Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
most pedig maga a dlc....hát mit mondjak...mint a videókon...hangulatos terep az elején,kisváros több szinttel az autópálya mellett,a homoksivatagban.ez volt várható,mint kezdés.rossz pont,a kezdőhelyen NINCS ellenfél,se láda,semmi különösebben,látványos boltban a doki is,Marcus Kinclaid is,de ugyanúgy csak az automaták működnek...talán adnak később küldit is.először Scooter-nek össze kell szedni a batár dög kocsihoz az alkatrészt...mint a videóban.kis változás:a videóban voltak,nekem nem jöttek a nitró tartály felszedésénél a videóban látott becsapódó cuccal az assasinok..lehet valamitől függ,vagy kiszedték,ne az elején rémitsen el senkit a cucc
...kocsi megvan,folytatás,Moxxi roadblock.a dög kocsi nagyon nehezen vezethető,lassú,mint a tető,duplája sincs az életereje,mint a kis homokfutóé.ennek hátrányára hamar rájönni,mert az út mentén eléggé közel vannak ilyen repülő robotos állások,amit vagy messziről kilövünk(az ágyú 3 hőkövetős rakétát lő ki...érdemes felfelé lőni,ha van hová,elmegy szépen),vagy ér az első meglepi,hogy mennyire semmirevaló a járgány,semmiperc alatt kampec...ráadásul a repkedő vackok 53-as szinten 1-2 revolverlövés volt,a kocsiból meg vagy 15 rakéta...a járgány ennyiből vicc,de ez az alapban is igy volt.jönnek a Crimson Fastness kocsis ellenfelek,a fegyvere mint az eridian gun,2-3 lövés,volt kocsi,nincs.ember 1 lövés ko...rém nehéz,frusztráló,ráadásul oda spawnol vissza,engem volt,hogy 5x nyomtak le spawn után,itt tuti elmegy az embernek ezzel RENGETEG pénze
meg megőszül,mire kijön egy ilyen szituból.de kis segitség,a mesterséges intelligencia messzebbről nem vesz észre,mint a rakéták hatótávja,tehát ezek végülis sok tököléssel leküzdhetők.első barikád,emberi ellenfelek.lvl51 a legkisebb,a leggagyibb katona is meg fogja enni reggelire,aki lvl50-el próbálkozik!EZ NEM VICC.tény.dögnehéz az eleje.3 lvl50-essel fogtam neki először...és OTTHAGYTUK A FOGUNKAT.minden katona szinte elektromos elementallal biró fegyóval lő,pikk-pakk pajzs pápá..shock resistance talán jobban birja...de a nagyobb baj,hogy lvl50-en a 240-es sebzésű,15-ös firerate-jű sötétnarancs lmg-m miliméterenként szedte a katona energiáját!pedig Mordecai-val mentem,neki van képessége átlőni a pajzson,azt nem kell leszedni...egyszerűen ENNYIRE sarkitott a szinteltérés!mert ugye 52-53as szinten már sokkal kevésbé hatottak meg egyedül is ezek az emberkék...tehát tápolni KELL+és igyis RENGETEG lőszer fogy,akinek van regen-es skillje,érdemes betenni,hacsak nem akar egy csomót vásárolni...és igyis jött ilyen lvl52-es Shock Trooper vagy mi,töltődős-elektromos pali,na azokat nehéz volt legyűrni nagyon...van valami trükkje tuti,mert volt,hogy 1/3 energiáját leszedtem,elküldtem a madarat,és valahogy "kinyiffant" magától egy idő után,de tuti nem direkt sebzésben...folyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Eredeti játékok OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Motoros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jövedelem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , 24GB DDR5 , RTX 4050
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...kocsi megvan,folytatás,Moxxi roadblock.a dög kocsi nagyon nehezen vezethető,lassú,mint a tető,duplája sincs az életereje,mint a kis homokfutóé.ennek hátrányára hamar rájönni,mert az út mentén eléggé közel vannak ilyen repülő robotos állások,amit vagy messziről kilövünk(az ágyú 3 hőkövetős rakétát lő ki...érdemes felfelé lőni,ha van hová,elmegy szépen),vagy ér az első meglepi,hogy mennyire semmirevaló a járgány,semmiperc alatt kampec...ráadásul a repkedő vackok 53-as szinten 1-2 revolverlövés volt,a kocsiból meg vagy 15 rakéta...a járgány ennyiből vicc,de ez az alapban is igy volt.jönnek a Crimson Fastness kocsis ellenfelek,a fegyvere mint az eridian gun,2-3 lövés,volt kocsi,nincs.ember 1 lövés ko...rém nehéz,frusztráló,ráadásul oda spawnol vissza,engem volt,hogy 5x nyomtak le spawn után,itt tuti elmegy az embernek ezzel RENGETEG pénze
meg megőszül,mire kijön egy ilyen szituból.de kis segitség,a mesterséges intelligencia messzebbről nem vesz észre,mint a rakéták hatótávja,tehát ezek végülis sok tököléssel leküzdhetők.első barikád,emberi ellenfelek.lvl51 a legkisebb,a leggagyibb katona is meg fogja enni reggelire,aki lvl50-el próbálkozik!EZ NEM VICC.tény.dögnehéz az eleje.3 lvl50-essel fogtam neki először...és OTTHAGYTUK A FOGUNKAT.minden katona szinte elektromos elementallal biró fegyóval lő,pikk-pakk pajzs pápá..shock resistance talán jobban birja...de a nagyobb baj,hogy lvl50-en a 240-es sebzésű,15-ös firerate-jű sötétnarancs lmg-m miliméterenként szedte a katona energiáját!pedig Mordecai-val mentem,neki van képessége átlőni a pajzson,azt nem kell leszedni...egyszerűen ENNYIRE sarkitott a szinteltérés!mert ugye 52-53as szinten már sokkal kevésbé hatottak meg egyedül is ezek az emberkék...tehát tápolni KELL+és igyis RENGETEG lőszer fogy,akinek van regen-es skillje,érdemes betenni,hacsak nem akar egy csomót vásárolni...és igyis jött ilyen lvl52-es Shock Trooper vagy mi,töltődős-elektromos pali,na azokat nehéz volt legyűrni nagyon...van valami trükkje tuti,mert volt,hogy 1/3 energiáját leszedtem,elküldtem a madarat,és valahogy "kinyiffant" magától egy idő után,de tuti nem direkt sebzésben...folyt.