként,hogy automatákban is vannak jó fegyverek is végre,tegnap vettem is sötétnarancs 56-os fegyót,valami machinegunt
lesznek részek nem katona ellenfelekkel,loot miatt őket kell gyakni,a katonáknál csupa egyencucc van,szerencsére nem kell visszamenni pl.a roadblock-okhoz harcolni,max akinek a 2 láda megér ennyit.