- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
egyébként vannak marhajó dolgok a Knoxx-ban...összefutottam a pókokkal is,brutálisan kemények,de nem kell vesződni épp velük,hisz a kocsi gyorsab...jaa,valami csoda folytán ma alapból engedte a böhöm dög mellé a sportositott hagyományos kocsit kiválasztani...vagyis a tegnapi annyiban módosul,hogy igenis nem kell tűzharcolni ezzel,ha nem akar az ember,a kocsi gyorsabb,az ellen meg nem követ,csak rövid távon...

egyébként nagy ötlet a börtön,halálos a rabcsikosra festett claptrap
itt megvolt az első főellenség is,megvan a lvl56,jeee
a többi poént nem lőném le,de vannak vicces dolgok...mondjuk jó poén,hogy itt a börtön szekciójában lent van egy kis midget csávó(a kis baltás genyó) akit lőttem,erre látom,hogy Talk van mellette...
nem gondoltam volna,hogy ilyentől kapok missziókat
egyet már meg is csináltam neki,de lesz még több is...ejj,csak ne kéne utazni minden inditáskor az elejétől...ütős eddig a dlc,remélem nem azért alakul jól az eleje,mert aztán majd össze lesz csapba kapkodás miatt...helyszin is látszik még pár,interaktivitás is lesz,küldik még másoktól...
már több,mint a zombi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NIOH 3
- Viccrovat
- Beperelte a BYD Amerikát
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

itt megvolt az első főellenség is,megvan a lvl56,jeee
már több,mint a zombi...