- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ja,kis kieg a régiebbiekhez,néha nehezen jár az agyam...
a Mad Jack fegyót a Jack's other eye küldijekor lehet megkapni,a Market correction küldi(6 láda felrobbantása) után lehet New Haven-ben felvenni Helena Pierce-től,Rust Common west ben van,jobbra-lent a térképen nézve...elég sok bounty,stb kell előtte,meghát ugye jó eséllyel Helena-tól a fő küldik felvétele miatt áttolódik a végigjátszás utánra egy átlagembernél,pl.én is csak a pt2.5-ben csináltam már meg,mert a végén azért begorombul az ember,végezni is akar,meghát a Salt flats után már nem is kell a főszál miatt New Haven-be viszamenni...
hülye fegyó,de végülis eléggé egyedi,én lövöldöztem vele párszor,kimaxolva végülis nem a legrosszabb revolver lenne,csakhát a hülye pattogó-spirálisan mozgó lövedék miatt sokszor akkoris mellélő az ember,ha pontosan céloz,mert hullámban pont kikerüli az ellent
házba,zárt térben lőve jobb a hatásfok a pattogás miatt,robbanó effekt van extraként.nna,elvileg jön a steamen is a Knoxx!MEGVÉVE!!!!! 2175ft...már töltődik is lefelé!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a Mad Jack fegyót a Jack's other eye küldijekor lehet megkapni,a Market correction küldi(6 láda felrobbantása) után lehet New Haven-ben felvenni Helena Pierce-től,Rust Common west ben van,jobbra-lent a térképen nézve...elég sok bounty,stb kell előtte,meghát ugye jó eséllyel Helena-tól a fő küldik felvétele miatt áttolódik a végigjátszás utánra egy átlagembernél,pl.én is csak a pt2.5-ben csináltam már meg,mert a végén azért begorombul az ember,végezni is akar,meghát a Salt flats után már nem is kell a főszál miatt New Haven-be viszamenni...
házba,zárt térben lőve jobb a hatásfok a pattogás miatt,robbanó effekt van extraként.