- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
most pedig maga a dlc....hát mit mondjak...mint a videókon...hangulatos terep az elején,kisváros több szinttel az autópálya mellett,a homoksivatagban.ez volt várható,mint kezdés.rossz pont,a kezdőhelyen NINCS ellenfél,se láda,semmi különösebben,látványos boltban a doki is,Marcus Kinclaid is,de ugyanúgy csak az automaták működnek...talán adnak később küldit is.először Scooter-nek össze kell szedni a batár dög kocsihoz az alkatrészt...mint a videóban.kis változás:a videóban voltak,nekem nem jöttek a nitró tartály felszedésénél a videóban látott becsapódó cuccal az assasinok..lehet valamitől függ,vagy kiszedték,ne az elején rémitsen el senkit a cucc
...kocsi megvan,folytatás,Moxxi roadblock.a dög kocsi nagyon nehezen vezethető,lassú,mint a tető,duplája sincs az életereje,mint a kis homokfutóé.ennek hátrányára hamar rájönni,mert az út mentén eléggé közel vannak ilyen repülő robotos állások,amit vagy messziről kilövünk(az ágyú 3 hőkövetős rakétát lő ki...érdemes felfelé lőni,ha van hová,elmegy szépen),vagy ér az első meglepi,hogy mennyire semmirevaló a járgány,semmiperc alatt kampec...ráadásul a repkedő vackok 53-as szinten 1-2 revolverlövés volt,a kocsiból meg vagy 15 rakéta...a járgány ennyiből vicc,de ez az alapban is igy volt.jönnek a Crimson Fastness kocsis ellenfelek,a fegyvere mint az eridian gun,2-3 lövés,volt kocsi,nincs.ember 1 lövés ko...rém nehéz,frusztráló,ráadásul oda spawnol vissza,engem volt,hogy 5x nyomtak le spawn után,itt tuti elmegy az embernek ezzel RENGETEG pénze
meg megőszül,mire kijön egy ilyen szituból.de kis segitség,a mesterséges intelligencia messzebbről nem vesz észre,mint a rakéták hatótávja,tehát ezek végülis sok tököléssel leküzdhetők.első barikád,emberi ellenfelek.lvl51 a legkisebb,a leggagyibb katona is meg fogja enni reggelire,aki lvl50-el próbálkozik!EZ NEM VICC.tény.dögnehéz az eleje.3 lvl50-essel fogtam neki először...és OTTHAGYTUK A FOGUNKAT.minden katona szinte elektromos elementallal biró fegyóval lő,pikk-pakk pajzs pápá..shock resistance talán jobban birja...de a nagyobb baj,hogy lvl50-en a 240-es sebzésű,15-ös firerate-jű sötétnarancs lmg-m miliméterenként szedte a katona energiáját!pedig Mordecai-val mentem,neki van képessége átlőni a pajzson,azt nem kell leszedni...egyszerűen ENNYIRE sarkitott a szinteltérés!mert ugye 52-53as szinten már sokkal kevésbé hatottak meg egyedül is ezek az emberkék...tehát tápolni KELL+és igyis RENGETEG lőszer fogy,akinek van regen-es skillje,érdemes betenni,hacsak nem akar egy csomót vásárolni...és igyis jött ilyen lvl52-es Shock Trooper vagy mi,töltődős-elektromos pali,na azokat nehéz volt legyűrni nagyon...van valami trükkje tuti,mert volt,hogy 1/3 energiáját leszedtem,elküldtem a madarat,és valahogy "kinyiffant" magától egy idő után,de tuti nem direkt sebzésben...folyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Windows 11
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
...kocsi megvan,folytatás,Moxxi roadblock.a dög kocsi nagyon nehezen vezethető,lassú,mint a tető,duplája sincs az életereje,mint a kis homokfutóé.ennek hátrányára hamar rájönni,mert az út mentén eléggé közel vannak ilyen repülő robotos állások,amit vagy messziről kilövünk(az ágyú 3 hőkövetős rakétát lő ki...érdemes felfelé lőni,ha van hová,elmegy szépen),vagy ér az első meglepi,hogy mennyire semmirevaló a járgány,semmiperc alatt kampec...ráadásul a repkedő vackok 53-as szinten 1-2 revolverlövés volt,a kocsiból meg vagy 15 rakéta...a járgány ennyiből vicc,de ez az alapban is igy volt.jönnek a Crimson Fastness kocsis ellenfelek,a fegyvere mint az eridian gun,2-3 lövés,volt kocsi,nincs.ember 1 lövés ko...rém nehéz,frusztráló,ráadásul oda spawnol vissza,engem volt,hogy 5x nyomtak le spawn után,itt tuti elmegy az embernek ezzel RENGETEG pénze
meg megőszül,mire kijön egy ilyen szituból.de kis segitség,a mesterséges intelligencia messzebbről nem vesz észre,mint a rakéták hatótávja,tehát ezek végülis sok tököléssel leküzdhetők.első barikád,emberi ellenfelek.lvl51 a legkisebb,a leggagyibb katona is meg fogja enni reggelire,aki lvl50-el próbálkozik!EZ NEM VICC.tény.dögnehéz az eleje.3 lvl50-essel fogtam neki először...és OTTHAGYTUK A FOGUNKAT.minden katona szinte elektromos elementallal biró fegyóval lő,pikk-pakk pajzs pápá..shock resistance talán jobban birja...de a nagyobb baj,hogy lvl50-en a 240-es sebzésű,15-ös firerate-jű sötétnarancs lmg-m miliméterenként szedte a katona energiáját!pedig Mordecai-val mentem,neki van képessége átlőni a pajzson,azt nem kell leszedni...egyszerűen ENNYIRE sarkitott a szinteltérés!mert ugye 52-53as szinten már sokkal kevésbé hatottak meg egyedül is ezek az emberkék...tehát tápolni KELL+és igyis RENGETEG lőszer fogy,akinek van regen-es skillje,érdemes betenni,hacsak nem akar egy csomót vásárolni...és igyis jött ilyen lvl52-es Shock Trooper vagy mi,töltődős-elektromos pali,na azokat nehéz volt legyűrni nagyon...van valami trükkje tuti,mert volt,hogy 1/3 energiáját leszedtem,elküldtem a madarat,és valahogy "kinyiffant" magától egy idő után,de tuti nem direkt sebzésben...folyt.