- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
A baj az, hogy egyik kaszt sem bír a számomra megfelelő alapbeállításokkal. Ti szeretek távolról leszedni ellent, de ha bent vagyok a sűrűjében, akkor kaszálni.
Ami a leggázabb fegyver viszont az egész játékban, az a Shotgun, egyik sem jó semmire.
Tényleg észre sem vettem eddig ezt a Scootert, olyan jól elbújt a kocsi mellett.
4 küldit adott, megcsináltam, de se több, pedig az Arid blandsben a keresett faszi kibelezve fel volt lógatva a házában. Asztem, lesz ebből vmi más, de nem. Úgy tűnik, úgy lehet csak felfejleszteni a karaktert, ha tényleg 20X végiggyakom az összes respawnolt monsztát.
Az ilyen kényszertápolást megint nem szeretem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Konzol Screenshot
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ami a leggázabb fegyver viszont az egész játékban, az a Shotgun, egyik sem jó semmire.
4 küldit adott, megcsináltam, de se több, pedig az Arid blandsben a keresett faszi kibelezve fel volt lógatva a házában. Asztem, lesz ebből vmi más, de nem. Úgy tűnik, úgy lehet csak felfejleszteni a karaktert, ha tényleg 20X végiggyakom az összes respawnolt monsztát.
Az ilyen kényszertápolást megint nem szeretem.