Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
egy x3 tetszik eddig amiről kaptam minden papírt scannelve és rakás fotót. tényleg makulátlan, egy helyen viszont valamit felfedeztem, a bőrülés bal oldalán a sok ki és beszállástól. este belinkelem, ha hazaértem.
Vandit:
szerintem nagy igazság van benne. nem véletlenül keresek én is teljesen gyári állapotú, és nem extra felni méretű, meg ültetett futóműves x3-at. elég feszes lesz az úgyis, nem kell oda még 18-as m-es felni. meg drága is rá a gumi, semmi értelme.
csak merciben nincsen az x3-nak alternatívája. meg nekem tetszik akkor is a modellfrissítés utáni szögletes/íves forma, akárki akármit mond
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest